LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Aleksandarr
- Banned
- Pridružio se: Ned, 19. Jan 2014. 18:05
- :: lg g2
- :: Huawei p1
Re: LG G2
cuo sam da ce u update pored kamere srediti i rezoluciju ekrana na 4k (Ovo je napisao neki lik na benchmark forumu na temu g2 , sta mislite , da li je izvodljivo to?)I kako bi to uradili da ekran urade na 4k 

Ne verujem da je to moguce,jer je to pre svega hardverski deo a ne softverski.
4k ekran bi i ovu bateriju pojeo za par sati.
4k ekran bi i ovu bateriju pojeo za par sati.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Aleksandarr
- Banned
Pa da tako i ja gledam na stvar, cak se negde pise i da se baterija sa update povecava na 3500 mah

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Behemoth, pa sta znam. Imao sam isti problem kad sam presao sa S2 na G2. Cinilo mi se da je bas drasticna razlika u velicini. Brzo sam se navikao pa mi je bilo ok. Valjda zato sto imam velike sake. E onda Note 3, i vislji i siri, ali subjektivan osecaj je da je drasticno tanji od G2. To je ono sto ga vadi. Ne znam zasto imam takav osecaj, ali imam. Valjda zbog tih ostrih ivica kao na S2.
Ne znam sta bih ti rekao, jedino da probas na par dana pa ako se nekako naviknes. I ja sam u pokretu non stop, doduse, nisam na bajsu ali sate provodim sa dzukcem u setnjama i istrcavanjima.
Ne znam sta bih ti rekao, jedino da probas na par dana pa ako se nekako naviknes. I ja sam u pokretu non stop, doduse, nisam na bajsu ali sate provodim sa dzukcem u setnjama i istrcavanjima.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ma dovoljno je samo da ubace 4k snimanje,i da stave 120fps,jer to G pro 2 poseduje,a isti procesor imaju,tako da moze da gura bez problema.
Krcka se puno,cim se ovoliko ceka update,nadam se da ce se ovog puta bas potruditi
Krcka se puno,cim se ovoliko ceka update,nadam se da ce se ovog puta bas potruditi

Azimuth, probao sam N2,cak mi je i to bilo preveliko.
Verovatno bih se navikao unutra,ali napolju je druga prica,gde je manipulacija jednom rukom prioritet.
Imam kuce od 6 meseci koje ima 40 kila vec,i onda izvadim tel da kucam sms,a on nestasan pa cima tamo vamo i stvarno imam trip da ce negde da mi tresne telefon o beton kad me povuce.
Verovatno bih se navikao unutra,ali napolju je druga prica,gde je manipulacija jednom rukom prioritet.
Imam kuce od 6 meseci koje ima 40 kila vec,i onda izvadim tel da kucam sms,a on nestasan pa cima tamo vamo i stvarno imam trip da ce negde da mi tresne telefon o beton kad me povuce.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Aleksandarr
- Banned
Zesce ogoljena verzija ovakvog telefona, ne znam koliko je ovaj potez lg-a pametan, i sto svi prate sad taj samsung ako se ne varam oni su krenuli sa tim mini(to po meni znaci ovo je za korisnike koji zele ORIGINAL ove uradjaje ali nalaze utehu u mini verzijama, ili pronalaze izgovor mnogo mi je veliki ekran, mislim da bi svi voleli da imaju lep veliki ekran , kakav mini...Osin n3 on mi je beast :DDD Ogroman
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Isto. Dosta puta mi smeta veći telefon a ne provodim sate surfujuci na njemu da mi velicina displeja igra ulogu. Pogotovo dok trcim i slusam muziku. Zato mi je iphone odlično legao. Za manipulaciju jednom rukom skoro pa savršen.Behemoth napisao:Ja bih mozda i uzeo N3 ali mi je preveliko.
Cesto sam u pokretu,setam dzukca,vozim bajs,trcanje i ne mogu da vucem toliku spravu sa sobom.
Cak i ovaj dosta puta ostavim kuci kad idem negde.Jednostavno nije mi kompaktno da nosim toliki uredjaj u dzepu.
Što se tiče mini G2 verzije očekivao sam više. Jedino je dobro sto on oguljen dolazi sa 4.4.2, sigurno i ovaj dobija.
- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
jel zna neko kad treba da izađe LG G3 ? pitam jer onda će verovatno pasti cena LG G2 ,koji bih uzeo .
Maj,jun valjda.Mislim da mu nece pasti drasticno cena pogotovo kad dobije kk.
- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
znači li to da g3 neće biti u ponudi u telenoru sigurno do septembra ili će odmah kad izađe biti i kod nas u ponudi?
- Aleksandarr
- Banned
don Alberto napisao:jel zna neko kad treba da izađe LG G3 ? pitam jer onda će verovatno pasti cena LG G2 ,koji bih uzeo .
O naravno da cemu pasti cena , ne drasticno ali ce pasti i definitivno ce i tada biti best buy,i sada nije skup, a kamoli kad izbace pro 2 u g3....
Ljudi sta mislite jer ono obavestenje na francuskom verodostojno?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Frka, a? Ispalili su toliko puta pa zasto ne bi opet?
Pa kontam da ce definitivno izbaciti kitket, jer ako mini dolazi sa njim onda prosto mora i G2. Iskren da budem, opet idu zguza i teraju kontru. Svi proizvodjaci prvo daju apdejt za full verzije telefona pa tek onda izbacuju mini ili pustaju apdejt za njih. LG bas voli da kontrira.

Pa kontam da ce definitivno izbaciti kitket, jer ako mini dolazi sa njim onda prosto mora i G2. Iskren da budem, opet idu zguza i teraju kontru. Svi proizvodjaci prvo daju apdejt za full verzije telefona pa tek onda izbacuju mini ili pustaju apdejt za njih. LG bas voli da kontrira.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Vidim da su neki i renomirani sajtovi poceli da izbacuju tu istu vest,tako da su velike sanse da sledece nedelje krene Kit Kat
Bice ovo dug vikend,i sledeca nedelja
Bice ovo dug vikend,i sledeca nedelja

- Aleksandarr
- Banned
kutijagreha, Ja ne znam ,toliko me smorilo to cekanje uzas,a osecam da cemo se razocarati,kk uglavnom nista veliko nije doneo i uopste kao sistem a i ne vidim da ovi koji su dobili nesto skacu do neba.Neka oni samo malo doteraju kamericu,da vidimo i kako art radi,da meni ne secka dial menu i jos ako je moguce malo brzine :)mada je munja i to je to.E sad ako dobijemo 120 fps 4k video odma se pakujem sedam u auto i pravo kod njih u lg,svakom po cokoladu,i samae za 6 meseci cekanja