LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: LG G3
Imaš xcam plus ako bi da kupiš imaš uz nju settings koji daje još mnogo podešavanja. Što se tiče kvaliteta, automatski mod je za nijansu bolji ali glavna prednost su manuelna podešavanja. Izguglaj xcam na xda, instalira se kao obična app i ne treba ti root.
To je ovaj dodatak XCam Setting, on se placa?
Stvarno je kamera bolja u automatskom modu, bar mi se tako cini, posto se ne razumem bas mnogo sto se toga tice, je l postoje neke univerzalne vrednosti podesavanja tih stvari da slika ispadne sto bolja ili mora da se namesta svaki cas, u zavistosti kada i sta slikam? Hvala
P.S. Vidim da hoce da sacuva samo na memoriji telefona slike, nece na SD.
Stvarno je kamera bolja u automatskom modu, bar mi se tako cini, posto se ne razumem bas mnogo sto se toga tice, je l postoje neke univerzalne vrednosti podesavanja tih stvari da slika ispadne sto bolja ili mora da se namesta svaki cas, u zavistosti kada i sta slikam? Hvala
P.S. Vidim da hoce da sacuva samo na memoriji telefona slike, nece na SD.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Da, settings se plaća.
Što se tiče podešavanja, nema univerzalnih. Sve zavisi od mnogo faktora. Jedino što mogu da ti kažem je da pogledaš temu na forumu ovde (kako doći do što bolje fotografije) kako bi naučio koje podešavanje za šta služi i druge stvari koje će ti pomoći pri slikanju.
Što se tiče podešavanja, nema univerzalnih. Sve zavisi od mnogo faktora. Jedino što mogu da ti kažem je da pogledaš temu na forumu ovde (kako doći do što bolje fotografije) kako bi naučio koje podešavanje za šta služi i druge stvari koje će ti pomoći pri slikanju.
El Laki, jel može pomoć oko Gabriel Kernela i bullet93 konfiguracije? Jel treba samo da flešujem gabriel bullet93 config ili moram da podesim u Kernel Auditoru? Mada me je zezao i Kernel Auditor sa postavkama, nije hteo da zadrži vrednosti posle restarta
- El Laki
- Prijatelj foruma
Skineš kernel i flešuješ. Na novoj verziji su bullet-ova podešavanja postavljena kao default pa samim tim nema potrebe da se bilo šta dodatno podešava. Inače uz novu verziju kernela, uključena je i Synapse apk. Ona ti je najbolja za kontrolu kernela. Stabilnija i daje više opcija od Adiutora i sličnih.
Zna li neko nesto drugacije o tome kada ce biti upgrade na 5.1 ja svaki dan nesto citam i sto vise citam nista mi nije jasno:-). Negde se objavljuje da je pusten novi andr za lg g3 a negde da ga nece ni biti:-). Greje mi se tel kao lud.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ne bi trebalo tel da se toliko greje, proveri da li ti neki proces ne drži non stop aktivnim telefon.
Što se tiče update, sigurno će biti 5.1.1 za G3, a kada će to biti, mislim da odgovor na to pitanje ne zna ni LG.
Što se tiče update, sigurno će biti 5.1.1 za G3, a kada će to biti, mislim da odgovor na to pitanje ne zna ni LG.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
https://play.google.com/store/apps/deta ... keyplusapp
Evo ako neko želi da promeni prečice na volume tasterima
Kod mene radi, ali samo za volume up, volume down nije podržan
Evo ako neko želi da promeni prečice na volume tasterima
Kod mene radi, ali samo za volume up, volume down nije podržan
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Jel mi moze netko malo vise reci o onoj pukotini kod mikrofona ? Tj o garanciji za isti. Thx
Da kazem moje utiske o tel.Imam ovaj telefon od:06.01.2015.god.Staklo mi je malo izgrebano na 2x mesta,a to mi se nikada u zivotu nije desilo.Baterija traje dan,dan i po.Ali pre par nedelja original punjac mi je jednostavno prestao da radi,kupio sam novi,izdrzao par nedelja i onda je i on prestao da radi,crkli su izgleda.Kupio sam opet punjac i puni mi 5 sati skoro.Ovaj telefon je jedan od najgorih koje sam pazario u poslednje vreme(pre toga samsung sam imao)i vraticu se njemu.LG nikada vise u zivotu necu videti niti zeleti da kupim.Kajem se duboko.Ne zelim da budem negativan,cesto ostavljam komentare ovde i misljenja i nisam negativan ali zaista imam odvratno iskustvo sa ovim tel.i ne znam vise sta mi je ciniti,jer para nemam za novi a ko zna koliko tek sada mogu da dobijem za njega a platio sam ga 43hilj.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Tri punjača da crknu za 6 meseci - to nije do punjača. Jedino ako nisu original. Druga stvar, gde si kupio telefon? Postoji garancija i na dodatnu opremu. Što se tiče grebanja, nije ništa manje otporan od drugih u rangu.