LG Flex 2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: LG Flex 2
Sve je lepo objasnio lik u klipu, i šta brisati, šta ne, šta ako pogrešiš, itd. Do detalja ceo postupak i eventualne probleme.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Kako da iskljucim onj LG Healt?Uneo parametre i sad nemogu da izbrisem profil nikako,stalno mi je aktivan.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Odeš u podešavanja aplikacija i obrišeš mu sve podatke. To bi trebalo da pomogne ako već ne možeš da nađeš opciju za brisanje profila ili nešto sl u samo aplikaciji.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Tako sam i ja mislio.Ajde reko da pitam mozda ima nekako iz aplikacije da se obrise a da mi je promaklo.Ali izgleda da je jedino resenje ovo pomenuto.
Hvala Laki
Hvala Laki

- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja sam na G3 to iz aplikacije nekako obrisao. Zaista se ne sećam tačnog postupka, ali uglavnom obriše se profil i samim tim aplikacija vrati na fabrička podešavanja.
Samo da vas pitam imam ponudu da menjam svoj LG Flex 2 za Ip6 star dva dana ali radi na x-sim,e sad me samo zanima kakav je taj x sim moze li mi neko reci nesto vise o tome?hvala
- El Laki
- Prijatelj foruma
Bolje pitaj u Apple temi, ipak se tiče njihovog modela.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Danas mi je stigao paket što sam poručio pre 2 nedelje - tempered glass i nature silikon, oba Nilkin sa eBay. Ukupno 14€ uz besplatnu dostavu.
http://imgur.com/Huv0Pjo
Što se tiče samih proizvoda, zaista zavidan kvalitet kako pakovanja, uputstva, opreme tako i samih proizvoda. Tempered glass je izuzetno dobar, jako lako se postavlja na zakirvljeni displej, nimalo ne ruši vidljivost, itd. Dobijaju se dve maramice, traka za razmagnetisanje, krpica za brisanje... Pored stakla za displej, dobija se jedno malo za kameru i jedno za poklopac baterije. Apsolutno odličan komplet!
Futorla je posebna priča. Pored toga što je izuzetnog kvaliteta sa jako preciznim prorezima, ima i zaštitu za otvore od usb-a odnosno slušalica. Prijatno iznenađenje zaista.
http://imgur.com/awigRd2
Sve u svemu iskrena preporuka za sve vlasnike Flexa. Jeftino, brzo i kvalitetno!
http://imgur.com/Huv0Pjo
Što se tiče samih proizvoda, zaista zavidan kvalitet kako pakovanja, uputstva, opreme tako i samih proizvoda. Tempered glass je izuzetno dobar, jako lako se postavlja na zakirvljeni displej, nimalo ne ruši vidljivost, itd. Dobijaju se dve maramice, traka za razmagnetisanje, krpica za brisanje... Pored stakla za displej, dobija se jedno malo za kameru i jedno za poklopac baterije. Apsolutno odličan komplet!
Futorla je posebna priča. Pored toga što je izuzetnog kvaliteta sa jako preciznim prorezima, ima i zaštitu za otvore od usb-a odnosno slušalica. Prijatno iznenađenje zaista.
http://imgur.com/awigRd2
Sve u svemu iskrena preporuka za sve vlasnike Flexa. Jeftino, brzo i kvalitetno!
Sjajni nilkin kao i uvek
može fotka telefona sa tempered-om?

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Ja sam narucio nillkin hard casebposto silikone ne volim i jos cekam da stigne. Imam vec na L1520 i zadovoljan sam kvalitetom i kompletnim pakovanjem
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Dec 2014. 15:03
- :: Z10
- :: FG G FLEX 2
snimio sam neki klup od 5 minuta i kaze da nema memorije. predlaze mi smart clean, i ja budala prihvatim, i telefon ladno obrise sve iz downloada, neke meni jako bitne audio klupove, koje sam prebacivao iz starog telefona preko NFCa , valjda ih je slao u download. da li postoji nacin da vratim te klipove?
e da, taj glupi smart clean mi je obrisao i pola aplikacija :S
vec nekoliko dana javlja da je memorija pri kraju, a skoro sve sam obrisao i opet isto.
izgleda da sistem zauzima mnogo mesta
e da, taj glupi smart clean mi je obrisao i pola aplikacija :S
vec nekoliko dana javlja da je memorija pri kraju, a skoro sve sam obrisao i opet isto.
izgleda da sistem zauzima mnogo mesta
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Sistem zauzima 7 i po gb sto je meni bas puno. A sto ne namestis da ti snima sve na sd karticu a i dosta aplikacija mozes da prebacis isto na sd
-
- Povremeni posetilac
namestio sam, ali mi je tada trenutno SD kartica bila izvadena
bas me iznervirao taj smart cleaner
bas me iznervirao taj smart cleaner
- El Laki
- Prijatelj foruma
Probaj da povežeš telefon na pc i pomoću nekog od programa da povratiš obrisane fajlove, ali šanse nisu baš na tvojoj strani. Mogu da ti preporučim npr Recuva program.
-
- Povremeni posetilac
ne znam samo na koju foru je to obrisao
ali ajde sad sta je tu je
mislim da bi ono, smart clean, trebalo da obrise neki hmmm kes koji se nakupio u pozadini ili tako nesto. a ne ceo folder i puno aplikacija

mislim da bi ono, smart clean, trebalo da obrise neki hmmm kes koji se nakupio u pozadini ili tako nesto. a ne ceo folder i puno aplikacija
- El Laki
- Prijatelj foruma
On na osnovu nekih svojih kriterijuma odredi šta bi trebalo da se obriše, ali ti donosiš konačnu odluku i biraš šta od ponuđenog želiš da obrišeš. Nisi se trebao zaletati, već lepo pogledati šta ne želiš da obrišeš. Ali dobro, nisi ni prvi ni psolednjii kome se to desilo.
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Mozes da podesavas koliko hoces, fabricki Lg Smart cleaner je bagovit, i nisi prvi kome je obrisao sve i svasta, pa treba izbegavati njegovu upotrebu.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja sam ga lično koristio par puta kako bih video šta i kako radi. Svaki put sam odredim šta od ponuđenog da obriše, i nisam imao problema. Bez tvoje dozvole ne može ništa sam da izbriše.
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Radio sam i ja jednom, nesto sitno sam obrisao i bilo je ok, ali ako procitas po stranim forumima, ljudi nisu bas zadovoljni, cesto se desavalo da obrise neke repove, pa da app ne rade, ili da im obrise neke bitne podatke, tako da ga ja vise ne koristim.