LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: LG G2

Post od Behemoth »

Pa kad si iz Malezije :lol:
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Tamo se izgleda vreme drugačije računa - za sve im trebaju dani i dani.

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Nov 2005. 23:53

Post od talnay »

mdark90 napisao:Danas sam primetio nekoliko promena od kada sam presao na KK.
1.U galeriji se stvorio novi folder za fotografije kamere pod nazivom Fotoaparat,a dotadasnji folder je preimenovan u Kamera(staro);
Da, to sam i ja primjetio, vjerovatno zato sto nisam radio hard reset, pa cu morat, fon je poceo da brljavi. LG tastatura povremeno prekine sa radom, ali odmah istog trenutka nastavi da radi bez problema.
Koristim program power schedule, u kojoj je namjesten da se WIFI ugasi u ponoc i upali ujutru, nekad mi se zna desit kad ujutru uzmem mob, a vidim da wifi bezuspjesno pokusava da se pokrene, nemogu ga niti upaliti niti ugasit, vec samo stalno blicka enable wifi, onda moram restartovat fon.
Ponekad mi se poneka aplikacija srusi, sto ranije nije bio slucaj.

EDIT:
Zaboravio sam dodati da vremenska animacija u
lock screen se ne azurira, jedino kad udjem u
vremensku prognozu ili preko widgeta. A inace
koristim zooper widget za vrijeme.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Stigao mi update za LG keyboard od 60+ mb.
Jel dobio jos neko to?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Behemoth napisao:Stigao mi update za LG keyboard od 60+ mb.
Jel dobio jos neko to?
4.2.2 ili KK? Vip rmeza?

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

4.2.2 VIP.
Jbt jucem udjem u mape nesto da nadjem,izadjem sve normalno i u stats kasnije pogledam mape gutaju 61% baterije.
Ne reaguje restart,novo punjenje,da sam morao na kraju da ih ugasim da bi ih izbio iz battery stats.

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Meni su google lokacije stalno uključene i nije mi trošilo ništa ni na JB, ni sada na KK. Možda je merenje zakazalo. Isključi location reporting u opcijama mapa, pa probaj (mada je to pod google play services) u potrošnji baterije.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Behemoth, i meni je stiglo, isto 4.2.2 i vip. Jos uvek nisam uradio update.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Gps iskljucen a prikazuje da radi preko 7h.doduse nisam osetio vecu potrosnju baterije,ulazim u treci dan bez punjenja. [img]http://img.tapatalk.com/d/14/03/30/4avuzusu.jpg[/img]
Poslednja izmena od Miškoni u Sre, 02. Apr 2014. 01:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Prevelika slika, batalite više taj TT, zabraniću linkovanje sa njega!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

GPS je sada preimenovan u Locations, a prebacili su i neke aplikacije isto tu. Sad imas, kad uđeš u Locations, da biraš šta ćeš i koliko kojoj aplikaciji od lociranja da dozvoliš. Da li da koriste gps, wifi, data ili neku kombinaciju. Od toga ti zavisi sama potrošnja baterije. U početku izgleda zbunjujuće ali je zapravo vrlo logično raspoređeno.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Iskljucio sam oba ali i dalje stoje mape u stats.Sve sam stopirao

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01

Post od Nennad »

Vidi u sledećem ciklusu punjenja da li će i dalje da pokazuje isto. LG ima neki bug sa merenjem potrošnje. Ažuriraj google play services ako nisi, mape ne rade kako treba bez njega.

Inače, instalirao sam Cloudy Pro II rom i mogu reći da je ovo perfekcija. Prebacio sam na ART i telefon je brži, mnoge aplikacije koje su ranije imale ono kašnjenje od 100 ms, sada se otvaraju instant. Bitnije je da su aplikacije koje se nadalviku dugo otvaraju (npr. youtube, gdisk) sada znatno brže otvaraju, a in app navigacija je apsolutno bez ikakvog štucanja. Definitivno vredi probati.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

navi355
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Apr 2014. 23:32

Post od navi355 »

Pozdrav svima, imam jedno pitanje, skoro sam dobio kroz neke zamjene i preklapanja LG G2 i imam sledeci problem pa se nadam da cete mi pomoci ili makar usmjeriti na pravi put. Telefon je relativno nov, kupljen je u M:tel-u preko nekog paketa i funkcionise savrseno osim jedne male (velike) mane, naime, telefon podrzava samo CDMA mrezu, tacnije na GSM nece da se konektuje iako ga pronalazi. Citao sam po forumima stranim kao i domacim da CDMA mreza postoji na Verizonu kao i Sprintu u USA a neki i spominju Koreanske operatere i da telefoni ne posjeduju karticu vec samo podrzavaju tu mrezu i tu se mogu koristiti sto sa mojim telefonom nije slucaj. Koristio sam ga i u Italiji,Sloveniji,Hrvatskoj ali samo na mrezama koje podrzavaju CDMA. Kada je konektovan na neku od tih mreza konstanto, ako se udje u neki zavuceni prostor ili malo dalje od grada se ode, gubi mrezu i mora se raditi ponovo trazenje mreze, koje je nekada uspjesno a nekada ne. Ne znam da li je mozda nesto cackano po telefonu, ili je zakljucan za GSM. Ako jeste, postoji li neki unlock code za GSM ili slicno. Trebao bih ga slati u Sarajevo na neki njihov servis koji cu sigurno cekati 15ak dana a mislim da je rijesenje jednostavno, pa vas molim ako je neko imao ili slican slucaj da mi odgovori. Veliki pozz. P.S. ovaj problem je bio na 4.2.2 verziji i poslije opet na 4.4.2 nakon update-a preko PC Suite-a (nije pronalazio update preko telefona)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa resenje moze biti jednostavno. Resi se telefona ili ako posao nije zavrsen ti lepo njemu vrati telefon. Ne moze se srediti nikako osim da se menja sve unutar telefona, a to ce te izaci maltene skuplje nego nov telefon da kupis. Pisali smo o tome u drugoj temi tamo u odeljku "servis" a tema je "otkljucavanje telefona".
Zao mi je, ali drugog resenja nemas.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Ako je telefon kupljen u M:tel-u onda nema razloga da ne radi kako treba, odnesi ga u najbližu poslovnicu i iznesi im problem
16 godina na forumu MOBILNISVET

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Probaj da ukucas ovaj kod *#*#4636#*#* ,ako radi idi u phone info i pogledaj da li je stavljen na wcdma mod..ako ne radi taj code probaj ovaj 3845#*800#

Joca.pn
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2014. 15:02
:: g2

Post od Joca.pn »

pozz svima...kupio sam danas g2 i interesuje me kako da ukljucim opciju video poziv...u imeniku pored kontakta mi je opcija za obican poziv i poruku ali nema za video poziv...da li zna neko sta treba da uradim da to radi

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Android za razliku od Symbian-a ne podržava "Native Video Calling" tj. video poziv preko operatera, podržava samo video pozive preko nekih aplikacija koje možeš naći u Play Store-u (Skype,Hangouts itd..) ali onaj koga pozivaš isto mora imati taj program instaliran na svoj telefon i takav poziv ne troši kredit već internet (ukoliko si na wi-fi onda je besplatno, a ako si na postpaid onda ti skida iz paketa megabajte)

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Nov 2005. 23:53

Post od talnay »

Koliko znam, od androida, samsung podržava native video calling, tj preko operatera. A većina proizvođača (sony, LG, HTC ne podržavaju), za ostale neznam, ali sigurno samsung podržava.

Odgovori