LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Isto je bilo i na 4.2.2,u punoj rezoluciji je 4:3,nego ti je na 4.2.2 bilo default na 10mpix pa nisi skontao.Behemoth napisao:Svaka cast.Dobra kinta.Znam,na 4.2.2 je slika bila preko celog ekrana,sad na 4.4.2 nije i jako me nervira sad to
Moguce,sad videh i jako me nervira.Dodje mi da ga prodam sad odma
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
ako nisi prodao s5 - onda ti je to resenje, on jedini ima full rezoluciju u wide formatuBehemoth napisao:Moguce,sad videh i jako me nervira.Dodje mi da ga prodam sad odma
svi drugi telefoni isto tako slikaju kao g2
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja ponekad koristim samo wide format i to za udaljene objekte,pejzaze...Svakodnevne slike izgledaju prirodnije u 4:3 formatu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nije jedini nikako. Od S4 je krenula ta filozofija, tu je svakako i Note 3, a verujem da ce biti i svi naredni.AndroMan napisao:ako nisi prodao s5 - onda ti je to resenje, on jedini ima full rezoluciju u wide formatu
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Brat uzeo danas G2,a ja sam se ipak odlucio za njegov G3 koji mu stize za 15-ak dana,pa se trampili 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ne svom bratu,prodao za 320e,bratu uzeo nov za 290,30e stavio u dzep,a posto je on mladji mora brata da poslusa i njemu ostavi g3
Azimuth,500e iz Nemacke

Poslednja izmena od kutijagreha u Čet, 29. Maj 2014. 17:55, izmenjeno 1 put ukupno.
kutijagreha, šalio sam se malo popitanju prodaje.
Stvarno si dobio super cenu za G2.
Nego pitanje aktuelnim vlasnicima. Da li G2 pamti samo 30 dana pozive, ili pamti od prvog paljenja kao HTC? Pitao sam već, ali tada možda niko nije imao toliko dugo ovaj telefon.

Nego pitanje aktuelnim vlasnicima. Da li G2 pamti samo 30 dana pozive, ili pamti od prvog paljenja kao HTC? Pitao sam već, ali tada možda niko nije imao toliko dugo ovaj telefon.

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Mesec dana sigurno i mene je to kopkalo,proverio i zapamtio 

- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Azimuth napisao: Nije jedini nikako. Od S4 je krenula ta filozofija, tu je svakako i Note 3, a verujem da ce biti i svi naredni.
s4 može 13 mpx u 16:9 formatu da slika? Sa stock aplikacijom? Moj drug ima s4 16:9 slike mu nisu u ful rezoluciji
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Upravo sam im to predlozio da time rese problem i mirna glava