Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
^ Decko je rekao na drugom forumu da nije probao da stavi 60fps,inace clan ChobyNS je potvrdio da je nocu snimak oko 42fps,to je i vise nego dovoljno,sobzirom da kida sa prostorom koliko zauzima video snimak
42 fps per sec je super,ja toliko i gledam da mi bude u igricama , ne manje,tek mije onda igrivo,mada moze i sa 35 da se igra(PC) Nego 42 sve u svemu je zadovoljavajuce nista vise od toga
Ljudi kad cemo docekati kk,da li cekamo da prodje barselona, da dodje ili sta ?
Da camera obara frame rate i danju bez fixa, jel moguce da su tako ukakili kameru , meni je to neshvatljivo... RAZOCARENJE
Pozz ljudi, samo da se prijavim, uzeo danas G2 Za sad sve ekstra, ali i ne mnogo toga novog posto sam dosao sa L9 Ali knock-on i dugmici pozadi su fantasticni, ne znam kako sam do sada ziveo bez njih
OK, whatever - šta i koliko to neko noću slika toliko ćesto/frekventno u uslovima slabe vidljivosti?
Ja da znam da ću imati potrebe da svako ili svako drugo veče nešto u tolikoj meri slikam/snimam i da mi je to neki prioritet (a izgleda da ima puno ljudi kojima jeste čim se digla tolika galama oko kamere), poneo bih sa sobom foto-aparat koji je i namenjen za to ili bih kupio Galaxy S4 zoom koji je pre foto-aparat sa funkcijom telefona i sve je OK.
Pre nekog vremena su telefoni plaćani i više nego što ste dali za G2 (recimo HD2 je 2009. placen vise) a imali su mnogo manje opcija i niko se nije zalio na kameru u slabim uslovima osvetljenosti - jel to znači da tad nije bilo tolike potrebe za njenim korišćenjem ili nije bilo potrebe da se tek nađe nešto što će da se potencira kao mana, pa makar ta opcija nekom gotovo nikad ne trebala ili jako retko zatrebala!?
OK, razumem da je to neki nedostatak ali baš toliki da se nada tolika kuknjava - sorry ali mislim da to baš nije toliko u pitanju. Na kraju krajeva, ako nekome baš toliko znači ta kamera, on će da stavi fix sa XDA i rešiće problem umesto da kuka za KK za koji nema čak ni realnog nagoveštaja da će rešiti taj problem...
Jeste da je to snimanje i slikanje nocu lose, ali realno to retko koristim, bitnije je da telefon radi bez lagova a kameru ce mozda jednog dana popraviti Martin Mystere, ja sam licno za godinu i kusur sa mojim starim L9 napravio jedan snimak nocu, tako da i meni nije jasno sta ljudi toliko snimaju po mraku. Ajde za slike, napravi se po koja, i moze da bude problem sto mu treba malo duze da slika. Bilo bi lepo da dodje KK i resi te probleme sa kamerom, ali da je to toliki problem i nije. Barem meni..
Što se tiče hd2 i telefona od pre nekoliko godina, oni su izvlačili maksimum iz hardvera. Zar ne misliš da bi trebali i ovi kad već koštaju koliko koštaju? Standard je drugačiji, zato ljudi i očekuju više. Da nije tako, zašto bi onda ti, ja i svi ostali imali kolor tv a ne crno beli Zašto koristiš G2 a ne L7/9? Zato što težiš bopjem, što je i normalno.
Što se slikanja i snimania u mraku tiče, šta znaš šta sve ljudi snimaju
Jbg ljudima je sad i FHD malo jer eto dolaze telefoni sa duplo većom rezolucijom, a kad ih pitaš da li oni realno na ~ 5" primjećuju razliku u rezoluciji i piksele, onda muk... Neki traže da se omogući da se snima u 4k rezoluciji, jer hardver to omogućava, a nikako da se zapitaju gde bi i na čemu to gledali i još pre, koliko bi to prostora zauzelo na telefonu sa fiksnom memorijom...
Ovo je ipak telefon a ne foto-aparat...
Btw. mene stvarno interesuje šta se to toliko snima / slika noću? Na žalost, život se od jednostavnog druženja pretvorio u pripremu/izradu materijala za facebook gde je najbitnije praviti i postavljati fotografije gde je neko i s kim bio da bi se to moglo lajkovati ( čast izuzecima )...
Poslednja izmena od Martin Mystere u Ned, 09. Feb 2014. 13:44, izmenjeno 2 puta ukupno.
Azimuth, da su izvlacili maksimum taj HD2 ne bi sad mogao da gura androide poslednjih verzija.
Galaxy S1 gura 4.4.2 bez nekih vecih problema.
A terao je dobro i ICS,i posle njega svaku verziju.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ma jeste. Ništa mu bolja nije kamera nego što je bila, ništa brži nije sada nego što je bio itd itd. On jeste izvlačio svoj maksimum, samo što sada nešto drugo gura, ali ništa bolje ne radi nego onda.
G2 ima hardver, samo je problem taj softver. Kad bi malo poradili na tome G2 bi bio gotovo savršen. Ali očigledno da im to nije prioritet, nažalost.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.