LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Re: LG G3
Mislim da su skoro svi presli na android 6, bolja je baterija od androida 5 koji je po meni najgori bio do sada u vezi baterije i jos dosta stvari.
Sada radi sve bez greske sto se tice sistema
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sada radi sve bez greske sto se tice sistema
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Android 12
Pozdrav svima!
Da li se isplati zamjeniti HTC M8 za LG G3.
Sta dobijam, a sta gubim?
Znam da sam to pitanje trebao postaviti u Poredjenje modela, ali da ne otvaram novu temu,...
Hvala unaprijed.
Pozdrav!
Znam da sam to pitanje trebao postaviti u Poredjenje modela, ali da ne otvaram novu temu,...
Hvala unaprijed.
Pozdrav!
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Dobijas samo bolju kameru samo. A i ne znam sto bi menjao M8.
Gubis: fluidnost tj. dobar software, kvalitetnije zvucnike, kvalitetniju izradu, dobar audio izlaz, bolji ekran.
Ako mozes, pogledaj neki model iz 2015. Nexus 5X/G4 itd. Bolje nego zamena, sa kojom nista bolje neces dobiti
Gubis: fluidnost tj. dobar software, kvalitetnije zvucnike, kvalitetniju izradu, dobar audio izlaz, bolji ekran.
Ako mozes, pogledaj neki model iz 2015. Nexus 5X/G4 itd. Bolje nego zamena, sa kojom nista bolje neces dobiti

Poslednja izmena od Zile995 u Pon, 16. Maj 2016. 20:20, izmenjeno 1 put ukupno.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Ja sam pre par dana presao sa m8 na g3 32/3 samo zbog izmenjive baterije,mada mi je dobro doslo i 32gb memorije u odnosu na 16 koliko sam imao na m8. Kameru nesto puno ni ne koristim.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- Dmitar
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 07. Jun 2007. 20:51
- :: S22 Ultra
- :: iPhone 13pro
Ako bi ga menjao zbog Kamere onda se isplati jer kamera na htc m8 nije bas tako dobra. Preko dana i kad je lep suncan dan je fenomenalna ali u uslovima slabijeg osvetljenja je dosta losija. Sto se tice fluidnosti software oba su top mada se meni licno vise svidja sense ili ti SW od HTC-a.Focal napisao:Pozdrav svima!
Hvala unaprijed.
Pozdrav!
Baterija kod HTC-a je po meni dosta bolja nego kod LG-a ali opet kod LG imas izmenjljivu bateriju tako da ti je to prednost u odnosu na HTC.
Sto se tice velicine oba su po velicini isti, ali LG ima veci ekran ali losije zvucnike nego HTC. Isto tako HTC ti je od metala a LG od plastike koja zna ponekad da skripi ali ako nosis Case onda nemas problem sa time. Jos pitanja ?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 18. Apr 2016. 17:33
- :: LG G3
- :: LG L9
Pre par dana,počelo da mi se pojavljuje gore u traci obaveštenja,znak uzvika,"usluga za prenos podataka je blokirana" i "ograničeni pristup je promenjen" ,i to nevezano da li si na netu ili ne,i da li si prijavljen,preko vi-fi,ili preko interneta operatera,počelo pre dva dana,i pojavi se na par sekundi i nestane samo,telefon radi normalno.
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Softver može da "zaglupi" pa opet radi dobro. Pretpostavljam da je originalni rom i nije rutovan, pa se i ne može nešta posebno preduzeti.
Uradi reboot i instaliraj aplikaciju sd maid sa google play. Pokreni sd maid da malo očisti rom.
Prati tu pojavu nekoliko dana pa ako je isto stanje i smeta ti uradi fabrički reset. Pre toga sve sa interne memorije prebaci na ext sd (slike, muzika, sms..).
Ako ni fabrički reset ne pomogne, može se flešovati novi softver. Nije komplikovano, ali o tome više ako bude potrebno.
Uradi reboot i instaliraj aplikaciju sd maid sa google play. Pokreni sd maid da malo očisti rom.
Prati tu pojavu nekoliko dana pa ako je isto stanje i smeta ti uradi fabrički reset. Pre toga sve sa interne memorije prebaci na ext sd (slike, muzika, sms..).
Ako ni fabrički reset ne pomogne, može se flešovati novi softver. Nije komplikovano, ali o tome više ako bude potrebno.
-
- Novajlija
Resetovao telefon i nista,isto se pojavljuje,ono sto sam opisao u postu iznad.
-
- Novajlija
(6.0) Resetovao ali nisam išao na 'Factory reset' možda sam se zeznuo,ali resetovao vrato sve podatke,bakap,pojavljivalo mi se još malo,posle reseta i onda prestalo,imam više memorije što je evidentno posle ovoga,zasad je ok,hvala u svakom slučaju.
- kobeBRYANT
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 11. Feb 2015. 15:17
- :: lumia925
imam jedno pitanje.. Da li mogu da koristim punjac od s4, malo je jaci 2.0, a moj od g3 je 1.8? msm da li ce baterija brze da crkne ili to nema nikakve veze??