LG KS20
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
nazalost koliko ja znam to su ta 2 pograma za snimanje razgovora i na jos vecu zalost ni jedan od njih ne radi na vecini telefona kako treba.Imas na nekim forumima peceve i uputstva kako da se napravis vito audio notes da snima ali meni to nije uspelo.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- misadjole
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
- :: samsung ace plus
- Kontakt:
Pored ovih probao sam handy assistant, livePVR, ACR, RiAyAudioRecorder... Ne rade za snimanje razgovora, inace imam free oko 26mb(wm6.1+pointUI+svasta)-da li je to normalno? Snimaju lepo kao diktafon, ali razgovor nikako! Resio sam da ostavim Vito audio notes touch ili Vito sound explorer, cisto kao diktafon. PocketShield (zakljucava u toku razgovora) i ThrottleLock deluju zanimljivo za zakljucavanje, pored S2U2.
android ili wp8 ?
Probao sam i ja sve te programe i kod mene nece da reade auto record.
Meni s2u2 zavrsava poso i zadovoljan sam s njim tako da ga ne bi menjao.
Ne znam kako ti ne koci sa toliko mb, ja sam flesovao mob sa 6.1 kuvan rom i ubacio spb mobile shell i s2u2 i program za zakljucavanje poruka i jos po nesto. I kad restartujem mob ima oko 40mb ali posle nekog vremena se smanjuje....i padne na 33-34mb
Nervira me a ne znam dal se i vama desava, kad me neko zove mob tek pocinje da zvoni kad njemu 2 puta, kako da kazem, zvoni. ( valjda ste me razumeli
) tako da kad me cimaju ja nista ne cujem.
Meni s2u2 zavrsava poso i zadovoljan sam s njim tako da ga ne bi menjao.
Ne znam kako ti ne koci sa toliko mb, ja sam flesovao mob sa 6.1 kuvan rom i ubacio spb mobile shell i s2u2 i program za zakljucavanje poruka i jos po nesto. I kad restartujem mob ima oko 40mb ali posle nekog vremena se smanjuje....i padne na 33-34mb
Nervira me a ne znam dal se i vama desava, kad me neko zove mob tek pocinje da zvoni kad njemu 2 puta, kako da kazem, zvoni. ( valjda ste me razumeli

- misadjole
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
- :: samsung ace plus
- Kontakt:
Tacno to je do pointUI 2 (mada mi fon ne koci ali ovaj UI zna da brljavi), kada ga ukinem imam oko 40mb, ubacio sam neki spb 3.5 i radi kamera i sad njega isprobavam (sa njim imam 40mb), inace imam skinut i onaj 3.0.1 final. Kako da promenim start dugme i ostale gornje ikonice, mogu li da povecam ikonice kada pritisnem start dugme i ostalo?
opet cu da izgubim sate i sate namestajuci mob...
opet cu da izgubim sate i sate namestajuci mob...
android ili wp8 ?
- dimi89
- Mobil manijak
misadjole, Start dugme moze da se promeni ali zahteva da se izmeni jedan .dll fajl sto ti ne bih bas preporucio da radis.Mada mozes da ga zamenis sa vec nekim prepravljenim koje mozes da skines sa xda sajta.Neces moci da ga prekopiras tako lako u windows folder ali ako stari promenis onda ces moci.Sto se tice ikonica imas packove koji su napravljeni u .cab formatu i smao ih instaliras mada nekako mi deluju isvise sitno ako ti moje misljenje nesto znaci.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak
Ukoliko niste znali postoji nova Manila za nas telefon i to veoma lepo radi(kad kazem lepo mislim nije bagovita i ne koci se ali pojedine stvari jednostavno ne rade)....Tema je OVDE pa ko zeli moze da proba.Takodje da napomenem da sam ja probao samo verziju za 6.1 ROM.
- dimi89
- Mobil manijak
hirurg, Sa linka koji sam postavio 2 posta iznad skines [WM 6.1] Manila 2D v2.0 build 19171723 patched by mbarvian instaliras zatim instaliras HTC Scroll - HTC Shared modules - HTC Framework - HTC DRW middleware -HTC HTCAnimation da bi imao najosnovniju manilu a ako hoces i ostale stvari onda ubacis ostale dodatke.Ako imas neke probleme prelistaj xda pa kao bas ne mozes da se snadjes sa necim pomocicu ti .
- dimi89
- Mobil manijak
Koga interesuju 6.5 ROM-ovi moze da pokusa sa WM 6.5 build 22022 ja ga koristim nekoliko dan i za sad nemam zamerke.Ako se dobro pokaze ove i sledece nedelje postavljam link za preuzimanje.
P.S. Ko je testirao neke 6.5 verzije slobodno moze da napise utiske o njima i navede koji su po njemu najstabilniji i najbrzi.
P.S. Ko je testirao neke 6.5 verzije slobodno moze da napise utiske o njima i navede koji su po njemu najstabilniji i najbrzi.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
22022 radi extra, cak je iskljucena vibracija koja je na ostalim rom-ovima radila i kad je ugasena kad zvoni...nema problema sa cudnim znakovima kao prijasne verzije...medjutim najavljuje se nova verzija jos bolja
tako da nije jos uvjek kraj narode. mene zanima ima li ko ez input da radi an 6.5 WM al da radi provjereno, ili bilo koju alpha numericku???

SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- dimi89
- Mobil manijak
hirurg, za sada EzInput ne radi na romovima za lg ks20 (ako mislis na poslednju verziju ezinputa).
spasa, evo linka za preuzimanje WM 6.5 build 22022 http://www.mediafire.com/Arthemus
Koliko se meni cini za ovih nedelju dana koriscenja TS je malo slabiji na odziv od drugih verzija WM 6.5 ROM-a ali zato je malo stabilniji 22022.
spasa, evo linka za preuzimanje WM 6.5 build 22022 http://www.mediafire.com/Arthemus
Koliko se meni cini za ovih nedelju dana koriscenja TS je malo slabiji na odziv od drugih verzija WM 6.5 ROM-a ali zato je malo stabilniji 22022.
- dimi89
- Mobil manijak
hirurg, jel si probao EzInput 1.5 ? ja sam imao verziju koja je radila.Ak oje nadjem zakacicu .cab fajlove da mozes da skines.
P.S. Kao i sto sam obecao evo EzInput 1.5 QVGA provereno radi na ks20.Skinite oba fajla i instalirajte
http://www.megaupload.com/?d=E7A90CVH
http://www.megaupload.com/?d=T2O5XOGU
P.P.S. Program koji sam zakacio je besplatan i share free tako da nema razloga da ga moderatori brisu.
P.S. Kao i sto sam obecao evo EzInput 1.5 QVGA provereno radi na ks20.Skinite oba fajla i instalirajte
http://www.megaupload.com/?d=E7A90CVH
http://www.megaupload.com/?d=T2O5XOGU
P.P.S. Program koji sam zakacio je besplatan i share free tako da nema razloga da ga moderatori brisu.
Nije mi jasno sta vam znaci EZ input, ako je to tatatura ja koristim M8 ( http://handheld.softpedia.com/progScree ... 61490.html ) i Cliquick.