LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: LG G2
E problem je sto sam mu ja pricao preko fona. Trebao sam ja to da mu odradim kada je flesovao DorimanX. Rekao sam mu da odradi wipe cache i wipe dalvik, a on baja sve redom stiklirao, i sistem i internu, bas sve. Obrisao je i backup tako. I sad evo zeza me XP. E sad me nesto vuce da instaliram win7
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
bestboy, puno pozdrava kolega sa moje strane.
Po fabrickim spec. - brzina citanja je do 19 MB/s , a upisa do 7 MB/s.
U 'realnoj' upotrebi je brzina citanja i nesto veca, brzina upisa je oko 5-6 MB/s.

Po fabrickim spec. - brzina citanja je do 19 MB/s , a upisa do 7 MB/s.
U 'realnoj' upotrebi je brzina citanja i nesto veca, brzina upisa je oko 5-6 MB/s.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Zile995
- Expert
Da pokusacu sa win 7. Trenutno se instalira, a g2 stoji lg logo i lampica treperi. Nece ni da se ugasi, kao ugasi se pa se upali, zbog toga sto nema sistem u sebi.
- Zile995
- Expert
Evo adb ga prepoznao, radi komanda. Sada skidam stock rom koji moze kroz recovery. Uh windows 7 mi je pomogao. Sada sledi sideload. 

- Zile995
- Expert
Uspevam polako. Hvala ti sto si uz mene
. Inace skidam 8220d fleshable zip. Stock rom + root-ovan. Ubacicu kasnije fix i dorimanX ako hoce. 03:05 a ja se jos drndam sa ovim. Nista vazno mi je samo da flesujem sistem 

- Zile995
- Expert
Koliko vidim Baraba je uspesno vratio telefon u zivot. Njemu se ista stvar desila. Jos 3 min je ostalo do zavrsetka skidanja, videcemo kako radi adb push i koliko mu je potrebno da prebaci na uredjaj. Win 7 je cudo od sistema 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Izvini, nisam ranije stigaoSonyManijak napisao:Jos jednom cu da zamolim da mi neko ocita voltazu baterije kada bude ispod 50%. da mogu da upordim sa svojim telefon.
Sad sam na ivici da ga razbijem, vise nece ni da se ukljuci kada je baterija na 20%![]()

Ujutru, tek upaljen displej, malo je bilo razgovora (nije bio ugašen noću naravno):
http://www.dodaj.rs/f/3H/ps/lhLM2OT/1.png
Promenio kernel, wipe, prilagođavanje app izvrteo i upalio se:
http://www.dodaj.rs/f/3/TW/3Pjy1yoG/2.png
Zile995, si uradio? Za adb varijantu skidaš .zip fajl. Ja sam skino Flashable rooted Open Euro d80220D with knock code and recovery, imaš link par strana nazad. A za .kdz ide varijanta LG Mobile offline mode, mada meni u tom stanju nikako ona nije prolazila, i telefon mora da ima više od 70% baterije za tu metodu (punišga, ubaci ga u recovery mod, puniće ga i pisaće ti npr. 50%+.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 13:05
- :: X8
Hvala puno Baraba, Pa to je onda isto kao i kod mene.
Sad stvarno nemam ideju sta se desava, sto je baterija praznija to se cesce telefon restartuje.
Moguce da je do procesora onda.
Ocigledno mu servis ne gine!
Sad stvarno nemam ideju sta se desava, sto je baterija praznija to se cesce telefon restartuje.
Moguce da je do procesora onda.
Ocigledno mu servis ne gine!
- Zile995
- Expert
Baraba u pola 5 ujutru sam ga uspesno flesovao. 1.6GB gnjavi, pa gnjavi preko push metode, cekao sam 2 sata da prebaci tih 1.6gb.
Uh uredjaj je ultra brz. Nadao sam se boljoj kameri, boljim zvucnicima.
Zvucnici su propast covece. Probacu onaj dobar rom, sa najvise pregleda na xda u lg g2 temi. I dorimanx jos dodam.
Uh uredjaj je ultra brz. Nadao sam se boljoj kameri, boljim zvucnicima.
Zvucnici su propast covece. Probacu onaj dobar rom, sa najvise pregleda na xda u lg g2 temi. I dorimanx jos dodam.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Zavisi od pc, usb kabla, kod mene je bilo brže, po nekom sećanju možda 20-25min
Zvuk jbg, vidiš i sam kakav je bez popravljanja (budženja). Viper dosta njih preporučuje, ali nisam probao. Mojoj je dosta i ovo, bitno joj je da je u toku razgovora odličan.

Zvuk jbg, vidiš i sam kakav je bez popravljanja (budženja). Viper dosta njih preporučuje, ali nisam probao. Mojoj je dosta i ovo, bitno joj je da je u toku razgovora odličan.
- Zile995
- Expert
Ali zato baterija na 8220d sistemu dobro drzi.
Ona metoda offline kdz ne radi, dosta komplikovano.
Koristio sam s4, s5 sve galaxy serije i mogu reci da nesto brze od g2 nisam video(sem nexus 5 naravno)
Hocu reci da je lg-ev UI dosta laksi, launcher je bolji. Ima neke mane, ali nije strasno. Sve jedno uredjaj koji cu verovatno kupiti prvom prilikom kada me s2 izda.
Ona metoda offline kdz ne radi, dosta komplikovano.
Koristio sam s4, s5 sve galaxy serije i mogu reci da nesto brze od g2 nisam video(sem nexus 5 naravno)
Hocu reci da je lg-ev UI dosta laksi, launcher je bolji. Ima neke mane, ali nije strasno. Sve jedno uredjaj koji cu verovatno kupiti prvom prilikom kada me s2 izda.
-
- Povremeni posetilac
Jos jedan test mi treba! Ako neko ima vremena da izmeri temperaturu procesora sa ukljucenom kamerom.
Meni se temperatura krece oko 55 C sa tendencijom rasta a ako snimam u full hd temp konstantno raste i dostigne preko 60 C pre nego sto se telefon blokira i restartuje.
https://play.google.com/store/apps/deta ... an.cputemp
Na ovoj aplikaciji ima opcija cpu overlay, i stalno prikazuje temperatutru na status baru.
Hvala unapred!
Meni se temperatura krece oko 55 C sa tendencijom rasta a ako snimam u full hd temp konstantno raste i dostigne preko 60 C pre nego sto se telefon blokira i restartuje.
https://play.google.com/store/apps/deta ... an.cputemp
Na ovoj aplikaciji ima opcija cpu overlay, i stalno prikazuje temperatutru na status baru.
Hvala unapred!
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
-
- Povremeni posetilac
Hvala, sad barem znam da je problem u pregrevanju procesora.
Sa stweaks sam ogranicio tempereaturu na 60C i sada se ne restartuje, ali problem je sto telefon dosta sporije radi a o FullHD snimanju ne mogu ni da mastam.
Sa stweaks sam ogranicio tempereaturu na 60C i sada se ne restartuje, ali problem je sto telefon dosta sporije radi a o FullHD snimanju ne mogu ni da mastam.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
SonyManijak, Nosi ti to odma u servis nema sta da cekas vise kada si problem ustanovio