LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 03. Mar 2015. 19:46
Re: LG G3
Ne znam kako je kod vas ali meni je kamera nekako lošija na MM nego na LP i KK, pogotovo u slabijem osvetljenju, a pri zumiranju slike postaje baš mutno nekako što ranije nije bio slučaj. Nadam se da će srediti kameru sa nekim updateom.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kako mutna kad zumiras?Nocne slike ili?Cini ti se,dnevne slike su ciste skroz,a za nocne sve zavisi kako slikas i koja podesavanja imas,treba umeti slikati nekad,nije to bas izvadi i okini.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Povremeni posetilac
Pre svega se odnosi na slike u sobnim uslovima i delimično na noćne i nekako mi nedostaju detalji što ranije nije bio slučaj. U dnevnim uslovima retko koji telefon neće da uslika dobru sliku. A što se podesavanja tiče na stock aplikaciji nema šta da se podešava tako da...
Ali uglavnom mogu da nadjem slike od ranije i od sad pa da uporedimo, a što se tiče slikanja na G3 imam preko 4000 slika tako da sam se uvežbao
Ali uglavnom mogu da nadjem slike od ranije i od sad pa da uporedimo, a što se tiče slikanja na G3 imam preko 4000 slika tako da sam se uvežbao

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
sinisa.stojnev, Stock aplikacija je sr*nje zivo. Ja sam na preporuku clanova instalirao Xcam, gde je situacija mnogo bolja po pitanju podesavanja.
Sale_M, Po pitanju nocnog slikanja, night mode me uopste nije odusevio, dok npr kod Lumije 830 koju sam ranije koristio dovoljno je bilo samo upaliti night mode da bi se slika znatno poboljsala u mracnom okruzenju. Slabije malo baratam sa tim podesavanjima pa moje pitanje glasi na sta tacno da obratim paznju u podesavanjima kada slikam nocu da bih dobio dobre fotke?
Sale_M, Po pitanju nocnog slikanja, night mode me uopste nije odusevio, dok npr kod Lumije 830 koju sam ranije koristio dovoljno je bilo samo upaliti night mode da bi se slika znatno poboljsala u mracnom okruzenju. Slabije malo baratam sa tim podesavanjima pa moje pitanje glasi na sta tacno da obratim paznju u podesavanjima kada slikam nocu da bih dobio dobre fotke?
Festina lente.
-
- Povremeni posetilac
Ma dobro u redu je sve to ali ja sam hteo generalno da dam neki utisak što se tiče trenutne situacije na MM. Naravno da sve to može da se popravi dodatnim podešavanjima ali uvek se prvo gleda stock aplikacija.
Ukucaj ovde svoj IMEI broj i proveri zadnju verziju. Ako je novija download i flesh123 napisao:a kad ce zvanicni abdejt sa 4.4.2. za dual varijantu G3 tj D858HK
http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Apolo, sinisa.stojnev, mozxete da probate FV-% aplikaciju za nocne fotke,ja sam neko vreme slikao sa njom dok nije izasla Xcam.Stose tice Xcam aplikacije i njenog nocnog moda,kada ga ukljucvite,uzavisnosti od toga koliko svetla imate na slici smanjite ekspoziciju tj osvetljenje na -2.0 odprilike,mada moze i vise,nema magicnih podesavanja za sve uslove
P.S. sinisa.stojnev, ja old kako sam uzeo G3 odmah sam ga prebacio na MM,imao sam samo dve slike dnevne testa radi na lp,i kamera m,i deluje isto sad na MM.
Evo jedne slike sa Xcam,u mracnim uslovima,mislim da je bilo svbe na stock u night modu
Edit:nije,cak je i ekspozicija bila smanjena

P.S. sinisa.stojnev, ja old kako sam uzeo G3 odmah sam ga prebacio na MM,imao sam samo dve slike dnevne testa radi na lp,i kamera m,i deluje isto sad na MM.
Evo jedne slike sa Xcam,u mracnim uslovima,mislim da je bilo svbe na stock u night modu
Edit:nije,cak je i ekspozicija bila smanjena

XIAOMI Mi 11 midnight grey
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
XCam aplikaciju instaliraj i uzivaj u nocnim slikama..

Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Koji program je potrebno da imam na kompjuteru da bi preko njega mogao da proveravam da li postoji abdejt za moj LG G3 dual (3GB) D858HK i ako već nek može da stavi link da ga odmah skinem. Još sam na 4.4.2. pa bi da proverim update jer preko telefona kada idem kaže da je to poslednji abdejt. Hvala puno.
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Kucaj svoj IMEI kad ti se otvori ova strana
http://lg-firmware-rom.com/
http://lg-firmware-rom.com/
E moja G3 jutros naprasno prestao sa radom. Skinu ga sa punjaca, malo surfovao, poso na poso stavio ga u dzep, kad sam stigo na posao on ne daje znake zivota. Ne reaguje na punjac, na laptop. Normalno je radio za 3 meseca koliko ga imam nije zastucao
Srecom pod garancijom je, kupljen u handiju tj. ja ga kupio od coveka koji je kupio u hendiju pa ne znam kakvi su oni sto se brzine tice.
Meni palo na pamet da je nesto sa baterijom ali drzi bez problema ceo dan, jedino sto je znao da krene sa restartovanjem kad mu baterija dodje na manje od 5% ali to samo ako ga tad maltretiram dopisivanjem ili nekom igricom.
Za 4 meseca koliko je kod mene zastucao nije
Meni palo na pamet da je nesto sa baterijom ali drzi bez problema ceo dan, jedino sto je znao da krene sa restartovanjem kad mu baterija dodje na manje od 5% ali to samo ako ga tad maltretiram dopisivanjem ili nekom igricom.
Za 4 meseca koliko je kod mene zastucao nije
Ako imas garanciju nemas sta da brines. [emoji4]
I meni se gasi kada ima 2-4%, to je normalno..
Ja nisam bio zadovoljan brzinom, dva puta sam kod njih reklamirao telefon, oba puta su mi su mi vracali tel posle 40ak dana(nije bio LG u pitanju).
I meni se gasi kada ima 2-4%, to je normalno..
Ja nisam bio zadovoljan brzinom, dva puta sam kod njih reklamirao telefon, oba puta su mi su mi vracali tel posle 40ak dana(nije bio LG u pitanju).