Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Na žalost , mislim da je g2 ispucao svoje. Iako..lg je rekao da će uvijek biti "small fixes". Tu se ubraja stagefright patch(ne znam jesu sredili to na g2 a i nije tema) ali ako nisu možda čekaju da g4 i g3 dobiju 6 pa 5.1.1 ide uz stagefright patch na g2. Ja bi volio da tako bude. Ako može g3 nešto pogurati onda i g2 može(pitanje " vremenskog roka" i volje)
Dosta su i uradili za g2 samim hardverom... Zajednica je sredila ostatak, evo instalirah dorimanx 5.92... Ne znam da li na svetu postoji napredniji kernel. O.o
Elem, je l' se vratio Cloudy na xda odeljak za g3?
Ovo je moj rekord [emoji14] Cloudy 2.5 uz Gabriel kernel sa Bullet93 profilom. 70% na wifi u kućnim uslovima, sat vremena napolju uz mobilni net 3g/2g,Telenor ima loš signal u mom području. Koristio sam Messenger, Telegram, Tapatalk, 10 minuta yt. Desetak poruka i oko 10 minuta razgovora. Osvetljenje 100% auto.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.