Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ne znam sta bih rekao, pomesana su mi osecanja i pomalo sam razocaran na prvu loptu. Ne znam ko radi ta testiranja, ali ovde sam vidjao mnogo bolje amaterske slike nas clanova.
Azimuth napisao:Ne znam sta bih rekao, pomesana su mi osecanja i pomalo sam razocaran na prvu loptu. Ne znam ko radi ta testiranja, ali ovde sam vidjao mnogo bolje amaterske slike nas clanova.
Da, zato sam samo stavio link, bez komentara o kvalitetu
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Onda ponovo samsung bolji, S5 ima odličnu kameru (bolju od predhodnika S4), em je S5 izašao pre G3. Šteta, nadao sam se da su ubacili veći senzor na G3. Ovako dosta korisnika i nema razlog za zamenu G2 (fix za kameru, plus se protuje od G3, ma biće i kompletan rom), bar dok ne izbace app prilagođene za rezoluciju G3 (najviše bi mi falio iGO).
Baraba, slazem se da onda nema puno razloga za prelazak sa G2 na G3. kutijagreha, nisam mislio bukvalno 5 sekundi, pa kom novijem telefonu toliko treba da bi fokusirao. A ovo sto se razlikuje brzina fokusiranja kod G3 i S5 potpuno je nebitno po meni da li fokusira za 0.2 ili 0.3 sekunde.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.