LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: LG G3
Deluje baterija sad bolja malo.Trenutno imam 11h uptime sa 2h Sot i jos mi je ostalo 61 posto baterije.Ali u porednjenju sa Z2 i S5 baterija je slabija primetno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo da napisem par poredjenja kao vlasnik g2-ke i g3-ke.
Prednost g3-ke: lepsi dizajn, bolji ekran, telefon prosto leti na 6.0, kamera dosta bolja i svetlija po meni, zvucnik glasniji, sd slot..
Prednost g2-ke: baterija je za nijansu bolja, iako su na 6.0 dosta popravili bateriju na g3-ci(g3 oko 5h, g2 oko 5 i po, 6h sota) manje se greje, na g3-ci se nekad oseti blago zagrevanje telefona.
Prednost g3-ke: lepsi dizajn, bolji ekran, telefon prosto leti na 6.0, kamera dosta bolja i svetlija po meni, zvucnik glasniji, sd slot..
Prednost g2-ke: baterija je za nijansu bolja, iako su na 6.0 dosta popravili bateriju na g3-ci(g3 oko 5h, g2 oko 5 i po, 6h sota) manje se greje, na g3-ci se nekad oseti blago zagrevanje telefona.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Milcha, Objektivno poredjenje. Sto se zagrevanja tice na G3 moram priznati da nemam tih problema, i ono malo sto se telefon ugreje tokom hard core przenja, i koriscenja mobile data umesto WiFi je zanemarljivo. Kako se baterija ponasa na 6.0 kod G3?
Festina lente.
Kazem da se ponekad oseti blago zagrevanje u odnosu na g2, na 5.0 se meni bar grejao dosta vise, kako sam ubacio 6.0 grejanje se smanjilo na minimum, pa skoro i da se ne oseti..
Sto se baterije tice na 5.0 sot mi je bio oko 4h, na 6.0 mi je oko 5h prosek..
Sto se baterije tice na 5.0 sot mi je bio oko 4h, na 6.0 mi je oko 5h prosek..
MILCHA
Da li si za G3 dobio redovan update ili si telefon flesnuo sa ovim KDZ fajlom: http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/
Da li si za G3 dobio redovan update ili si telefon flesnuo sa ovim KDZ fajlom: http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/
Milcha, verovatno CSE - full,
Reci mi samo sto se tice backupa - da li se radio nesto pre instalacije MM ili ne (cist sistem + naknadna instalacija programa osim imenika i notesa, naravno)
Reci mi samo sto se tice backupa - da li se radio nesto pre instalacije MM ili ne (cist sistem + naknadna instalacija programa osim imenika i notesa, naravno)
Poslednja izmena od Ninolina u Pet, 22. Jan 2016. 22:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Ok, nego pretpostavljam da ima nekih aplikacija sto MM ne podrzava kao i moguce neka podesavanja sa prethodnog OS, zato i pitam da li je bolje da se odradi samo izvoz kontakata i notesa i da se nakon instalacije MM to ubaci, a programi iznova instal da bi sistem lepo legao (da se nebi desilo da se neki fajlici iz starog i novog sistema pomesali nego ono kao CIST 100%
)

-
Sad sam mu obrisao FB i Messenger i fb cu da koristim iz brauzera pa da vidimo sta ce biti sa baterijom,jer ovo za sad je slabooo.
-
Hvala,probacu bas,jos sam vec od nekog cuo za nju .
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Kad uradis cse flash on svakako obrise sve, samo sto restore zapamti koje si app imao pa sam krene da ih skida sa play stora.
Od poslednjeg update-a za fb, MM mi cesto izbacuje kako fb trosi dosta baterije, valjda ne moze da ga optimizuje (iako prijavljuje da je potrosio samo 2% bat. npr.), ne mogu da nadjem nacin da iskljucim tu notifikaciju, bas me nervira.
Od poslednjeg update-a za fb, MM mi cesto izbacuje kako fb trosi dosta baterije, valjda ne moze da ga optimizuje (iako prijavljuje da je potrosio samo 2% bat. npr.), ne mogu da nadjem nacin da iskljucim tu notifikaciju, bas me nervira.
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Ma izbacio, ali ne vredi. Cak sam u onom weather wigetu iskljucio prikaz kartica koje obavestavaju o app koje trose bateriju ali opet isto.
FB app ga mnogo drzi budnim, pa ga to uznemirava izgleda. Znam da se drugu isto to desava na G3 od poslednjeg azuriranja fb, ajde javite vasa iskustva...
FB app ga mnogo drzi budnim, pa ga to uznemirava izgleda. Znam da se drugu isto to desava na G3 od poslednjeg azuriranja fb, ajde javite vasa iskustva...
-
bestboy, danas deluje malo bolje,trenutno sam na oko 10h i 20 min uptime i 2h 40 min sot+razgovora 35 minuta i oko 30/40 min slusanja muzike na sluskama.Izgurace vise od 24h valjda.