Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
zanima me da li je neko dobio knox uz kk posto citam po raznim forumima da su neki sa apdejt dobili taj knox npr ja nisam dobio jel ima to ikakve veze sto nemam ili moram da imam
Ako portuju kameru sa g3 meni nista vise ne treba.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
aha e hvala ti M@C onda sam ja nesto krivo procitao e sada mi je lakse e sada razmisljam da li da rutujem tel nzm sta da radim da li mi je pametno to da uradim
Pa ako hoces da eksperimentises i da ubacujes fix-eve, koliko vidim i zelis da izvuces veci potencijal iz telefona, nabacis neki custom rom ili kernel(evo zoreli fura DorimanX na 2.5GHz, telefon je brzi) onda je pametno to uraditi. Ako ne zelis nista od toga, onda se skrasi na stock-u.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
zoreli napisao:Koristim Stock 4.4.2 (sa zadnjim apdejtom) primetio sam da baterija pokazuje neverovatne (prve) rezultate / dužina trajanja je značajno povećana (to vidim posle 5 sati upotrebe telefona / baterija na 96% uz 30min. screen-on / surf i nekoliko razgovora) . Sam telefon radi izuzetno glatko i brzo. Verujem da treba dan-dva da se "složi" Kernel sa Rom-om
Eto to su njegovi prvi rezultati
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Otprilike i ja imam slicne rezultate,90% baterije sat vremena screen on.jel probao neko daljinski na kk?meni sad ne radi u sobi na philipsu,posle cu da probam na sonyju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.