Naši programeri su uspeli da reprodukuju grešku na uređaju koji koristite. Izvršićemo neophodne provere i korekcije na aplikaciji. Normalizaciju stanja možete očekivati u narednim verzijama aplikacije.
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Re: LG G2
Prijavio sam SBB-u problem sa D3go aplikacijom. I evo sta su odgovorili
Inace, video zapis sam spustio na 30fps i ja sam zadovoljan kako nocu snima.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
I ako se stavi na 30fps,nocu je i dalje video na 14-15fps,ne postize se time nista,upravo sam sada probao
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Bez fixa,jos uvek imam strpljenja i nade u KK da ce to ispraviti
- Aleksandarr
- Banned
- Pridružio se: Ned, 19. Jan 2014. 18:05
- :: lg g2
- :: Huawei p1
I da lg g pro 2 jedina razlika 3 gb rama......"OIS PLUS" nadam se da ce biti bolji od naseg ois-a
UZAS
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... cifikacije

http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... cifikacije
- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
ne,verovatno si me zamenuo sa nekim,ja sam samo možda rekao da sam zainteresovan za taj model.Inače,hvala na odgovoru.Azimuth napisao:Odgovor je vrlo logičan. Ako su telefon dobili pre nego što je izbačen KK onda ćete morati u svojoj režiji tj moraćeš da ga pustiš da se apdejtuje sam. Dakle, trebaće ti net. A ako su telefon dobili posle izbačenog KK-a onda nećeš morati ništa sam.
Nego, zar ti nisi napisao kako već imas G2?
- Aleksandarr
- Banned
Ljudi moze li neko da objasni i napise ovde celu proceduru za cam fix sa xda?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Tesko da ce napisati neko kompletan tutorial,i na drugom forumu je bilo inicijative,i koliko vidim nista od togaAleksandarr napisao:Ljudi moze li neko da objasni i napise ovde celu proceduru za cam fix sa xda?
Re: Одг: LG G2
Postoje dva problema zbog kojih nema uputstva za root, custom recovery, camera fix na domaćim forumima.
Prvi je taj što ljudi koji su kreirali softver za ove stvari ne dozvoljavaju ili bar ne odobravaju deljenje istog po drugim forumima. Ako se admini slože da se ovde prekopira i objasni uputstvo i linkovi sa xda ja ću to rado uraditi.
Drugi problem je što postoji šansa da brikujete telefon zbog nečijeg uputstva i da posle taj neko bude kriv...
Što se tiče OTA stock ažuriranja na kit kat, ako to ne umete da uradite, onda jbg. Pisano je već o ovome ranije u temi i ovde je šansa da nešto krene po zlu gotovo nepostojeća, pretpostavljajući da niste već instalirali CWM/TWRP.
Prvi je taj što ljudi koji su kreirali softver za ove stvari ne dozvoljavaju ili bar ne odobravaju deljenje istog po drugim forumima. Ako se admini slože da se ovde prekopira i objasni uputstvo i linkovi sa xda ja ću to rado uraditi.
Drugi problem je što postoji šansa da brikujete telefon zbog nečijeg uputstva i da posle taj neko bude kriv...
Što se tiče OTA stock ažuriranja na kit kat, ako to ne umete da uradite, onda jbg. Pisano je već o ovome ranije u temi i ovde je šansa da nešto krene po zlu gotovo nepostojeća, pretpostavljajući da niste već instalirali CWM/TWRP.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ja sam video na par drugih nasih foruma da postoji tut o rutovanju i ubacivanju twrp,tako da ne vidim razlog zasto nebi bilo prihvatljivo. Molim ipak admine da se izjasne oko toga
Sto se tice druge stvari,gledajuci kako se radi,autor tutoriala unapred sebe izuzme od odgovornosti,i napise da svako radi na sopstvenu odgovornost
A i u slucaju da se tel brikuje,postoji izuzetno lako resenje ukucavanjem koda,i vracanje tel iz "mrtvih"
Sto se tice druge stvari,gledajuci kako se radi,autor tutoriala unapred sebe izuzme od odgovornosti,i napise da svako radi na sopstvenu odgovornost
A i u slucaju da se tel brikuje,postoji izuzetno lako resenje ukucavanjem koda,i vracanje tel iz "mrtvih"
- Aleksandarr
- Banned
Sta znaci to ota stok azuriranje na kk.i moze li ukratko tut?
Cekajte skinuo sam ovaj mod, jel moram da uradim toot, kako da ga bacim?I ako ga ubacim sta ce se desiti kada dodje official 4.4 ?Neke nestabilnosti?
Cekajte skinuo sam ovaj mod, jel moram da uradim toot, kako da ga bacim?I ako ga ubacim sta ce se desiti kada dodje official 4.4 ?Neke nestabilnosti?
Nije mi poznato, možda i postoji lako rešenje. Znam par primera gde se telefon ne može vratiti, čak ni u servisu.A i u slucaju da se tel brikuje,postoji izuzetno lako resenje ukucavanjem koda,i vracanje tel iz "mrtvih"
To je zvanično ažuriranje od LG-a. Ubodeš usb kabl sa punjača u komp i u telefon, izabereš na telefonu LG Software, pokreneš LG PC Suite, ili LG Mobile Support Tool i u njima ideš na opciju upgrade, odn. ažuriranje softvera. Skinuće se fajl od jedno dva GB, sam će se instalirati, telefon će se restartovati i updejtovati. Ovo naravno važi u slučaju da je novi softver dostupan, za sada samo postoji ažuriranje na 4.2.2 80210e verziju ako se ne varam... ista procedura će biti i za kit kat.Sta znaci to ota stok azuriranje na kk.i moze li ukratko tut?
E, sad, onog momenta kada instalirate TWRP koji je potreban da bi se instalirao mod za kameru, ovo gore ne možete uraditi, tj. možete, ali ćete upasti u boot loop, što se opet lako može rešiti, ali su ljudi brikovali telefone tako što su brisali TWRP, što nikako ne treba raditi.
Da bi se nakon TWRP instalacije obavilo gore navedeno ažuriranje mora se ispratiti jedan drugi tutorijal (za vraćanje na stock recovery i stock softver); stock-zvanični, LG-jev softver.
Ipak, verovatno će se pojaviti .zip fajlovi, ili TWRP backup-ovi kit kat-a kada jednom bude izašao za naš telefon koji će moći da se instaliraju iz TWRP-a, dakle bez vraćanja na stock.
U suštini ništa nije komplikovano i strašno ako vodite računa šta, kada i kako instalirate. Ja se izvinjavam ako objašnjavam detaljno i konfuzno, bolje ne umem.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
OTA - over the air. Narodski rečeno, kad se pojavi KK apdejtuješ ga na identičan način kao i bilo koju aplikaciju sa Google Play.
Za kamera fix mod je neophodan root.
Kad root-uješ telefon i staviš TWRP, po pojavljivanju KK moraš da vratiš telefon prvo na stock verziju pa da apdejtuješ KK. Neće doći do nestabilnosti već ćeš brickovati telefon. I to se da rešiti i ispraviti ali košta živaca...
Za kamera fix mod je neophodan root.
Kad root-uješ telefon i staviš TWRP, po pojavljivanju KK moraš da vratiš telefon prvo na stock verziju pa da apdejtuješ KK. Neće doći do nestabilnosti već ćeš brickovati telefon. I to se da rešiti i ispraviti ali košta živaca...
- Aleksandarr
- Banned
Ok , hvala ljudi , ipak cu ja sacekati update,nekako mi je to bezbolnije
Da,primetio sam jednu stvarcicu , kao da mi je fps veci u low light kada stavim opciju 30 fps a ne 60
Da,primetio sam jednu stvarcicu , kao da mi je fps veci u low light kada stavim opciju 30 fps a ne 60
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nije veci fps,isti je,bilo da se stavi 30 ili 60fps,licno sam proveravao i uporedjivao kroz proporties i drugih programa namenjenih za fps
Nennad,podrzavam tvoju inicijativu za tut,naravno ako moderatori odobre
Nennad,podrzavam tvoju inicijativu za tut,naravno ako moderatori odobre
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ako te ne mrzi, slobodno stavi uputstvo. Niko ti nece braniti. Moderatori se nece buniti. Samo napred.
Nekolicina nas je vec stavljala za neke druge modele.
Slobodno mozes i linkove da stavljas, ali bez bilo kakve piraterije. Dakle, sve sto nije krekovana aplikacija ili krsenje autorskih prava smes da linkujes.
E sad, zasuci rukave i kreni sa kuckanjem
Nekolicina nas je vec stavljala za neke druge modele.
Slobodno mozes i linkove da stavljas, ali bez bilo kakve piraterije. Dakle, sve sto nije krekovana aplikacija ili krsenje autorskih prava smes da linkujes.
E sad, zasuci rukave i kreni sa kuckanjem

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Azimuth,
Pa reko bi ja da sam citao na drugim mestima iste takve tutorijale,i da nikad nije bilo problema oko istih
A ako neko dobro poznaje tu materiju,onda si to ti
Nennad,
Tako da,ako ti nije mrsko,ocekujemo kuckanje,mnogi ce biti zahvalni
Pa reko bi ja da sam citao na drugim mestima iste takve tutorijale,i da nikad nije bilo problema oko istih
A ako neko dobro poznaje tu materiju,onda si to ti

Nennad,
Tako da,ako ti nije mrsko,ocekujemo kuckanje,mnogi ce biti zahvalni