LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG Nexus 4
luca, ne kapiram, al nema veze 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
LG Nexus 4
Jao luco 

hahahahha ajd da ne gusimo temu... bilo pa proslo
....

Normalno da se sporije puni preko kompa kad to nije 220v.Tako je kod svakog telefona.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
evo imamo i novog clana vlasnika ovog telefona, cekamo impresije uskoro...
p.s nije @baraba
ali i on ce uskoro 
p.s nije @baraba

Ja cekam da mi se javi lik da idem da pogledam telefon.Ako nadjemo dogovor ode S2 za ovaj LG.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ja sam famozni vlasnik novi
Telefon kida... ali kida... Rekli su mi jednom davno - jednom nexus - uvek nexus... (jer sam imao galaxy nexus). Apsolutno su bili u pravu... Polako se navikavam na ekran koji je manji od Note 2.. Ali cini mi se da su boje bolje i da je ekran malo bolji... Sve ostalo mi se extremno svidja
Responsive nenormalno... Izrada nije losa. Dizajn nije los.. Malo mi je prelak, al dobro
Samo ne znam gde da nadjem bumper za njega ili futrolu ? Ne mogu da nosim one silikonske, ne mogu da nosim one na preklapanje.. Znaci ili bumper ili futrolu na uvlacenje (pouch).. Ili onu na stranu sto se ubacuje ali vadi iz iste
p.s. Baraba , samo napred sa iOs-om
I ja sam se dvoumio, moram da priznam
Bice ovde price o nexusu
Volim da kenjam o telefonima pogotovo o onim koje imam 

Samo ne znam gde da nadjem bumper za njega ili futrolu ? Ne mogu da nosim one silikonske, ne mogu da nosim one na preklapanje.. Znaci ili bumper ili futrolu na uvlacenje (pouch).. Ili onu na stranu sto se ubacuje ali vadi iz iste

p.s. Baraba , samo napred sa iOs-om

Bice ovde price o nexusu

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Nasao za 260e,16 giga verziju.Vrlo interesantna ponuda,a zao mi da dam S2 

na koju foru za te pare?! bas je ispod cene...
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Behemoth gde si nasao za tako malo para molim te mi reci (na pp) ,kad bih ja naleteo na neku takvu cifru odmah bih ga uzeo...Ili ako odustanes ti od kupovine prosledi ga meni
samo da to nije neka prevara

- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Одг: LG Nexus 4
Haha, Behemoth, kao što reče ovaj iznad mene, ako ti ne uzmeš, prosledi nekome od nas. 

Bicete obavesteni o mojim sledecim koracima 
Samo cekam odgovor i da odem da pogledam

Samo cekam odgovor i da odem da pogledam
- Baraba
LG Nexus 4
Nije realno da kosta 260e, otvori 6 ociju.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
A neko da odgovori na ovo moje pitanje za futrolu (pogledati moj prethodni post ) ? 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Layne, i ja trazim doduse malo me usporava ovo vreme ali javljam ako nadjem nesto... Meni bi najvise odgovarao neki bamper... Samo omot
inace, jesi li skinuo foliju odpozadi? Ja sam obe skinuo i mnogo je telefon lepsi bez njih iako nemam jos nikakvu zastitu...

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Skinuo sam naravno. Ja jurim foliju za ekran i bamper i po mogustvu foliju pozadi.. Ali opet ako imam bamper onda mi ne treba folija pozadi... Mozda bi mi cak odgovarala i futrola neka, samo da nije ona odvratna flip... 

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_ ... Caps%2C298
koliko ja znam, salju kod nas
vecina, treba kontaktirati prodavce
koliko ja znam, salju kod nas

12 godina na forumu!
- Baraba
LG Nexus 4
Za bumpere, folije itd. idite na dx.com
Salju u Srb. Ogroman izbor i dosta povoljnije od nasih derikoza.
@luca, cesto si u Ušću, na drugom spratu strana do big bang imas pult, tu imas bamper folije za lg.
Salju u Srb. Ogroman izbor i dosta povoljnije od nasih derikoza.
@luca, cesto si u Ušću, na drugom spratu strana do big bang imas pult, tu imas bamper folije za lg.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Na dx.com sam proverio nema.. U uscu na pultu su preskupe stvari, iste stvari imaju po drugim prodavnicama za daleko manje novca.
Za amazon, ne znam da li salju i koliko bi shipping bio, ali ako uzimamo trebalo bi da uzmemo zajendo da nas ispadne manje shipping..
p.s. Imam ja drugara u Skotskoj koji bi mogao da nam kupi ovo i da nam besplatno posalje (o svom trosku) a mi samo da mu uplatimo iznos sta treba da nam kupi.. sa ebaya, amazona itd... dogovoricemo se.. Prvo da potrazimo malo po bg-u ?
Za amazon, ne znam da li salju i koliko bi shipping bio, ali ako uzimamo trebalo bi da uzmemo zajendo da nas ispadne manje shipping..

p.s. Imam ja drugara u Skotskoj koji bi mogao da nam kupi ovo i da nam besplatno posalje (o svom trosku) a mi samo da mu uplatimo iznos sta treba da nam kupi.. sa ebaya, amazona itd... dogovoricemo se.. Prvo da potrazimo malo po bg-u ?
Za amazon ce da bude sitno, za takve stvari, obicno oko 2-3 funte. Moze da se ljudi organizuju pa da ispadne manje ali ima dosta slucajeva kada naplacuju dodatno svaki item. Ebay slicno, tu je vecina tih stvari iz kine, mnogo ih je sa free shippingom kao na dx, nije ni to lose ali je kvalitet diskutabilan. Ja bih jurio originalni google bumper za nex4 oko 15 dolara je koliko sam video na brzinu, fino odradjen
12 godina na forumu!