Izvadi bateriju iz telefona jedno 5 minuta, vrati nazad pa probaj opet.Osvajac napisao: Probao sam da drzim power i dugme za smanjivanje zvuka i nsita se ne desava
LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Re: Одг: LG G3
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
vidi ovde ima za tvoj tel. na početku123 napisao:napise da je dual verzija i link softvera koji nije aktivan
EDIT:
355875061120073 to mi je prvi IMEI
http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=41
Re: LG G3
Rešio sam problem, radi i na WIN 10.Slobo G3 napisao:Probao sam da odradim flash na MM ali kada u LG Flash tool 2014 krenem i pritiskom na START, izbaci mi poruku
PLEASE INSTAL CSMG B2C CLIENT TOOL
Na kompu mi je OS WIN 10, ne znam sta moze da zeza.
Treba samo nakon startovanja LGFlash Tool 2014 - otići u Tool i startovati B2C Client Setup i potom radi. Moguće da nekom pomogne.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Koristim Xcam koji me dobro sluzi ali me iritira sto ne mogu da vidim sliku u toku podesavanja. Npr. moram prvo podesiti ISO pa izaci iz podesavanja da vidim na sta mi lici slika. Ima li neka Camera app koja omogucava da se odmah vidi kako odredjeno podesavanje utice na sliku?
Festina lente.
Probao sam i to ne funkcionise, izvadio sam bateriju drzao power dugme duze od 1 minuta i nista. Prikljucio ga na punjac bez baterije opet nista. Probao sam u jednoj prodavnici novu bateriju i opet nista, moju izmerili unimerom mislim da je izmerio 5V (nisam lepo video zbog ugla gledanja) ali radnik je rekao odlicna ti baterija.bacom napisao: Izvadi bateriju iz telefona jedno 5 minuta, vrati nazad pa probaj opet.
Ili je probao da odradi softverski update pa je tu nesto zeznuo ili je otisla ploca meni nista drugo ne pada na pamet. Isao sam u Handy i preorucio mi prodavac da odem u VIP i tamo ga reklamiram jer su u obavezi da u roku od 8 dana jave sta je kvar a da ga rese u roku od 30 dana
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Imaste i FV-5 pa probajte i nju,dosta je dobra aplikacija,krcata opcijama,ima da se nadje free,zadnja verzija je 3.6 cini mi se.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Nesto najgore sto sam probaoEl Laki napisao:Manual camera po meni najbolja kada su manuelna podešavanja u pitanju. Sad ne zna da li je G3 podržava. Koristio sam je na 5X.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne podrzava manual camera nista od opcija za starije telefone poput G3,ja vam kazem instalirajte FV-5.
XIAOMI Mi 11 midnight grey