Ubacih i ja tastaturu od g3 - razočarao sam se malo što samo iz settings-a se može podešavati visina tastature, bilo bi dobro da se to može odmah kad se kuca porukazoreli napisao:Ubačena tastatura od G3
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Re: LG G2
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Motoman, ma salim se i ja malo, naravno da je svaki OS prica za sebe i svaki ima neke prednosti i mane, nije bas bezveze Android najzastupljeniji. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ubacio sam fix za kameru i DorimanX. Pa ću videti kako se ponaša, u početku se malo zaglupljivao. Da li kada uđeš u kameru, odabereš npr. HDR, opališ fotku, izađeš iz kamere, uđeš ponovo u kameri i dalje ti stoji na HDR? Povezujem ovo sa kernelom, jer na stock ovako nije. A temu G3 (launcher ili tema, za ono što si ostavio link pre par strana, apk fajl je u pitanju?) ubaciti, da vidim kako ovako radi.zoreli napisao:Sad tek videh da si uspeo... Odlično , sad ubaci launcher i tastaturu od G3 , DorimanX kernel ...
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ubacio sam font Roboto Bold i sad mi tastatura izgleda još bolje 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Download & Install LG G3 Keyboard App on Your Android Device
Link: http://www.droidviews.com/install-lg-g3 ... id-device/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Download & Install LG G3 Keyboard App on Your Android Device
Link: http://www.droidviews.com/install-lg-g3 ... id-device/
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 13:05
- :: X8
u medjuvremenu sam promenio kernel, pa mi stweak nije radio.zoreli napisao: SonyManijak, Kad instaliraš DorimaX Kernel dobiješ i STweak aplikaciju , otvoriš je i tu imaš reset kamere .
I reko ajde da probam i ovo, vratim ponovo dorimanx kernel, i tel upadne u bootloop (kad se bootuje i pocne da ucitava signal sa sim kartice blokira se i restartuje). iskljucim telefon na par minuta izvadim sim i podigne se sistem normalno. resetujem kameru u stweaku i radi bez problema.
Sta mislite ima li ovo kakve veze sa sim karticom, saam sam je sekao po sablonu koji sam nasao na netu?
Sad mi trenutno sve radi kako treba, sad vise necu ni gasiti telefon, da nebi opet bilo problema nakon boota.
p.s. Zoreli imas pice, kad se sretnemo u gradu!
- zoreli
- Moderator
SonyManijak, na tvom mestu ja bih u rekoveriju uradio wipe cash i dalvick , pustio da se podigne sistem (sačekao par minuta) i još jednom restartovao telefon da se "slegne" sve .
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 13:05
- :: X8
Posle svake instalacije kernela uradim wipe cash i dalvik (sam twrp odmah ponudi to kao opciju), tako da to sigurno nije problem. Ja se samo plasim da je u pitanju hardverski problem jer sam juce 2-3 puta uradio wipe svega sto ima u twrp (cak i internal storage) pa sam uz pomoc download moda i LG sfotwera na pc-u instalirao fabricki rom i kamera je isto zakucavala ali ne tako cesto kao na dorimanx + cloudyflex.
Sad slikam i snimam vec 15-ak min i nije se restrtovao nijednom.

Sad slikam i snimam vec 15-ak min i nije se restrtovao nijednom.

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- zoreli
- Moderator

You want to get the LG G3 Weather widget? To do this you will need to have Zooper Widget Pro (search Google for APK) . After installing that app, you need to download the app "G3 Zooper Widget" which is free on Google Play. You'll need to place a 5x2 zooper widget on your homescreen and then choose the G3 widget.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Prodao,brat uzeo drugi za sebe,a ja dok cekam g3,akam malo njegov 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 17:20
- :: LG G2
- :: Samsung galaxy S2
Jel moze pomoc?
imam verziju software-a 20b i nemam knock code. Jel postoji mogucnost da ubacim noviji software bez ruta? Ne bih da rutujem zbog garancije.
Da napomenem da mi lg support software kaze da ne postoji novija verzija.
Unapred hvala

Da napomenem da mi lg support software kaze da ne postoji novija verzija.
Unapred hvala
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Sada gledam.... Stweaks ima mnogo opcija da ne mozes da se snadjes. DorimanX je jedan od najboljih. Na g2 odlicno radi. Dori je profesionalac
Tek ce da izlaze jos bolji kerneli...

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0