LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Bio je na punjacu 2 sata,ne daje znake zivota.
Ma bacicu ga u kantu,sta drugo da radim.
Ma bacicu ga u kantu,sta drugo da radim.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
na xda ima za skoro svaki model posebno tema o oživljavanju fona, pretpostavljam da si to izlistao?
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Nemoj bre da ga bacas, ne zezaj, mora da moze nekako da se ozivi, G2 je to ima resenja sigurno!
p.s Ako bas zelis da ga bacis, bolje ga daj meni onako za uspomenu.
p.s Ako bas zelis da ga bacis, bolje ga daj meni onako za uspomenu.

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Gledaj ovog
Sta ce vam taj fon ahaha. Ae ljudi neka nadje neko nesto na xda, mora da postoji neki nacin za unbrick, posto je ovo cudno da se ovako brikuje. Sigurno ne mozes da udjes u download mode i u recovery? Probao sve kombinacije dugmica?
Razmisljam da li moze neki adb sideload da pomogne, ali ako ga prepozna pc...

Razmisljam da li moze neki adb sideload da pomogne, ali ako ga prepozna pc...
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Na 4.4.2 se u recovery ulazi drugacije ako je verzija softvera sa knock code-om.
Mislim da se drzi power dugme pa cim vidis LG logo stisnes volume up+down zajedno dok ne udje u recovery.
Ima mogucnosti da se unbrickuje ali iz linuxa pa ko zna da barata sa terminalom moze lako da vrati telefon u zivot.
Mislim da se drzi power dugme pa cim vidis LG logo stisnes volume up+down zajedno dok ne udje u recovery.
Ima mogucnosti da se unbrickuje ali iz linuxa pa ko zna da barata sa terminalom moze lako da vrati telefon u zivot.
Re: Одг: LG G2
Uspomenu na sta ?
Nadam se da ces naci neki nacin da ga vratis u zivot
Nadam se da ces naci neki nacin da ga vratis u zivot
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Hahahaha, ma ne. 
Pa ne uspomena mozda sam se lose izrazio, ali svakako bolje je da ga nekome da nego da ga baci, ja licno dosta volim tehniku a posebno telefone tako da bih imao lepu kolekciju.

Pa ne uspomena mozda sam se lose izrazio, ali svakako bolje je da ga nekome da nego da ga baci, ja licno dosta volim tehniku a posebno telefone tako da bih imao lepu kolekciju.

- Zile995
- Expert
Pa sto, moze da proda telefona, moze valjda nesto da se iskoristi, touch-display, kamera i ostalo. Da li moze da se flesuje recovery preko fastboot? Ako moze da udje naravno...
Da li pokazuje neke znake kada ga povezes sa kompom?
Da li pokazuje neke znake kada ga povezes sa kompom?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Evo vec neko vreme listam net i na svakakve nacine su ljudi brikovali telefone, ali jos nisam nasao da je neko uspeo to da izvede sa restore. Ne zelim da ulivam laznu nadu, ali svi u uspeli da ih ozive na razlicite nacine.
Sad samo treba naci nekoga sa identicnim problemom i verujem da postoji resenje. Batalite pricu o bacanju, poklanjanju i sl., covek je upravo mozda izgubio prosecnu platu u Srbiji. Bolje mu nadjite nekoga sa istim takvim problemom.
Jel ga prepoznaje racunar uopste?
Sad samo treba naci nekoga sa identicnim problemom i verujem da postoji resenje. Batalite pricu o bacanju, poklanjanju i sl., covek je upravo mozda izgubio prosecnu platu u Srbiji. Bolje mu nadjite nekoga sa istim takvim problemom.
Jel ga prepoznaje racunar uopste?
Nema,mrtav je.
Sutra cu da vidim u servis da ga odnesem,kod operatera necu sigurno jer ce ga zadrzati 3 meseca.
Ne lipsi magare.
Ako ne,razmotricu da li da ostavim S5 koji bi trebao sutra da dobijem,ili da ga prodam i uzmem Iphone ili Htc M8.
Mozda i neki prelazni model dok ne stigne G3 kod nas.
Sutra cu da vidim u servis da ga odnesem,kod operatera necu sigurno jer ce ga zadrzati 3 meseca.
Ne lipsi magare.
Ako ne,razmotricu da li da ostavim S5 koji bi trebao sutra da dobijem,ili da ga prodam i uzmem Iphone ili Htc M8.
Mozda i neki prelazni model dok ne stigne G3 kod nas.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Imaš li ADB na računaru?
Probaj da povežš telefon prko USB-a sa računarom i da probaš da ga uključoš tako povezanog.
Da li se čuje zvuk kao kad ubaciš flešku?
Jel' beše njemu ne može da se skine baterija i da se izmeri ili da se "pecne"?
Ovo meni sve miriše na bateriju, ne znam.
Sa koliko baterije si započeo ceo proces?
Probaj da povežš telefon prko USB-a sa računarom i da probaš da ga uključoš tako povezanog.
Da li se čuje zvuk kao kad ubaciš flešku?
Jel' beše njemu ne može da se skine baterija i da se izmeri ili da se "pecne"?
Ovo meni sve miriše na bateriju, ne znam.
Sa koliko baterije si započeo ceo proces?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ne odustaj, pokusaj da ga vratis u zivot mora da postoji resenje. Ja se sa poklanjanjem malo salim naravno, vratices ga u zivot sigurno, ali ako kojim slucajem ne uspes, ako dobijes S5 ne znam onda u cemu je problem da ga zadrzis, ja ga ne bi menjao za iPhone ili htc, eventualno mozda za G3.
- Zile995
- Expert
Znam da se salis
.
Usb jig moze da pomogne ako je brikovan, da ga natera da udje u download mod.
E pa moguce da je problem baterija.

Usb jig moze da pomogne ako je brikovan, da ga natera da udje u download mod.
E pa moguce da je problem baterija.