Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
1808, ne osporavam da je sajt o njima. Ali isto tako nema sanse da toliko lose slike pravi 930 i 1020. Nisam ni na cijoj strani, al opet ono je stvarno ocaj koliko su lose slike od lumia telefona...
"Kada su u pitanju kamere na telefonima, LG G4 prevazilazi sva moja očekivanja. Oštrina slike, jasnoća boja i izuzetan kontrast, u kombinaciji sa jedinstvenim otvorom blende i manual režimom rada, čak i pri izazovnim vremenskim uslovima, čine da uvek imate najadekvatniju zamenu za profesionalni fotoaparat", rekao je jedan od najeminentnijih fotografa u Srbiji.
Jesu vrh fotke stvarno.Video sam ja neke primere i stvarno vrh.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nema spora da je los aparat, ali samo da vidimo kako radi i kako se ponasa pod "pritiskom". Ozbiljan su udarac zadali ovom kamerom, a i samim telefonom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.