LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G3
Krenuo telefon cudno da mi se ponasa vec nekoliko dana, pre 2 nedelje je bio na popravci, boot loader otiso pa je podignut, tom prilikom nije izbacio nikakve greske, nakon toga je normalno radio i drzao bateriju. Medjutim ,vec nekoliko dana cim padne baterija na 30 i nesto % on se restartuje i baterija ode na 5% ako drzim net( pogotovo mobilni) ukljucen opet se restartuje, ako iskljucim net dopuni se za pola sata do 12 ili 13% ako ukljucim net, opet isto. Verizija androida je 4.4.2.
Ljudi hitno mi treba odg.
Jel velika razlika u brzini ili cemu vec izmedju 2/16 i 3/32 verzije.
Gledam za sestru. Ona nije nesto zahtevan korisnik. Klasika kada su devojke u pitanju fb, viber, messenger , instagram i mozda jos koja sitnica
Jel velika razlika u brzini ili cemu vec izmedju 2/16 i 3/32 verzije.
Gledam za sestru. Ona nije nesto zahtevan korisnik. Klasika kada su devojke u pitanju fb, viber, messenger , instagram i mozda jos koja sitnica
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
kizami88,
ja imam verziju od 16GB ili od 2GB rama a zahtevan sam i zadovoljan telefonom, tako da glasam da kupis taj sestri jer njoj sigurno nece smetati sto nema vecu ram memoriju, a sd karticu mozete kasnije dokupiti
ja imam verziju od 16GB ili od 2GB rama a zahtevan sam i zadovoljan telefonom, tako da glasam da kupis taj sestri jer njoj sigurno nece smetati sto nema vecu ram memoriju, a sd karticu mozete kasnije dokupiti

Android 12
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Osvajac,
Zavisi da li ti je telefon kupljen kod nekog operatera pa mora prvo preko njih da ide update, zavisi i od regiona, to jest koji sada android imas.
A mozda ti je iskljucen update ili ti je rutovan telefon, onda nece nikad da skine novi android.
Zavisi da li ti je telefon kupljen kod nekog operatera pa mora prvo preko njih da ide update, zavisi i od regiona, to jest koji sada android imas.
A mozda ti je iskljucen update ili ti je rutovan telefon, onda nece nikad da skine novi android.
Android 12
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Vidi ovde da li ti može koristiti
http://lg-firmware-rom.com/
http://lg-firmware-rom.com/
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 15. Mar 2016. 17:18
- :: lg
Zna li neko koja je razlika izmedju verzije 3/32gb i te iste samo dual sim?Da li je na ovom dual sim izbaceno nesto?
I koji mobile shop preporucujete za kupovinu?Ja sam gledao logic shop da li je kod njih originalan?

I koji mobile shop preporucujete za kupovinu?Ja sam gledao logic shop da li je kod njih originalan?

- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Re: Одг: LG G3
Idi na dno strane imaš sve države i linkove za skidanjeSlobo G3 napisao:pošto nemaju nameru da pustaju update za neke zemlje
http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/
Ja uzeo Poljski jer prvi dobijaju a ti šta te volja.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 23. Apr 2015. 20:34
- :: Samsung Galaxy S6
Otišao danas do mts-a da zamenim karticu za novu, 4G. Nekako izvadim staru karticu, inače prvi put od kada imam telefon, stavim novu kad vidim neće da detektuje sim, probam drugu, ista stvar, i shvatim da sam pokvario sim slot, kako ne znam, i primetim da je jedan od onih pinova ili kako se već zovu, za čitanje kartice, podinut malo više od drugih, a jedan pritisnut u stranu. Ustanovio sam da desni deo sim kartice ne leži lepo u slotu, ili ga onaj deo odozgo ne drži dobro, nemam pojma.
Rešio sam to trenutno tako što sam stavio parče krpice onih za brisanje naočara preko slota, i poklopac je to dobro pritisnuo, i sada radi sve ok. Inače telefon je jos uvek u garanciji, pa me zanima da li neko zna da li sim slot podleže garanciji, i ako ne koja je cena zamene slota? Hvala
Rešio sam to trenutno tako što sam stavio parče krpice onih za brisanje naočara preko slota, i poklopac je to dobro pritisnuo, i sada radi sve ok. Inače telefon je jos uvek u garanciji, pa me zanima da li neko zna da li sim slot podleže garanciji, i ako ne koja je cena zamene slota? Hvala