LG Optimus L9
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG Optimus L9
ljudi jel neko zna kad li ce JB za L9 P768 i da li ce ga uopste biti?
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Evo bas sam danas uradio update bez ijednog problema na 20c a imao sam problema pre
inace preko telenora sam 

zivadin, stigao je JB za p768! ja ga skidam upravo http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW ... 20A_00.kdz
maxtwix, ako je to LG L9 p769 kao sto mi izgleda, onda ima GG2 i to je sigurno. To je model za americko trziste i ima manji ekran - 4.5'' ali ima Gorila zastitu. Pogledaj na Lg sajtu: 4.5" qHD Corning® Gorilla® Glass 2 Display
sajt: http://www.lg.com/us/cell-phones/lg-P76 ... l9/reviews
sajt: http://www.lg.com/us/cell-phones/lg-P76 ... l9/reviews
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
maxtwix, ovo na slici je p769 koji ima gg ali manji ekran i manjih je dimenzija a i za americko je trziste 

laziccc, па пише да има мањи екран, али пише да има и 8Мп камеру, а п769 треба да има 5Мп
ко ће га сада знати 
ако је за америчко јел ће радити нормално код нас ?

ако је за америчко јел ће радити нормално код нас ?
Radice normalno ako je gsm model,a ako je cdma onda nece. ..
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
e to ne znam ali najbolje ti je da uzmes za nase trziste i najsigurnije
sad ti kako ti volja 

laziccc, skinuo sam i ja, sta dalje, kako si ti odradio, kod mene nesto nece?
јел може неко засигурно да напише ко има, да ли модел п768 има упдејт на ЈБ и да ли п760 има NFC ?
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
maxtwix,
ima nfc.
ima nfc.

- bojanra
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 06. Maj 2012. 20:10
- :: G2
Молим добре људе да ми одговоре дали имају проблем са качењем слика на фб?, а да нису притом на вајлесу већ на свом интернету, модел који ја имам је л7 и ни на випу ни на мтс-у је не могуће окачити слику осим када сам на вајлесу. Чудно ми је то што предходни слабији модел ( дезире з)који сам имао је без проблема качио.
Унапред хвала на одговору
Унапред хвала на одговору
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: LG Optimus L9
Preko kog pograma si se to kacio na fb kada si pokusao da ubacis slike?
Note IV N9100 dual
- bojanra
- Redovni učesnik
Оне апликације са маркета, мислим да је једина, она што баш није добро оцењена 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: LG Optimus L9
Mislis na fb aplikaciju koliko kapiram? Probaj da se ulogujes na fb preko fabrickog browsera i da ubacis slike pa javi d ali si uspeo
Note IV N9100 dual
- bojanra
- Redovni učesnik
Da da, na tu app sam mislio, probao i preko opere i preko fabrickog da se ulogujem i opet nista, to jest na wifi-u hoce a na netu vipa i mtsa opet nece zato me i interesuje dali Vi koji imate ovaj fon imate ovakav problemcic
ili radi sve normalno

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 10:36
- :: Lg L9 P760
- :: Samsung i600
Poštovani,
imam za mene ogroman problem,te se nadam da će neko od Vas uspeti da mi izadje u susret i pomogne.Elem,sinoć sam stavila šifru na zaključavanje početnog ekrana.Malo zatim,pozvao me je drug,ali nisam mogla da mu se javim.Na ekranu se po prekidu poziva pojavio prozorčić za unos šifre,medjutim,kada sam je ukucala,pritisnula 'enter',telefon je na ekranu ispisao poruku 'pokušajte ponovo',a lozinka je bila tačna.Nakon petog pokušaja me je obavetio da sačekam 30 sekundi,te da pokušam opet.Ništa.Nazvala sam LG ali tamo su me samo prosledili na korisnički servis.Ukoliko znate kako ovo da rešim,biću Vam večno zahvalna!
Pozdrav i očekujem bar malo svetla u ovoj sumornoj priči.
imam za mene ogroman problem,te se nadam da će neko od Vas uspeti da mi izadje u susret i pomogne.Elem,sinoć sam stavila šifru na zaključavanje početnog ekrana.Malo zatim,pozvao me je drug,ali nisam mogla da mu se javim.Na ekranu se po prekidu poziva pojavio prozorčić za unos šifre,medjutim,kada sam je ukucala,pritisnula 'enter',telefon je na ekranu ispisao poruku 'pokušajte ponovo',a lozinka je bila tačna.Nakon petog pokušaja me je obavetio da sačekam 30 sekundi,te da pokušam opet.Ništa.Nazvala sam LG ali tamo su me samo prosledili na korisnički servis.Ukoliko znate kako ovo da rešim,biću Vam večno zahvalna!
Pozdrav i očekujem bar malo svetla u ovoj sumornoj priči.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
Ne znam u cemu je tvoj problem ali to bi trebalo da moze da se resi hard resetom koji je za svaki telefon drugaciji ( pritiskanjem odredjenih dugmica) pogledaj na internetu ali ti se brise sve iz telefona i vraca na fabricko