LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: LG G2

Post od Behemoth »

Cek malo sam se pogubio sad,ti si hteo da placas pretplatu 2500 i das stari telefon,a da G2 dobijes za dinar?
Imam kesa,nije to sad problem al sacekacu da vidim sta kazu u vezi tog odobrenja pa cu videti sta dalje.
Ali verujem da ce moci cim sam ja ponudio kes bez problema su pristali na promenu tarife.
Samo ta prokleta birokratija ubija u pojam,ako nesto mrzim iz tog doba komunizma je beskrajno komplikovanje i maltretiranje ljudi za gluposti.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Ne,ne dao bih dinar jer je G2 uz smart 5000 i 1 gb 2500 ali uz stari telefon 1 dinar a mesecno 5000 i oni to nece.Pa u Telenoru cu uzeti Note 3 uz smart 150 i dacu ukupno sa pretplatom 90000 sto je dobra cena za Note 3.Vidi kada vec imas kesa ja u Vipu necu nikada nista na pretplatu.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

A jbg,oni imaju svoju politiku i svoje tarife pa vrv ne mogu da ih menjaju prema potrebama korisnika.
Znam samo da kod mene uz smart 400,pretplata je 990 dinara,i doplata za telefon 45 000,uz stari telefon dobijam popust 5000,ali najverovatnije za kes.Bas me zanima sta bi mi rekli da sam rekao na rate da placam.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Re: Одг: LG G2

Post od m@c|-|oR »

Behemoth napisao:Bas me zanima sta bi mi rekli da sam rekao na rate da placam.
Proverili bi te u kreditnom birou i onda odlučili.
;)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

dule88
Mobil fan
Mobil fan

Post od dule88 »

Ne znam zaista,40000 je o.k cena ali ako ti ne daju dodas 100 eura i kupis iz oglasa i sta te briga.Javi sta si uradio.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Sta je u stvari kreditni biro?
Mada,proverili bi kevu jer ona koristi njihove usluge,ja bi samo dao pare za telefon a ona nastavila da placa pretplatu kao i do sada.Ja sam i onako nezaposlen tako da bi me mozda i izbacili iz poslovnice :lol:

dule88
Mobil fan
Mobil fan

Post od dule88 »

Kako u Telenoru ne kazu -mozete uzeti telefon ali uz tarifu tu i tu,vec kazu moze ili ne moze???I kako su dosli do toga da ja mogu mesecno da placam samo tarofu smart 1200 sto mi je malo,jer potrosim samo net mesecno bar 2 gb-a.Ovako lepo za kes iz oglasa sto je bolje ili cekam mesec ipo pa u Telenoru da produzim ugovor i uzmem ili G2 ili Note 3.

dule88
Mobil fan
Mobil fan

Post od dule88 »

Meni je malo 1200 smartova a 400 mi je premalo,zbog neta...Kreditni biro proverava ako klijent ima kasnjenja kod drugih operatera,ako ima u bancki kredit da li kasni sa placanjem rata,bilo gde da kasni onda ti niko ne da nista.

mick
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2012. 21:29
:: (S2) (N2) (M8) V10

Post od mick »

Ma iskesiras za telefon ovako i 50% popusta na pretplatu u mts-u na dve godine i jos zaradjujes... :lol:

dule88
Mobil fan
Mobil fan

Post od dule88 »

Cuo sam akda je radnik pricao zeni ispred mene koju je takodje odbio a ona nem apojma zasto!!!! da ima neka akcija da se uzme na sim kartici dodatak npr za neogranicen youtube mesecno za 250 dinara,za skajp 150 dinara,za fb mislim da je 100 dinara ali ja to ne bih ni uzimao,ali eto da znas za te dodatke.

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

I ja danas nisam mogao da uzmem telefon. Ističe mi ugovor tek aprila. Kažu može neki mesec ranije, ali ne baš ovoliko ranije. A i dvoumim se zbog toga što je verzija od 16 GB i nema u beloj boji. Možda ipak uzmem sa oglasa verziju od 32 GB, bele boje. Inače i ja sam gledao Z1, i ako sam fan Sony-ja mislim da je LG bolja kupovina. Što kaže bata veliki okvir oko ekrana i uopšte veliki telefon. Inače i ja nisam mogao da uzmem telefon na pretplatu kada sam prvi put uzimao, zbog kreditnog biroa, već sam morao da uzmem na ženino ime, iako plaćam oba računa.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Moze 3 meseca ranije da se produzi ugovor i uzme drugi telefon.
Ako mi kojim slucajem naprave problem sto hocu u kesu da dam za telefon onda cu da iznapusavam najgore sve redom tamo.

dule88
Mobil fan
Mobil fan

Post od dule88 »

Bas tako.Poredio sam ekrane G2 i Note 3 i ipak je dosta bolji na Nore 3 telefonu mada je poveliki ali ne i ogroman.Videcu ako ne uzmem za kes sta cu u Telenoru uzeti za mesec ipo ili cu da otkupim lepo ugovor,da platim dva meseca i ovih dana da uzmem Note 3,videcu pa cu vec javiti a i ti javi sta si uradio.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

dule88, ne znam kako mozes da svaris poledjinu Note-a 3...

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

fannY napisao:dule88, ne znam kako mozes da svaris poledjinu Note-a 3...
Svi pricaju o nekoj poledjini telefona,koda je ona bitna.Prava retkost je videti telefon od 500 e da neko nosi bez neke vrste zastite,tako da se poledjina,uglavnom i ne vidi.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Pa bas zato sto je 500 e... :dry:

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Stvar ukusa, meni je recimo kernel podesen da prikazuje kao IPS I ok mi je ovako.Note 3 ne bih uzimao jer je mnogo skuplji a ne verujem da je I za toliko bolji, ako je uopste bolji posto vidim da je G2 jaci na bench testovima.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

fannY, cenim da je takva poleđina ostala da se ne bi kupovala zaštita, kožna futrola itd. Ovako je kao zaštićen i već u kožnoj futroli.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

i meni je to ne bitno. ledja i ne vidis, samo da nije inaj osecaj plastke kao kod nekih... inace telefoni su odavno presli onu bezobraznu granicu cene od 300, 350eur i sada se postavlja pitanje sta i koliko vredi narocito posle par meseci koriscenja...

ja, recimo, ne prelazim 350-400eur nikad...

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Zanima me koliko ostaje slobodno memorije od 16 giga?
Posto vip ja mislim nema u ponudi verziju sa 32?
Dal' uzeti crni ili beli?S2 mi je beo,mozda za promenu crni,ako odlucim da zadrzim Samsung,vukao bi dva bela telefona

Odgovori