LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 13:05
- :: X8
Re: LG G2
Ma nemogu vise, uradio sam to vec hiljadu puta. 90% sam siguran da je hardverski problem.
Sad mi je baterija na 20% i vise nemogu nijednu fotku da na pravim odmah se restartuje, a sve ostalo radi besprekorno i igrice i filmovi itd...
Sad mi je voltaza baterije 3720 maV, (20% baterije) jel tako i kod vas bude?
Sad mi je baterija na 20% i vise nemogu nijednu fotku da na pravim odmah se restartuje, a sve ostalo radi besprekorno i igrice i filmovi itd...
Sad mi je voltaza baterije 3720 maV, (20% baterije) jel tako i kod vas bude?
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
A jesi li ti probao da odradis full wipe i odmah posle toga flesujes zvanicni rom? Naravno i internu da formatiras...
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Povremeni posetilac
Ma jesam, vec nekoliko puta.
Radio sam full wipe + wipe internal storage i posto nisam zano kako da prebacim rom na memoriju, usao sam u downloadmode i preko lg software instalirao stock rom.
I tada se isto desavalao samo sto sam ja mislio da se redje desava a u stvari mi je baterija bila punija pa se zato nije tako cesto restratovao. Sad cu staviti tel na punjac pa cu ujutro da vidim hoce li camera raditi (bez ikakvih intervencija).
EDIT: Na punjacu, 35% baterije 4006maV, i camera radi kako treba, nema zakucavanja i restartovanja.
Jel moguce da je baterija slaba?
Ako neko moze neka ocita voltazu baterije kada mu padne ispod 30% da uporedim sa mojom.
Radio sam full wipe + wipe internal storage i posto nisam zano kako da prebacim rom na memoriju, usao sam u downloadmode i preko lg software instalirao stock rom.
I tada se isto desavalao samo sto sam ja mislio da se redje desava a u stvari mi je baterija bila punija pa se zato nije tako cesto restratovao. Sad cu staviti tel na punjac pa cu ujutro da vidim hoce li camera raditi (bez ikakvih intervencija).
EDIT: Na punjacu, 35% baterije 4006maV, i camera radi kako treba, nema zakucavanja i restartovanja.
Jel moguce da je baterija slaba?
Ako neko moze neka ocita voltazu baterije kada mu padne ispod 30% da uporedim sa mojom.
-
- Povremeni posetilac
Ja koristim battery monitor widget. Ali valjda bi trebalo da svaka app prikazuje iste vrednosti.
Danas sa punom baterijom nemam problema sa kamerom.
Danas sa punom baterijom nemam problema sa kamerom.
motoman--- znaci skoro pa isto pa da se ne zalecem onda
taman sam kontao da probam al ako je tako bolje da ostanem na stock za sada
EDIT:
da li neko moze da mi kaze kako da ubacim neku sliku telefona stvarno sam tutum za ovo ne verujem

EDIT:
da li neko moze da mi kaze kako da ubacim neku sliku telefona stvarno sam tutum za ovo ne verujem

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Rex mislis da ubacis sliku ovde sa telefonom koju si uslikao?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Pa pazi imas dosta host mesta gde mozes svoju sliku da okacis. Ukucaj u google,dodaj.rs,tu ubaci slike,i link koji dobijes iskopiras u temi slike sa mobilnog telefona 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
rex, čitati - čitati pažljivo čitati !!!
You want to get the LG G3 Weather widget? To do this you will need to have Zooper Widget Pro (search Google for APK). After installing that app, you need to download the app "G3 Zooper Widget" which is free on Google Play. You'll need to place a 5x2 zooper widget on your homescreen and then choose the G3 widget.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Izašao je - [KK 4.4.2 Kernel 3.4.91][5 JUN] Dorimanx 5.0 LG G2
You want to get the LG G3 Weather widget? To do this you will need to have Zooper Widget Pro (search Google for APK). After installing that app, you need to download the app "G3 Zooper Widget" which is free on Google Play. You'll need to place a 5x2 zooper widget on your homescreen and then choose the G3 widget.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Izašao je - [KK 4.4.2 Kernel 3.4.91][5 JUN] Dorimanx 5.0 LG G2
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Povremeni posetilac
Ima li neko preporuku za servis u Novom Sadu? Ovo sa kamerom me stvarno izludjuje.