LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: LG G3
Sada sam pogledao review za G3, realno sve vec vidjeno, samo brojke povecavaju kao sto sam rekao, ima onaj multitasking kao kod S4 i N3, verovatno sad to ima i S5 (podelite ekran na dva dela i istovremeno recimo kucate poruke i gledate video na YT). I sam izgled interfejsa podseca na S5 nekako, onaj statusni bar (za obavestenja sto se povlaci sa vrha ekrana, tu su ikonice okrugle kao kod S5) itd. Ali dobro, niko ne moze da ospori da je LG odradio pravu stvar sa G3, ali mozda malo prerano predstavljen ali dobro. To je to za ovaj deo godine, sada se cekaju Samsung i Apple. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne znam, meni se ovaj G3 svidja
Jako mi se svidja to sto su se opametili i stavili izmenljivu bateriju i slot za mem. kartice.
Zasto dve verzije? Kontam da hoce da pokriju i taj neki "budzetski" segment a i onaj high end. I ne mislim da su izbacili samo brojke i da ce sve ostati na papiru. Kao sto su pravljeni prelazi i ranije tako ih prave i sada. To sto se mozda nama cini da ostaje neiskorisceno ne znaci da je zaista i tako. Ok, postoji deo koji je tu zbog korisnika i aplikacija, ali kontam da se spremaju za novi Android koji ce traziti ovaj jaci hardver da bi glatko radio.
Sto se Jabuke tice, tu je prica skroz drugacija. Nesto slicno kao sa Nexus linijom. Kada proizvodjac pravi softver za samo jedan model, onda se taj softver optimizuje bas za taj hardver, taj model. Isto je i sa Ajfonom. Sistem radi lepo samo zato sto nemas drugi brend koji po necemu mora da se razlikuje i da ubacuju kojekakve budalastine koje retko ko koristi, a sve to prilicno usporava sam rad i onda otuda potreba za jacim hardverom, da se nadomesti taj gubitak u famoznoj fluidnosti.
I da se vratim na G3. Sad sve zavisi od Samsunga i Note 4. Ako budu tu negde po specifikacijama, onda G3 ima lepu buducnost i imace odlicnu prodaju. Samo da nastave ovako ili cak i bolje sa podrskom. Sad se lome koplja, i sve zavisi od tog jednog modela.
Da li se isplati prelazak sa G2 na G3, ne znam, ali verujem da cemo saznati sa prvim testovima.

Zasto dve verzije? Kontam da hoce da pokriju i taj neki "budzetski" segment a i onaj high end. I ne mislim da su izbacili samo brojke i da ce sve ostati na papiru. Kao sto su pravljeni prelazi i ranije tako ih prave i sada. To sto se mozda nama cini da ostaje neiskorisceno ne znaci da je zaista i tako. Ok, postoji deo koji je tu zbog korisnika i aplikacija, ali kontam da se spremaju za novi Android koji ce traziti ovaj jaci hardver da bi glatko radio.
Sto se Jabuke tice, tu je prica skroz drugacija. Nesto slicno kao sa Nexus linijom. Kada proizvodjac pravi softver za samo jedan model, onda se taj softver optimizuje bas za taj hardver, taj model. Isto je i sa Ajfonom. Sistem radi lepo samo zato sto nemas drugi brend koji po necemu mora da se razlikuje i da ubacuju kojekakve budalastine koje retko ko koristi, a sve to prilicno usporava sam rad i onda otuda potreba za jacim hardverom, da se nadomesti taj gubitak u famoznoj fluidnosti.
I da se vratim na G3. Sad sve zavisi od Samsunga i Note 4. Ako budu tu negde po specifikacijama, onda G3 ima lepu buducnost i imace odlicnu prodaju. Samo da nastave ovako ili cak i bolje sa podrskom. Sad se lome koplja, i sve zavisi od tog jednog modela.
Da li se isplati prelazak sa G2 na G3, ne znam, ali verujem da cemo saznati sa prvim testovima.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Cekaj pa tek sledi adreno 420 i snapdragon 810 cak i dalje, a da ne pricam za tegra k1 dual core project Denver. Note 4 ce svakako biti jaci 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
open-mind, a likovi poput tebe bi hejtovali sve što njima ne treba (ne koriste), onda automatski nikom ne treba. Skener otiska prsta na 5s radi sjajno, uživao sam koristiti isti dok sam imao 5s. Na S5 ga ne bih koristio, jer je ono smešno, ali bih koristio merač živaca, kao i svako ko se bavi sportom, meni veoma korisna stvarčica.
I, zašto sa 2GB i 3GB ram? Moje laičko ramišljanje, marketing. Da neko od vas ne bi rekao da nemaju model sa 3GB ram, eto, da se ne nađe neko pametan i kaže note 3 ima 3GB ram i radi bolje. Nisu napravili grešku kao samsung sa S5, velika većina komentarišete što nisu ubacili 3GB ram u S5. Eto, učili su malo na svojim, malo na tuđim greškama.
I, zašto sa 2GB i 3GB ram? Moje laičko ramišljanje, marketing. Da neko od vas ne bi rekao da nemaju model sa 3GB ram, eto, da se ne nađe neko pametan i kaže note 3 ima 3GB ram i radi bolje. Nisu napravili grešku kao samsung sa S5, velika većina komentarišete što nisu ubacili 3GB ram u S5. Eto, učili su malo na svojim, malo na tuđim greškama.
https://www.youtube.com/watch?v=Cvq9d9922dY
G3 vs S5 brzina fokusiranja i kamera...
Meni lepsi ekran na S5 mada dok ne vidim uzivo necu nista da pricam
G3 vs S5 brzina fokusiranja i kamera...
Meni lepsi ekran na S5 mada dok ne vidim uzivo necu nista da pricam
Baterija ima grafitne kontakte između ćelija što treba da smanji otpor i termalnu disipaciju, što treba da smanji i potrošnju, navodno neka novija tehnologija.
Biće ga u 5 boja, crni, beli, zlatni, bordi i plavi. Senzor kamere je verovatno isti kao na G pro, ali treba sačekati kompletni test kamere.
Biće ga u 5 boja, crni, beli, zlatni, bordi i plavi. Senzor kamere je verovatno isti kao na G pro, ali treba sačekati kompletni test kamere.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Po cemu mnogo bolji od S5?fannY napisao:Mnogo bolji od s5.
Isti procesor, ista grafika... a par meseci kasnije.
Kamera je pod znakom pitanja, izvlaci je OIS i sto brze fokusira, ali ima manje mpx (ne mora da znaci da je losija, ali morali su dosta toga uraditi da bi bila bolja od G2). Za sam kvalitet slika cemo videti sa prvim testovima. Svidja mi se dual blic, odlicna stvar za koju sam se uverio tek na Ajfonu. Nema nista od tih senzora, nema za otisak, nema nikakve merace pulseva, pritiska, secera u krvi i sl. Displej jeste odlican, u to ne sumnjam. Svidja mi se i ta zavrsna obrada, nadam se da je ta plastika ista kao ona sto se samopopravlja kod ogrebotina.
Najveci problem je sto su se priblizili Note klasi, a to im nikako ne ide u prilog i tu Samsung nema ozbiljnog konkurenta.
Ne svidja mi se najavljena cena. Ako bude zaista tolika opet nista nisu uradili, barem nece u prvih nekoliko meseci, jer ce ljudi radije dati duplo manje para za G2 koji nije mnogo losiji, a onda opet dolazi Note i satrace LG sa prodajom.
Sve u svemu, ne vidim po cemu je to mnogo bolji u odnosu na S5. Voleo bih da jeste, cisto zbog cena i da se svi malo trgnu kad skontaju da mogu ocas posla izgubiti dobar deo trzista, ali mislim da ni ovaj put nisu uspeli da iznenade kako konkurente tako i nas krajnje potrosace.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
U pravu si u potpunosti. Meni nije jasno zasto su toliko povecali ekran, tek 3. generacija a vec je ekran 5.5 inca i to je phablet, a znamo da u tom segmentu Samsung suvereno vlada, i da ce N4 sudeci po glasinama zadrzati velicinu ekrana N3, dakle 5.7 inca. Pa sta ce onda LG sa G Pro serijom, da stavlja ekrane vece od 6 inca, kad su vec za G seriju odvojili 5.5, ne razumem ali dobro.
Jeste da on ima 5,5 inca ekran, ali je po velicini skoro kao s5.Videcemo kameru kakva je, ali meni se cini da su bolje zavrsili uredjaj.S5 ima onaj otisak prsta, ali nije kao iphone sto ima.Kao da su napravili kompletniji uredjaj.
16gb ce biti 550e,32 650.
Evropske cene.
Znaci u ovoj nasoj septickoj jami ocekujte pocetnu od 800.
Evropske cene.
Znaci u ovoj nasoj septickoj jami ocekujte pocetnu od 800.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
G2 se jos uvek vrti oko 300e,a izasao je letos,tako da ce i G3 isto drzati dobru cenu,a nece biti smisla da G2 drasticno padne cena,tako da sumnjam u taj neki vrtoglavi pad.
Ne verujem da cu raditi upgrade,jer ce za par meseci da se pojave neki novi i jaci telefoni,tako da se sve ovo obesmisljava da imas flagsip pola godine i posle pada u senku.
Ne verujem da cu raditi upgrade,jer ce za par meseci da se pojave neki novi i jaci telefoni,tako da se sve ovo obesmisljava da imas flagsip pola godine i posle pada u senku.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.