luca, imao sam i S3 a sad LG G i toplo ti ovaj model preporucujem.Dovoljno ti je da ovaj model uzmes u ruke i prosto ce te kupiti svojim izgledom.Druga stvar,primetno brzi od S3.Upaljen mi FB,Viber,B92,u chrome bar po 5-6 prozorcica i evo par dana igram igricu deer hunter i kad god mi stigne poruka ladno izadjem iz igre,odgovorim i vratim se u igricu gde sam bio,dakle ne ucitava je kao na S3 koji bi je morao ugasiti zbog manjka ram memorije.Ovde mi je uvek u proseku slobodno oko 1-1.2 GB RAM-a,a kod S3 ti je kad ga novog izvadis iz kutije slobodno oko 350MB i kad pootvaras vise aplikacija on stvarno radi s nekim minimumom ram memorije i prinudjen je ponovo da ucitava aplikacije kad god se vratis u nju.Ako bi bas Samsung onda S3 LTE ali LG G je i od njega bolji,a u svakom slucaju onda bolje sacekati Nexus 5 ako se vec daje preko 300evrica
EDIT:
luca, vezano za zvuk sagovornika sto si pitao,i na jednom i na drugom se sagovornik odlicno cuje i glasno,konkretno na G meni je jacina na stepenu 5 od 7.Sto se tice wi-fi citiracu autora testa za LG G:''Osetljivost WiFi prjemnika je u liniji sa prijemnicima kod modela iPhone 4S, LG Optimus 4X, Galaxy Nexus i čak blago je bolja nego kod modela Galaxy S III/Note II''.
I citiracu jos jednog autora testa sa srbodroid-a:
"Optimus G za svih 10 dana koliko je bio kod mene nije uspeo ni u jednom momentu da zaštuca, mučio sam ga, instalirao goooomilu aplikacija, popalio sve živo, ništa nisam gasio, iz svih aplikacija sam namerno izlazio pritiskom na Home dugme, što inače ne radim. Ni u jednom, ali ni u jednom momentu nisam osetio lag, niti sam čekao da telefon odradio ono što sam mu rekao. Telefon prosto leti. Tako da hands down LG-u za optimizaciju ROM-a, čak se pokazao bolje nego Nexus 4 koji Goldie ima, a za koji sam mislio da je ultra brz

".