Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
SVaka cast LG kako je napravio da ovaj telefon koji ima 5,7 ekran bude dugacak samo 148 mm,respect
Dacho aj okini neku fotku kad stignes i postavi u full rezoluciji.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Gledajući i neverujući kako Mate 10 kamera drhti u video modu,rekoh da isprobam kako je na g6 i vrlo sam zadovoljan. Okačio bi ovde klip,al ne znam kako,mnogo je veliki za forum,a kad ga editujem,ne prepoznaje format.
Upravo mi skida neku nadogradnju softvera,i to već duže od 20 min a na nekih 60% je tek. Internet mi nije spor,tako da pretpostavljam da je u pitanju velika nadogradnja. [emoji16] Da nije...[emoji848][emoji41][emoji16]
Edit:
Nadogradnja od 1GB,unapređenje sistema. Videćemo kako će sad da se ponaša.
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
Svaka cast sto su omogucili otkljucavanje butloadera,vidim i da ima dobru podrsku na XDA zajednici.Ja sam odustao od LG brenda samo zato sto nije mogao da se otkljuca butloader na G Flex 2
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.