LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Re: LG G2
bojanra, javi da li je hard reset resio problem. Ako nije update ce da me za'ebe ovaj put.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Pa factory reset.
Brisanje data particije, cache particije, dalvik particije. Svega osim sistema.
Vracanje na fabričko stanje.
Brisanje data particije, cache particije, dalvik particije. Svega osim sistema.
Vracanje na fabričko stanje.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
bojanra, pa imas soft reset i hard reset. Soft reset ti je kad odes u podesavanja, i tamo izaberes da vratis fon u fabricko stanje, factory reset ili kako se vec zove.
A hard reset radis kada recimo fon bas odlepi, kada nece sistem da ti se podigne, ili ekran ne reaguje i kada nikako ne mozes da pristupis sistemu. Njega ne aktiviras u opcijama, nego kombinacijom hardverskih tastera i ta kombinacija se razlikuje od fona do fona.
Konkretno za LG G2 jos uvek nisam radio, ali imas na netu koju kombinaciju tastera pritisnuti, dok ti je fon ugasen.
A hard reset radis kada recimo fon bas odlepi, kada nece sistem da ti se podigne, ili ekran ne reaguje i kada nikako ne mozes da pristupis sistemu. Njega ne aktiviras u opcijama, nego kombinacijom hardverskih tastera i ta kombinacija se razlikuje od fona do fona.
Konkretno za LG G2 jos uvek nisam radio, ali imas na netu koju kombinaciju tastera pritisnuti, dok ti je fon ugasen.
The Easy Steps to hard reset LG G2?
This ways only use physical button without touch the screen, the first turn off your LG G2 while press and hold volume down button and power button. Press and hold the buttons until your phone vibrates and appears the Android logo, and than release all the buttons. To operate the phone, you can use volume up-down to select the options and power button for confirm the options. The process will be show many option, and choose “Clear Storage”, and then all your data will be wiped. If the process has been complete, you device will be restart with factory settings.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ Ja sam nakon update-a radio hard reset,i telefon nema ni najmanjeg lag-a prilikom skrolovanja.
Reset se radi,tako sto se telefon izgasi,kombinacijom wolume down i power dugmeta se ceka dok se ne pojavi LG logo,kada se logo pojavi,pusti se power dugme samo,i opet se pretisne. Kasnije kroz navigaciju kroz meni reseta potvrdom se ide na power dugme,i telefon je kroz najvise 5 minuta,totalno resetovan
Reset se radi,tako sto se telefon izgasi,kombinacijom wolume down i power dugmeta se ceka dok se ne pojavi LG logo,kada se logo pojavi,pusti se power dugme samo,i opet se pretisne. Kasnije kroz navigaciju kroz meni reseta potvrdom se ide na power dugme,i telefon je kroz najvise 5 minuta,totalno resetovan

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Hard reset sve brise,cak i slike,kompletne podatke koje se na telefonu nalaze.
Soft reset cini mi se da samo brise aplikacije,slike,muzika,snimci ostaju na telefon
Soft reset cini mi se da samo brise aplikacije,slike,muzika,snimci ostaju na telefon
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ok, razumem. Ali korisnički podaci na masovnoj memoriji ne utiču na rad telefona, zar ne?
U pravu si za "soft" reset - kao što sam napisao on briše sve particije osim system i mass storage.
U pravu si za "soft" reset - kao što sam napisao on briše sve particije osim system i mass storage.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nema logike da korisnicki podaci na masovnoj memoriji uticu na rad telefona,ali tako ljudi sa xda preporucuju.
Mada meni to prebacivanje podataka nije tesko palo,jer koristim otg kabal,tako da sam za tili cas zavrsio posao.
Sad,sta znam,ocigledno da ima neke razlike,nebi jedan fazon ostavljao podatke,a drugi brisao.
Ali sta je u pitanju,nisam pametan
Mada meni to prebacivanje podataka nije tesko palo,jer koristim otg kabal,tako da sam za tili cas zavrsio posao.
Sad,sta znam,ocigledno da ima neke razlike,nebi jedan fazon ostavljao podatke,a drugi brisao.
Ali sta je u pitanju,nisam pametan

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2008. 23:43
Da li je neko možda primetio da se sada sporije pali ekran kada se prima poziv? Tj, krene ringtone ali je ekran crn još sekundu dve pa se tek onda upali i pokaže ko zove. Siguran sam da se to pojavilo tek sa kitkat. Ostalo je sve ubrzano, čak je i knock mnogo brži nego pre, jedino kad treba da vidim ko me zove, tu čekam malo.
- don Alberto
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:53
- :: LG G2
da li ću kod operatera,u npr. telenoru,sad kad bih želeo da uzmem lg g2,dobiti telefon sa već odrađenim update na KK ili to moram sam da uradim ?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To si pitao nekoliko puta i isto toliko puta ti je odgovoreno.
Zavisi kada su oni dobili telefon. Ako im je stigao posle puštanja 4.4.2 onda ćeš ga sa njim i dobiti, ako su dobili pre onda ćeš dobiti sa 4.2.2.
Ne vidim nikakav problem u celoj toj priči.
Zavisi kada su oni dobili telefon. Ako im je stigao posle puštanja 4.4.2 onda ćeš ga sa njim i dobiti, ako su dobili pre onda ćeš dobiti sa 4.2.2.
Ne vidim nikakav problem u celoj toj priči.
- don Alberto
- Povremeni posetilac
pa ja bih trebao da odem u telenor za otprilike 3 nedelje,pa bih voleo da me sačeka već odrađen update na KK ,eto to je u pitanju !
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Ako uzimaš za tri nedelje 99,99% da ćeš dobiti sa JB.
- bojanra
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
- :: G2
kutijagreha, uradio brate taj hard reset kal sto si napisao i ništa brate, sve isto, baš sam se smorio sada, kod zumiranja stranica mi najviše koči tj secka, ono baš smeta... ne znam šta mi je činiti?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
bojanra,
Druze,ne znam sta da ti kazem,ja tih problema nemam,bas koristim dosta net preko fona i nemam tog problema oko zumiranja stranica,kao ni ostalog seckanja
wllada2003,
I ja sam to isto primetio,krene da zvoni telefon,i tek nakon sekunde se pojavi ko zove,mada to mi nije nikakav problem jer nikad ne gledam u telefon i cekam da me neko zove,uvek mi je telefon u dzepu
Druze,ne znam sta da ti kazem,ja tih problema nemam,bas koristim dosta net preko fona i nemam tog problema oko zumiranja stranica,kao ni ostalog seckanja
wllada2003,
I ja sam to isto primetio,krene da zvoni telefon,i tek nakon sekunde se pojavi ko zove,mada to mi nije nikakav problem jer nikad ne gledam u telefon i cekam da me neko zove,uvek mi je telefon u dzepu
- don Alberto
- Povremeni posetilac
a koliko misliš da sačekam?Martin Mystere napisao:Ako uzimaš za tri nedelje 99,99% da ćeš dobiti sa JB.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
To se i meni dešava i čini mi se da nekad ne registruje dodir kada hoću da se javim.kutijagreha napisao:krene da zvoni telefon,i tek nakon sekunde se pojavi ko zove
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime