LG GT540 Optimus

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

liverpool_hooligans, Можеш али не са маркета, скинеш са нета АПК фајл тог програма, Гугл је чудо. Обично се тако инсталирају верзије програма које се плаћају а које желиш за џ ;)

liverpool_hooligans
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Sep 2011. 15:47
:: Nexus 5

Post od liverpool_hooligans »

motoe770 napisao:mislim da nije podeljena garancija, pa ako ti zatreba garancija bitno je da se u telefonu nalazi oficijalni rom (ne mora onaj skojim je telefon dosao,vec zadnji oficijalni a to je 2.1) a sa aplikacijom kojom se root-uje telefon kad je pokrenes ponovo mozes da uradis unroot i onda nemas porblema

za brze paljenje ekrana ne znam, i mene bi to zanimalo
strah me ovih novih tehnologija :lol: poceo je ekran da mi se pali neobicno brzo. to se desilo kada sam prvi put stavio neku svoju sliku kao pozadinu, pomislim da nije zbog toga i vratim neku pozadinu iz telefona ali se ekran iz sleep-a opet brzo pali, sto nije bio obicaj ranije. wtf? :?

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

liverpool_hooligans, naravno da mozes. skines aplikaciju na komp povezes telefon preko usb-a sa kompom, omogucis usb mass sorige, prebacis aplikaciju na root sdcard, iskljucis usb mass storige i indtaliras aplikaciju.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

liverpool_hooligans
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Imam problema sa sinhronizacijom. Nece da mi sinhronizuje kontakte sa facebook-om. I kad instaliram aplikaciju chekiram da sinhronizuje sa kontaktika, i u podesavanjima podesim da sinhronizuje sa fejsom ali jok. samo stoji gmail kao sinhronizovan sa kontaktima.

Moze li mi neko dati neku soluciju?

Unapred hvala! Pozdrav!
SE K800i, LG GT540, Motorola Pro, HTC 7 Pro, BB Bold 9780, Samsung Galaxy Ace S5830i,
Apple iPhone 5, BB Q10

filip995
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 09. Sep 2011. 22:19

Post od filip995 »

liverpool_hooligans probaj da se ulogujes preko telefona na fejs ali ne preko pretrazivaca nego preko one fejs ikonice u meniju ili gde ti vec stoi pa onda probaj da sinhronizujes.

axy13
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 16. Nov 2007. 09:44
Kontakt:

Post od axy13 »

ljudi pomagajte, citam i ne umem... :shock:
imam apk fajl na kompu ali kako da prebacim to na mobu...
ja povezem sa mobom ali gde da prebacim (mob nije rootovan)
molim za pomoc
LIFE IS WHAT YOU CHOOSE!!!

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Пребациш на меморијску картицу, скинеш са маркета неки фајл менаџер и помоћу њега инсталираш.

motoe770
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 02. Jan 2007. 22:26

Post od motoe770 »

.apk fajl prebacis na memorijsku karticu (napravi na njoj neki folder koji ces znati kako se zove kad ga budes trazio, npr download,skinuto ili slicno)... sa marketa skines neki file manager (predlazem ES File Manager), pokrenes taj file manager i pronadjes folder sa apk fajlom na kartici.... ostao je magija :)

axy13
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od axy13 »

A kako da napravim grupu kontakata i kako da mi pokazuje samo kontakte koje imam na telefonu a ne i na sim kartici? Momci hvala vam i na prethodnom odgovoru? :)

liverpool_hooligans
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Imam 2.3.5 swiftdroid c7. hocu da uradim hard reset, ide valjda na volume up+home+search? ali nece. i recite mi da li se brise swap i particije na sd ako uradim hard reset?
unapred hvala. pozz :)
SE K800i, LG GT540, Motorola Pro, HTC 7 Pro, BB Bold 9780, Samsung Galaxy Ace S5830i,
Apple iPhone 5, BB Q10

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

liverpool_hooligans, mislim da ti je lakse da to uradis iz recovery-a. factory reset. gubis sve data, cache i android secure sa sd kartice. swap se nebrise tako, za swap mora da particionises sd karticu.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

liverpool_hooligans
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

wucinac, dakle, sa factory reset ne remetim stvari na kartici? swap i particija za instalacije aplikacija ostaju gde jesu. kako da formatiram karticu? na kompu, u telefonu, iz recovery-ja?
Apple iPhone 5, BB Q10

axy13
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od axy13 »

da li je dovoljno da cekiram Use only 2G networks, da mi ne trosi kredit, ili moram i mobile networks da disable?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

axy13, moras skroz disejblovati (nova srpska rec... XD) .

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ако штиклираш 2Г уштедећеш батерију поготово ако си на месту где је 3Г сигнал слаб, ако хоћеш кредит онда ово што је написао psyhound. На 2Г ће ти радити интернет али са смањеном брзином што је генерално довољно за ажурирање временске прогнозе и синхронизацију података али ће батерија трајати дуже.

axy13
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od axy13 »

momci stiklirala sam 2G i network disable, ali ne mogu da primam mms...sta sad...to je normalno a? :shock:

Vtec
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 21. Sep 2005. 08:30
Kontakt:

Post od Vtec »

Pa jeste, jer telefon nema pristupa internetu. ...

stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 21:10

Post od stefi90 »

Konacno....Kupio sam android telefon,prezadovoljan sam za pocetak,brzina,sam interfejs znaci sve je super:)kamera solidna.Moze samo neko da mi pomogne oko par stvari:Kako da rootujem?kako da ugasim int.da ne ide sam?i jos neke savete za pocetnika:)please odg.mi

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

stefi90, За прво, линк ка детаљном упутству на српском поставио сам пар страница уназад.
За друго питање погледај пар постова изнад твог.
Могао пре него што питаш да прочиташ мало ову тему :dry:

stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 21:10

Post od stefi90 »

Uradio sam update,nzm ni kako ni sta:)ali mi se cini bolje da je:)2.1 update-1 verzija,dali je to novija nzm zaista,samo da pitam dali se isplati juicy defender uzimati?

Odgovori