Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Rutovao sam telefon,stump 1,2,dok sam se oblacio ,prao zube itd,a ovo je nekada bila magija raditi
Ubise zadovoljstvo ruta
Gde da nadjem weather widget od G3
kvaka33, sa root explorerom ubaciš sve fajlove u system / app i daš "permission" kao kod ostalih app. Stare weather fajlove preimenuješ na kraju u .bak ... obriši keš i podatke od weather u aplikacijama i restartuj fon .
Hvala,necu za sada ceprkati po sistemu,skinucu zip fajl pa mozda jednom
Imam ikonice i widget od G3 ostalo nije vazno
Instalirao adaway i to je to za sada
A hocu ja to tako malo ahaha
Ma rutovah ga jutros stump 1,2 zezanje ,nema uzivanja,sve gotovo u 2 klika
Instalirah adaway,smart pro tastaturu,odlicna je probaj
Ubacih skin za G3 wather widget i ikonice,lepse mi od stocka
I to je to,ostalo mi se svidja pa ne bih menjao,jos je meni sve novo,pa nemam potrebu za nekim ozbiljnijim zezanjem
Pa tako sam i ja, otprilike prva 2 meseca nisam ni root odradio, jer zaista nema potrebe. Posle sam rešio da se igram, kada su izbacili towelroot. Sada imam Titanium Backup, Greenify, Flex MultiWindow Mod, Solid Explorer i Xposed Installer, od app koje zahtevaju root. Nema potrebe za neko ozbiljnije budženje ovog telefona.
Zasto mi adaway stalno pokazuje da ima novi download za blokadu raznih gluposti,iako sam regularno downlodovao novi i restartovao
Koliko se secam nekada kada apdejtujes ne pokazuje nove dok ih nema ,recimo dan ,dva tri....
Verzija je 2.9
Pa da,ali non stop izbacuje da opet ima nesto da blokira,ranije kada sam ga koristio ,davno bese updejtuje blokade i knda nema par dana ili dok ne instaliras neke aplikacije
Nemam ja taj problem baraba,meni stalno prijavljuje da ima novi host file za download
Ja ga odradim odradim reboot i onda opet isto,kao ima za download
Odlepio adaway
Pise 2,9(49) sa njihovog sajta,isto mi je radila i verzija sa xda
Sada sam instalirao sa xda ,opet isto
Non stop downloduje i kada odradim applay i reboot ,opet pokazuje da ima da se dawnloduje
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.