LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: Одг: LG Nexus 4
Koliko vidim,čudo bi bilo naći i za 250... 

- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Re: LG Nexus 4
Eh da ima za 230 nov...
Ne znam koja je fora sa cenama ovih prodavnica koje se oglašavaju iznad specifikacija telefona.
Čemu laganje,i to ne za malo!
Čemu laganje,i to ne za malo!

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Pa ovde na MS izlože cene "kao legalno" a kad odeš u radnju druga je cena (ispod pulta) , uz izuzetak par velikih firmi tipa Comtrade gde su cene telefona verovatno najveće na svetu - za ginisa . 99% ljudi kupuje nove telefone "na crno" ili od operatera .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Ja sam moj platio 200,star 2 mesecaa sa Comtrade garancijom na dve godine.Inace,pratio sam glase mesec dana,nije mi se zurilo i cim se pojavio oglas odmah sam zvao.
Inace,Purity ROM se nije bas pokazao.Jedva izguram 12 sati.Stalno sam na netu i ukljucena mi je sinhronizacija.Mislim da neka alikacija malo vise trosi.
Da li je neko probao HellKat ROM?Vidim da ga hvale,ja probao i cela instalacija protekne bez problema ali kad pokrenem ono uvodno podesaanje javi mi gresku i stalno se restartuje.Ne znam gde je problem a i niko se ne zali da je imao isti problem?
Inace,Purity ROM se nije bas pokazao.Jedva izguram 12 sati.Stalno sam na netu i ukljucena mi je sinhronizacija.Mislim da neka alikacija malo vise trosi.
Da li je neko probao HellKat ROM?Vidim da ga hvale,ja probao i cela instalacija protekne bez problema ali kad pokrenem ono uvodno podesaanje javi mi gresku i stalno se restartuje.Ne znam gde je problem a i niko se ne zali da je imao isti problem?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
- :: LG G4
- :: Tesla 6.1
Probaj [ROM] [4.4.2] [MAKO] Mahdi-Rom 2.4 [02/09] sa njegovim experimentalnim kernelom i neces da se pokajes...najkompletniji rom do sada...ja probam sve ostale ali se na njega vracam uvekyocasylver napisao:Ja sam moj platio 200,star 2 mesecaa sa Comtrade garancijom na dve godine.Inace,pratio sam glase mesec dana,nije mi se zurilo i cim se pojavio oglas odmah sam zvao.
Diogenes985
yocasylver, purity je dobar uz hellcore ili hells doctor kernele, mada ako oces maksimalnu kustomizaciju i dobru bateriju probaj mahdi rom.
- yocasylver
- Mobil manijak
Ma hocu da imam OTG podrsku.Ni sa jednim ROM-om koji sam probao ne radi.Kome radi i sa kojim romom?
Nije poenta u romu nego u kernelu koji ima podrsku za otg.
A i to ti nece biti prakticno jer moras imati y kabl da bi prikacio eksterno napajanje jer micro usb na nexusu snage da napaja nakacene uredjaje.
A i to ti nece biti prakticno jer moras imati y kabl da bi prikacio eksterno napajanje jer micro usb na nexusu snage da napaja nakacene uredjaje.
- yocasylver
- Mobil manijak
Znao sam da se o tome radi,probao sve kernele i nece.Mislim da nije poenta koristiti OTG sa napajanjem vec bez njega.Bas sam se razocarao
Veceras sam promenio 4 kernela i 3 roma i opet nisam zadovoljan a sad me ceka podesavanje poslednjeg instliranog.
Moracu da kupim drugi OTG kbl,onaj sa dodatkom za napajanje.I dalje mi je neverica da ne moze bez napajanja,nemoguce da su toliki propust naptavili.Dodje mi da prodam telefon.

Veceras sam promenio 4 kernela i 3 roma i opet nisam zadovoljan a sad me ceka podesavanje poslednjeg instliranog.
Moracu da kupim drugi OTG kbl,onaj sa dodatkom za napajanje.I dalje mi je neverica da ne moze bez napajanja,nemoguce da su toliki propust naptavili.Dodje mi da prodam telefon.
- DrBrMr
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
- :: nokia e7
- :: nokia 6630
Imam banalan problem, naime pokusavam da instaliram iGO na tel, ne mogu da prekopiram folder sa kompa na tel. Komp i tel se vide ali jednostavno mi posle zabocetog kopiranja izbac da je uređaj prestao da se odaziva... Na kompu je inst. sedmica, na tel 4.4.2. Samo da napomene da sa isti folder prekopirao na nexus7 i sve je prošlo bez problema.
Kopiraj sa Airdroidom ili ponovo instaliraj drajvere.
- yocasylver
- Mobil manijak
Koji ROM tenutn koristite i kako ste zadovoljni ?
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Purity rom + semaphore kernel + xposed... Prezadovoljan kako radi.
- yocasylver
- Mobil manijak
Ja imao Dirty Unicorn+Franko kernel,sve je super bilo dok ga sinoc nisam cackao i pokvario sistem
Stvarno sam genije,ukljucio App bar i Hallo i nesto pipkao...blokiram ga.Nije vredeo ni wipe.
Sad sam na HellKat,koliko vidim hvale ga.
Da li je probao neko [Kernel + MOD] Hells Doctor R20 / T.A.R.D.I.S. MOD 4.02.20?

Stvarno sam genije,ukljucio App bar i Hallo i nesto pipkao...blokiram ga.Nije vredeo ni wipe.
Da li je probao neko [Kernel + MOD] Hells Doctor R20 / T.A.R.D.I.S. MOD 4.02.20?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
- :: LG G4
- :: Tesla 6.1
Jesam,na Mahdi romu,i kasnije na Liquid...to su ti dva naj roma trenutno,s tim sto je Liquid cm11 based,i po meni je cak i opremljeniji od Mahdi roma..cudo jedno...sada postao i official i ja sam prezadovoljan...sto se tice te kombinacije,hm,ja sam imao konstantna restartovanja i freezove kada mi se ekran iskljuci,jer jer minimalna frekvencija msm na screen off 81...meni te kocilo i ja nisam mogao ostati na njemu...mnogi ga hvale bas bas..jedino sto sam primetio da je kernelsto se tice boja displeja odradio mozda jedan od najposlovayocasylver napisao:Ja imao Dirty Unicorn+Franko kernel,sve je super bilo dok ga sinoc nisam cackao i pokvario sistem![]()

Diogenes985
- yocasylver
- Mobil manijak
I HellKat je CM,nisam primetio da ima da mi bateriju prikazuje u procentima a na DU sam imao
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Yocasylver,ne treba ti custom rom da bi imao procente...Sve sredis pomocu xposed
- yocasylver
- Mobil manijak
Da,ovaj ROM ima Xposed.U pravu si,nasao sam preko njega tweak.Imam i instaliran call recorder ali nigde ne vidim da mi snima ragovore,nema ni ikonice.Bass nista.Imas li iskustva sa tim?