LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Popust na pretplatu dve godine,uz jace tarife se vise ispalti i idu od 2000-15000 ukupno manje za dve godine pretplate.Pogledaj u promocijama za postpejd na njihovom sajtu.Ja cu najverovatnije sutra jer u Knezu rade i nedeljom pa da vidim uzivo masinu.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Dule88, misliš na ponudu zlata vrednu? Piše da ona važi samo uz Vip sim, a za nju piše da može samo bez telefona. To za stare korisnike.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Tek u ponedeljak,jako su spori sa tim odobrenjem.
Do ponedeljka ce izaci opet neki flagship
Do ponedeljka ce izaci opet neki flagship

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ma kao sve zavisi od njih kojim intenzitetom rade.
A devojka u poslovnici kaze bice za 2-3 sata,a onaj tamo se cudi kako moze tako da kaze.
Uglavnom su dosta neorganizovani,al ajde,nije mi nesto hitno pa da jurim sad telefon.Al ako ne bude u ponedeljak naribacu ih zbog neozbiljnosti
A devojka u poslovnici kaze bice za 2-3 sata,a onaj tamo se cudi kako moze tako da kaze.
Uglavnom su dosta neorganizovani,al ajde,nije mi nesto hitno pa da jurim sad telefon.Al ako ne bude u ponedeljak naribacu ih zbog neozbiljnosti
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Stvarno su kreteni ovi iz vipa, evo zovem ih treci put I samo ponavljaju bice reseno u sto kracem roku.A prekjuce mi rekli da to traje 2-3 sata.
Ma nervira me sto lazu, u poslovnici kazu jedno a centar drugo.
Ne vidim sta imaju od toga,dosao sam tamo i hteo da iskesiram za telefon,oni me zezaju ko budalu.
Kao da im nije u interesu da imaju sto vise korisnika.
Kao da im nije u interesu da imaju sto vise korisnika.
pa ne mogu da ti kazu, '' izvinite, ovo traje danima'', jer zvuci glupo, vec kazu, uz osmeh, ''naravno, bicete obavesteni za dva - tri sata''... a svi znaju u tom trenutku da je to nemoguce... politika korporativnog poslovanja 

Gluposti,izgleda da pre cetvrtka nista,kao sto sam i mislio.17. prave presek pa ce tad moci i da promene tarifu.
Verujem da cekaju taj trenutak da obracunaju saobracaj od 1.10
Izdrzacu
A do tad cu isprebijati nekoga na treningu da ublazim nervozu
Verujem da cekaju taj trenutak da obracunaju saobracaj od 1.10
Izdrzacu

A do tad cu isprebijati nekoga na treningu da ublazim nervozu

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
@luca...z1 je super fon...a evo sta se meni samo ne svidjha na z1....znaci poredio ga sa mojim z...z1 vece dimenzije a ekran isti...malo ruzno izgleda suzen displej a toliko neiskoriscenog prostora bzvz,bar je meni to onako malo cudno izgledalo !!!....lg g2..super fon...u svakom slucaju neces pogresiti koji god da uzmesluca napisao:Imao sam priliku da uzmem g2 ali necu pre tebe, sacekacu da ti uzmes prvi da se vise radujes, etohahha inace ja se dvoumim i oko Z1
Huawei
Bezi od Vipa,moj savet,bolje kupi sa oglasa ovde za 470 eura i miran si,tako cu mozda ja.Bio danas u Vipu u Knezu,igrao se sa G2,dobar telefon,plastika pozadi kvalitetnija od S4,ekran podjednako dobar,mora se staviti osvetljenje ekrana minimum na 85 % da bi se dobro videlo,da ne bi bio taman ekran,kamera dobra,ali kada sam posle pola sata dosao na red kaze mi po izvestaju kreditnog biroa da mogu G2 maximalno da uzmem uz Smart 1200 ali mi to ne odgovara pa sam rekao hvala i bolje je tako!!!U Telenoru imam 3 ugovora,prvi put mi u Telenoru nisu rekli mogu tu i tu tarifu kada sam pre dve godine uzeo tek dobijeni S2 a za drugi i treci ugovor samo su kopirali licnu kartu,a ovi iz Vipa mi odredjuju koju cu tarifu,e pa mene oni nece moci da zezaju zato ako budem mogao kupicu nov G2 i to je to.
Ja imam dilemu izmedju dva fona pa ako moze neki odgovor u vidu poredjenja modela.Dvoumim se da li uzeti lg g2 ili lg optimus g pro.G pro ima veci displey ali malo slabiju grafu i procesor.G pro mogu naci za 400 eura sa garancijom a g2 vidim da ima za 450 eura po oglasima verzija sa 16gb interne memorije.Da li neko zna koliko je g2 brzi od g pro u realnom radu za svakodnevno koriscenje?Da li je displey na g2 od 5,2 incha maksimalno iskoriscen ili ima one tach dugmice na dnu ekrana pa displey nije 5,2 nego nesto manji osim kada se gleda neki video?Eto ako je neko ovde imao slicnu dilemu sta uzeti izmedju ova dva fona i zasto uzeti odredjeni model cekam objasnjenje.G2 bi verovatno jurio verziju sa 32gb interne memorije jer mislim da je 16gb malo.Malo se dvoumim i oko boje da li uzeti u beloj boji ili u crnoj boji telefon?Mogao bih maksimalno da platim do 450 eura i to mi je gornja granica.
Kako je to moguce,pa meni na Smart 400 moze uz doplatu od 40 000?
Nemam pojma,koliko znam u Telenoru kazu moze ili ne moze,ne kazu tarifu koju da uzmes,jer im ocigledno treba u Vipu kes a ja sam hteo uz Smart 5000 sto je i njima vise para kad oni kazu ne moze!!!Pitah odmah onda za laptop,kazu moze ali uz srednju tarifu mesecno 1090 dinara 9 gb-a ali 42000 ne mogu kao svi na 12 rata vec odmah kes!!!Rekao sam radniku-o.k tako je i bolje...Ili cu uzeti u banci kredit i kupiti G2 za 470 eura ili cekam mesec ipo da mi jedan ugovor istekne u TElenoru pa da kao covek uzmem na 6 rata uz najmanju tarifu Note 3 a do 1.decembra ce i Telenor imati G2 a i Nokiu 1020 pa cu videti.Razocarali su me.
A ti si hteo na rate da platis?
Zato su mene pitali kako placam,ja sam rekao kesom i ona tamo je rekla a ok onda.
Zato su mene pitali kako placam,ja sam rekao kesom i ona tamo je rekla a ok onda.
Laptop na rate jer ih daju na 12 rata uz pretplatu a telefon sam hteo za 2500 dinara uz stari telefon za dinar uz smart 5000 i 1 gb,a oni mi ne daju.Uzecu ja u TElenoru 1.decembra ili G2 ili Note 3 i miran sam.Ako imas kesa dodaj jos i kupi G2 za 470 eura.Kod Vipa nikad nista vise necu traziti.U Telenoru mi davali S3 dva puta na 6 rata uz licnu kartu samo.