LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Za 4k i neko ozbiljnije snimanje ce ti trebati eksterni hard od 1tb 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Skupa je ko Svetog Petra kajgana a ne vredi ništa.Baraba napisao:Ova original flip ne zatvara se lepo do kraja na G2. Original je. Tako da to imate na umu.
Ja sam pre neki dan uzeo od azimutha Nilkinovu koja je baš legla kako treba i koja je zakon za onu originalnu.
Tnx azimuth...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nema na cemu Martin Mystere
Pa da, ta Nillkinova je super jer ima to ispupcenje gde je i macnetic. To em drzi poklopac na mestu, em je dodatna zastita. A i lakse je za otvoriti kad zakacis prstom to ispupcenje nego kada je sve ravno.

Pa da, ta Nillkinova je super jer ima to ispupcenje gde je i macnetic. To em drzi poklopac na mestu, em je dodatna zastita. A i lakse je za otvoriti kad zakacis prstom to ispupcenje nego kada je sve ravno.
Danas mi je google now postao dostupan, na drugim uređajima i romovima je dostupan već neko vreme, verovatno ide preko push update. Najbolje radi na engleskom, a mogućnosti su jednostavno sjajne, od pitanja kakvo je vreme, do pitanja tipa atomske mase plutonijuma. Može se pozivati glasom, otvarati aplikacije, setovati alarmi i podsetnici, navigirati u mapama itd...
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ma daj,pa ko ovu razliku vidi golim okom.
Ili ce nam ugraditi u mozak neki cip koji moze da prati slow motion.
Sto i ne bi bilo lose,ne bi morao da pijem pivo
Ili ce nam ugraditi u mozak neki cip koji moze da prati slow motion.
Sto i ne bi bilo lose,ne bi morao da pijem pivo
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
^ I nigde nisu stavili unapredjenje kamere,niti Art,ako su ovo sve izmene,good bye LG 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
kutijagreha, ART treba da bude sastavni deo KitKata. Samo, trebalo je da to naglase, makar reklame radi.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
U ovom videu gde je kit kat vs jelly bean su oba na dalviku. ART treba aktivirati u developer opcijama (još uvek ne rade sve aplikacije dok je ART aktivan).
Nadam da će ispraviti kameru i da to nije navedeno u change logu. Nemaju sve verzije telefona (softvera) problem sa kamerom (američka i korejska verzija su od početka dobre), pa možda zbog toga ništa nisu rekli.
Nadam da će ispraviti kameru i da to nije navedeno u change logu. Nemaju sve verzije telefona (softvera) problem sa kamerom (američka i korejska verzija su od početka dobre), pa možda zbog toga ništa nisu rekli.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Mislim da necete dobiti ART kao sto ni Samsung nije ubacio u svoj 4.4.2. Razlog je zato sto jos uvek nije stabilan i postoji rizik da ce pucati. Verujem da ce istom filozofijom ici i LG. Za HTC nisam siguran ali pretpostavljam da ni kod njih ne postoji ART. Ako ga pak i dobijete na G2, mozete ga isprobati ali sigurno nije za svakodnevnu upotrebu. Ceka se neki sledeci apdejt za to cudo.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Kao i uvek,u ovom ambisu od zemlje mi cemo taj update dobiti na leto.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
^ Cekam sledecu nedelju,da vidim ove glasine,ako ne bude update,ode ovo na oglase istog trena,i nikad vise LG 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Kako vidim, vrlo brzo cu stopama Azimuth 

Ja posle LG-a mogu da predjem jedino na Iphone.
Samsung sam rekao vise nikad.
I WP neki model ako malo otvore sistem za iole normalno koriscenje.
Mada,danas mi je prvi radni dan i mnogo mi znaci ova baterija na G2.
A u kancelariji imam wifi tako da sam non stop povezan na mrezu
Samsung sam rekao vise nikad.
I WP neki model ako malo otvore sistem za iole normalno koriscenje.
Mada,danas mi je prvi radni dan i mnogo mi znaci ova baterija na G2.
A u kancelariji imam wifi tako da sam non stop povezan na mrezu