LG Nexus 5X
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Re: LG Nexus 5X
E to, bravo. Hvala na savetu, nije mi palo napamet da probam sa dva prsta. Iritantno mi je da da puta povlacim, sad je bolje 

Festina lente.
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Proguglaj malo za Android N Preview pa pređi ako hoćeš da probaš. Dosta novih opcija ima N, ali je još u beti pa verovatno ima nekih stvari koje zezaju.
Na Benču su ljudi na svojim Nexuse 6P prešli na N preview i kažu da im je bolji od M.
A čini mi se da je sada na N napravljeno da se spuštanjem notif. bara odmah pojavljuju i toggles, pa ne moraš dva puta da prevlačiš ili sa dva prsta. Mada nisam skroz siguran, ne drži me za reč. Proguglaj ako te zanima.
Sent from my GT-S7710 using Tapatalk
Na Benču su ljudi na svojim Nexuse 6P prešli na N preview i kažu da im je bolji od M.
A čini mi se da je sada na N napravljeno da se spuštanjem notif. bara odmah pojavljuju i toggles, pa ne moraš dva puta da prevlačiš ili sa dva prsta. Mada nisam skroz siguran, ne drži me za reč. Proguglaj ako te zanima.

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk
Pojavljuju se male prečice, tipa wifi, bt, data itd, a kad još jednom prevučeš, i ostatak
Apolo čestitke, nek' služi 5x što duže
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Apolo čestitke, nek' služi 5x što duže

- Apolo
- Expert
iamivan, Ok mi MM, ovo sa notifikacijama sam resio tako sto prevlacim sa 2 prsta, ajde da ne budem bas zakeralo i da ne budem lenj
Medjutim baterija mi nije nesto, ne znam koliko drugima traje.
Fize94, Hvala
E sad jedno pitanje za sve... Sto se tice icon bagdes shvatam da moram 3rd party launcher da instaliram. Vidim da njih dosta imaju ekstenzije za notifikacije, konkretno Tesla notifier... Da li on radi samo sa Nova Prime verzijom ili moze i sa rednovnom, besplatnom verzijom?

Fize94, Hvala

E sad jedno pitanje za sve... Sto se tice icon bagdes shvatam da moram 3rd party launcher da instaliram. Vidim da njih dosta imaju ekstenzije za notifikacije, konkretno Tesla notifier... Da li on radi samo sa Nova Prime verzijom ili moze i sa rednovnom, besplatnom verzijom?
Festina lente.
Radi samo na prime verzijom :/ preporuka staviti neki custom rom, onda se može staviti quick pulldown i onda spušta toogle odmah, kao sa dva prsta na stocku.. 

- Apolo
- Expert
Tako sam i pretpostavio :/ Iskreno ne bavim se tim custom romovima, koristim Android takav kakav jeste. Jedino ako sta mogu sa pojedinim aplikacijama, launcherima da ispravim. Npr, kada sam probao Asusov launcher na Telegramu mi je prikazivao icon badges, dok na drugim aplikacijama nije. Mislim da cu se privici na novonastalu situaciju 
A koju Camera aplikaciju koristite (mislim na free verzije)? Google camera mi odradjuje posao, kamera je odlicna ali ukoliko pozelim da se bahcem sa podesavanjima..?

A koju Camera aplikaciju koristite (mislim na free verzije)? Google camera mi odradjuje posao, kamera je odlicna ali ukoliko pozelim da se bahcem sa podesavanjima..?
Festina lente.
Evo Chroma+franco r8..
2h na mobile data ostatak na wifi.

Ja samo google kameru koristim, ima par dobrih na gp, pogledaj...
2h na mobile data ostatak na wifi.

Ja samo google kameru koristim, ima par dobrih na gp, pogledaj...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Lepo sam ja rekao da nije ništa bolji od G4. Još je ovaj "budžen".
- Apolo
- Expert
El Laki, Nije bilo para za G4, inace bih verovatno uzeo njega. Ovako mi se 5x uklapao u budzet. Mada baterije im svima traju slicno, nema neke razlike. Na G3 mi je curela, a na 5x je mozda malo, gotovo neprimetno bolja, da ne kazem ista.
Festina lente.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ne kažem zbog tebe to, nego su mene ubeđivali (iako sam imao oba) da na Nexusu SOT ide i na 6-7-8h, kad ono međutim. Prosek baterija baš kao i na G4. Ipak su malo bolji od G3, mada je tamo stigao MM, ne znam kakvo je stanje sada.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Koliko znam, ovde niko nije spominjao tih 6-7-8h. 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Apolo
- Expert
El Laki, Meni je receno da je na Nexusu 5x baterija bolja za 15-20% nego na G3, a uzeci u obzir kako je curela na G3 nadao sam se da je tako. Jeste mozda malko bolja, medjutim to je gotovo zanemarljivo. Trajanje baterije merim od punjenja do punjenja koliko izdrzi, 5x 24h uz umereno koriscenje.
Festina lente.
@iamivan evo dbrand
Nije neka fotka, loš telefon. [img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016050 ... 925cbe.jpg[/img]

Nije neka fotka, loš telefon. [img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016050 ... 925cbe.jpg[/img]
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Baš dobro izgleda. [emoji4]
Krivo mi je što nisam i ja naručio copper. Ja imam bamboo, mat crnu i titanium crnu, pa ću sad da vidim šta ću...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Krivo mi je što nisam i ja naručio copper. Ja imam bamboo, mat crnu i titanium crnu, pa ću sad da vidim šta ću...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nexus rules over the world.
Odlicno izgleda Nidzo.
Sent from my SM-G901F
Odlicno izgleda Nidzo.
Sent from my SM-G901F
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Apolo
- Expert
Imate li neku eksternu bateriju da preporucite za ovaj telefon, posto ima USB type C??
Festina lente.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kupis adapter sa micro usb na tupe C i resio si problem. Nema to veze sa baterijom nego sa kablom kojim povezujes telefon i bateriju 

- Apolo
- Expert
Video sam da ima Xiaomi power bank 10.000 mah sa već postojećim type c priključkom za nekih 25e preko Alija, pa zato pitam.
Btw, da li mogu da promenim redosled tastera, da mi Back bude na desnoj strani umesto na levoj?
Btw, da li mogu da promenim redosled tastera, da mi Back bude na desnoj strani umesto na levoj?
Festina lente.
Možeš ako imaš rut, ovako nije moguće.
Sent from my Nexus 5X
Sent from my Nexus 5X