LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
g2boy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 16. Dec 2013. 15:57
:: LG G2

Re: LG G2

Post od g2boy »

Stigao update za VIP!!! A izgleda i za MTS i Telenor..... :D

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

kutijagreha napisao:
Simfree ili preko operatera?

Meni na Vip-u ne pokazuje jos uvek nadogradnju
VIP.
Cekam neko vreme da vidim kako ce se pokazati pa onda radim.
Ako se ne pokaze dobro ostajem na ovome.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Kod mene ništa ni preko OTA ni preko LG PC Suite...

Al dobro, i za Nexus 7 mi je stigao tek nekoliko dana kasnije tako da nije strašno.
Poslednja izmena od Martin Mystere u Uto, 18. Mar 2014. 18:40, izmenjeno 1 put ukupno.

g2boy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od g2boy »

mdark90
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 17. Dec 2013. 22:19
:: Note 4
:: SAMSUNG GALAXY S3min

Post od mdark90 »

Motoman napisao:mdark90, pa zar to nije fora sa automatskim osvetljenjem? Da u mraku spusti osvetljenje na minimum jer nije potrebno dok pri udaru direktne svetlosti poveca kako bi se bolje video ekran.
Da ali je ekran previse taman.Do sada nije bilo tako.Ne znam sta da mislim da osvetljenje pre update-a nije ispravno radilo?

bojanra
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
:: G2

Post od bojanra »

Update upravo završen preko support tool-a pa ćemo da vidimo ko šta i kako :wink:

radovanp
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Apr 2010. 23:21

Post od radovanp »

Kod mene je simfree, OTA update. Poboljsanja na svim poljima, bateriju jos nisam usteo da istestiram, ali mi se cini da je za nijansu bolja. Posle reseta jednom se desilo da je izgubio mrezu, ali posle toga sve normalno.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ja sam na Vip mrezi,ali mi je sinoc ponudio KK preko LG Suite-a. Sama instalacija i download update-a je trajao negde oko sat vremena (sigurno je bilo preopterecenje)

Odmah sam uradio hard reset,i mogu reci da je osetno sve brze. Nema vise lag-a u meniju,igrice rade tecno (TTR),nema vise seckanja u istoj,ili FC. Ulazak u meni,dialer,kontakte,poruke radi gotovo u sekundi,prijatno iznenadjen. Paljenje mobilnih podataka posle odredjenog vremena radi sada u sekundi,i ako su neki imali problem sa mts karticom (morao je restart telefona,ili da se ide preko airplane mod-a) Autofocus sada bolje fokusira,i ne desava se da cesto promasi focus. U odredjenim igricima soft tasteri nestaju,kao kada se gledaju slike (fruit ninja)

Vise ne postoji opcija GPS,vec lokacije. Kada se lokacije ukljuce i podesi na visoku preciznost,meni je satelit u prvom trazenju najvise za 10 sekundi nasao. Totalni respect. Sto se tice bluethoot wakelock-a,prisutan je,ali ne jede bateriju. Vizuelno samo smeta. Sto se toga tice citam po drugim forumima da nakon par punjenja telefona nestaje to obavestenje. Knock funkcija radi savrseno,mogu da garantujem bolje barem za 50 posto nego pre. Animacija za vremensku prognozu kada se ukljuci obavlja odlican posao (citao sam da se par njih zalilo kako im to ne radi) Takodje je sada bilo koja pozadina da se stavi na ekran transparentna,i tako mnogo bolje izgleda. Kamera i dalje ima drop fps,ali je blic takodje poboljsan (brze se sada u nocnim uslovima slika)

ART nisu ubacili. Auto osvetljenje sada mnogo bolje radi,i brze,pri samoj promeni osvetljenja,jacina osvetljenosti ekrana se odmah menja. Baterija je takodje poboljsana. Jedino sto sam primetio je ram memorija. KK ako ne i vise od JB uzima ram memoriju.Ja sam sve u svemu jako zadovoljan update-om. Samo jos da sacekam root da izadje,ubacim fix za kameru,i imam sve sto mi treba na jednom telefonu. Ukoliko primetim jos neku promenu,ostavicu utiske ovde.

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Nov 2005. 23:53

Post od talnay »

Konacno to i docekasmo, meni preko OTA ne nudi update, tj zadnju verziju koristim.
Ali preko ovoga

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/ ... 6059129658

mi pokazuje da ima KK za moj G2. Isto tako je i prošli put kad sam radio update na V10E. Koliko vidim i moj je iz madjarske, a na

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 nema na listi KK :dry:

Kad dodjem kuci, ima da provjerim preko LG PC suite.

A koliko vidim, raja se zali na onaj BT bug. I to za ovu 220B verziju. Jel to u svim verzijama ili samo ovoj?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ljudi, jel mora da se radi hard reset telefona, i ako mora jel bolje pre ili posle?
I ako ga ne radim, a uradim update, da li na LG-ju svi podaci i podesavanja prezive nadogradnju na kit-kat. Nemam sad nesto vremena da se 'ebavam sa ponovnim podesavanjem i vracanjem podataka na fon, pa da znam da li to da radim sada ili da odlozim.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od talnay »

Ne mora da se radi hard reset, ali bi bilo poželjno, i to poslije. Mada bi bilo idealno jednom prije i jednom poslije.
Sve prezivljava nadogradnju.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

A zasto je uopste taj hard reset potreban? Da li ljudi pricaju da se javljaju neki problemi ako se to ne uradi ili je to vise kao trip da na kraju sve lepo legne?

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od talnay »

Bas tako, da sve lijepo legne i da se izbjegnu eventualni problemi. Probaj bez reseta, nista te nece kostati, ako te nesto bude zezalo, opet ga mozes uraditi kad ti se bude dalo.

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01

Post od Nennad »

@talnay, bug je samo kod merenja potrošnje, bluetooth ne troši ništa ali se tako prikazuje.
Ja sam instalirao ogoljenu verziju 20b sa modifikovanim kitkat kernelom da bi mi ostao recovery i sve radi bez greške. I rut ostaje takođe.

g2boy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od g2boy »

Konačno, D3GO radi posle apdejta! Na 4.2.2 aplikacija je prijavljivala da je telefon rutovan.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Nije mi jasno kako su pustili ovaj update a da im je promaklo tako nesto ispred nosa, pricam za bluetooth.
Do sada imam 100% negativnog iskustva sa tim apdejtima, ovo je prosto za nevericu. :uhuh: Ali ovo i nije toliko strasno, na Xperiji P je recimo aplikacija za pozive (da, najvaznija aplikacija na telefonu, jer telefon sluzi za telefoniranje) je postala gotovo neupotrebljiva zbog ogromnog laga, ne znas kad si pozvao, prekinuo, dno. Ko je to odobrio, a ovamo sony kao k***c palac ovo ono, ozbiljna kompanija, brend.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Pa,nijedan tel koji je dobio kk nije bio bez bagova,tako da nije nista cudno.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

bojanra
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bojanra »

Ono sto mi zivce kida je da prilikom skrolovanja maila, novina, facea, zumiranja je to sto strahovito secka nije kao na predhodnoj verziji da to ide lagana... sta mi je ciniti?

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

^ Hard reset kompletnog telefona.

Meni tog laga nema na 4.4.2 8)

bojanra
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bojanra »

Uradio fabričku reset, ako je to to, i opet isto s.r.a.n.j.e. ju kako me to sada nervira

Odgovori