LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Re: LG Nexus 4
E za to ne znam,pitaj tamo u podfurumu tog ROM-a...dace ti neko odgovor
Hoce li vise Sailfish OS ili MIUI V6, svi ostali romovi su manje vise isti, malo mi dosadio n4 

- artifex
- Mobil manijak
Ne znam brate sta da ti kazem... Ja koristim rom koji je vrlo malo drugaciji od stock-a i sam sam ubacivao sve i svasta preko xposed framework. I evo posle godinu dana meni telefon nije dosadio... I kad izadje miui sta ocekujes od njega? Radice skoro identicno ko ostali samo uz drugaciji izgled,a ako je u tome caka uzmi icon packove i teme pa podesavaj po svojim ukusima 

- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
@artifex Upravo sam postavio pitanje na forumu
@Motoman Probaj ovo http://forum.xda-developers.com/nexus-4 ... /-t2632543
Ja sam od ono dece kojoj je autic i kamioncic bio interesantan sve dok ne ''vidi sta je unutra'' tj dok ga ne rasklopim i obicn posle ostavim igracku.Tako i sa telefonima,mnogo sam ih promenio.Neke koritio po mesec dana.Na kraju shvatim da samo bacam pare,svi su mi za isto sluzili.Pozivi,poruke,viber,skype a najzahtevnija aplikacija IGo.Zato i ne planiram da menjam ovaj model uskoro.
Lepo je menjati teme,ja kad promenim temu ili ROM,kao da sam promenio telefon.Ikone nisam menjao a i ne znam.
@Motoman Probaj ovo http://forum.xda-developers.com/nexus-4 ... /-t2632543
Ja sam od ono dece kojoj je autic i kamioncic bio interesantan sve dok ne ''vidi sta je unutra'' tj dok ga ne rasklopim i obicn posle ostavim igracku.Tako i sa telefonima,mnogo sam ih promenio.Neke koritio po mesec dana.Na kraju shvatim da samo bacam pare,svi su mi za isto sluzili.Pozivi,poruke,viber,skype a najzahtevnija aplikacija IGo.Zato i ne planiram da menjam ovaj model uskoro.
Lepo je menjati teme,ja kad promenim temu ili ROM,kao da sam promenio telefon.Ikone nisam menjao a i ne znam.
- artifex
- Mobil manijak
Yoco,ako koristis GEL launcher mozes preko 'unicon' modula za xposed da menjas ikonice. A ako koristis neki launcher tipa nova/apex to mozes direktno iz njihovih podesavanja
artifex, malo drugaciji interfejs, drugacije aplikacije, nesto novo.. meni jako brzo dosadi svaki rom, bukvalno menjam na nedeljnoj bazi, sta cu kad sam flashoholic 
yocasylver, pokusao sam skinuti ali previse sporo ide, trebalo bi 16 sati

yocasylver, pokusao sam skinuti ali previse sporo ide, trebalo bi 16 sati

- yocasylver
- Mobil manijak
Primetio bu na ROM-u,kad u Kurir aplikaciji kliknem na klip koji ide na kraju priloga prijavi mi gresku i vrati me na glavnu stranu Kurira.Moram neki drugi ROM da ubacim ili da se vratim na DU.Ovo sa lancerima nikad nisam probao ali bih vole da promenim ikonice pa cu probati jedan od dva koja si naveo artifex.
Motoman,ja sam brzo skinuo i probao ga ali nisam nasao developer options i SU pa sam ga zato promenio.Inace,lepo izgleda.
Motoman,ja sam brzo skinuo i probao ga ali nisam nasao developer options i SU pa sam ga zato promenio.Inace,lepo izgleda.
yocasylver, i ja sam sad probao i cim sam video da ima kineskih reci iako je engleski jezik odabran odmah sam promenio.. potraga se nastavlja 

- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Izasao je oficijalni Google Now Launcher, ali samo za Nexus i Google Play Edition uredjaje. Upravo sam ga instalirao na N4 i lepo sljaka za sad. 

- artifex
- Mobil manijak
E mladene,ja taj launcher koristim jos odavno samo sto su ga sad izbacili oficijalno i pod drugim imenom... Radi super,koristim ga jos od novembra i nikakvih problema nisam imao 

- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Ja ga koristim već 3 meseca i to na Motoroli Defy
Ubedljivo najbolji i najmanje resursa jede... 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
mladen_bgd, da li misliš na Google Now UCCW ?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- artifex
- Mobil manijak
Machor,misli na google now launcher(GEL sa nexus 5). Google ga juce izbacio na playstore za sve nexus i gpe uredjaje...Ne znam da li ce i kad biti dostupan za ostale telefone
- m@c|-|oR
- Expert
artifex, a b'e ja mora da sam ćorav, kad ga ne vidim na Play Store. Mislio sam da ga ubacim u Nexus 7.
(Sad mi ti kažeš da je on default na Nexus 7 i ja crvenim eo čas u ćošku
)
(Sad mi ti kažeš da je on default na Nexus 7 i ja crvenim eo čas u ćošku

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- yocasylver
- Mobil manijak
I ja ga nisam nasao na Play-u,mislim na launcher.
Ima li neko call recorder?Probao sam nekolio i ne rade,jedan je radio ali se cuje samo moj glas tokom razgovora.
Ima li neko call recorder?Probao sam nekolio i ne rade,jedan je radio ali se cuje samo moj glas tokom razgovora.
- yocasylver
- Mobil manijak
Hvala za link.
Trenutno koristim APex i svidja mi se ali probacu i taj.
Trenutno koristim APex i svidja mi se ali probacu i taj.
- m@c|-|oR
- Expert
artifex, hvala za link. Instalirao na Nexus 7 i još se privikavam na njega.
Ne mogu koristiti sve funkcije, jer Google Now još nije raspoloživ za Srbiju i jer tablet nema mikrofon, pa ne rade glasovne komande
Ne mogu koristiti sve funkcije, jer Google Now još nije raspoloživ za Srbiju i jer tablet nema mikrofon, pa ne rade glasovne komande

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- artifex
- Mobil manijak
Machor, n7 nema mikrofon?? To nisam znao... Ja mu izdajem komande na engleskom .
- m@c|-|oR
- Expert
artifex, pazi kad sam sad proverio i - ima! I, rade voice komande.

Jednom sam testirao Shazam i nije reagovao, pa sam zato pomislio da nema... Kreten!

Jednom sam testirao Shazam i nije reagovao, pa sam zato pomislio da nema... Kreten!

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica