LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Re: LG G2
Prati ovu temu na xda forumu pa ćeš videti kad izađe nova verzija roma, takođe imaš i gomilu komentara od autora i korisnikarex napisao:jel cloudy sta izbacio novo jel sta sredio oko g3niko nista ne spominje

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2783192
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Obicno tako radi kada napise changelog,u toku dana,ili eventualno sutrasnjeg izbaci update
imas sada temu pa prati kada izbaci novu verziju 

- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
rex, razumem šta želiš da pitaš, ali kao što vidiš iz teme na xda forumu još uvek je samo 1.0 verzija postavljena, nema nove verzije, to je samo pretpostavka da će u toku dana izaći novi rom. Za sada još uvek ništa. 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ako neko želi da proba još jedan G3 ROM - [VDT-ROM] G3 Cloudyfa Port G2 [18/06/2014]
https://drive.google.com/file/d/0B3Gbgi ... mc/preview
Lik je ladno bez odobrenja uzeo CloudyG3 1.0 i preradio ga ... Thread je zatvoren na XDA .

https://drive.google.com/file/d/0B3Gbgi ... mc/preview
Lik je ladno bez odobrenja uzeo CloudyG3 1.0 i preradio ga ... Thread je zatvoren na XDA .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
^ Ima li link ka xda temi od tog novog G3 rom-a?
.............

To znači da ne radi kako treba. Sinonim za broken.Motoman napisao:Citam po xda da je g3 aplikacija za poruke borked, sta god to znacilojel vama radi normalno? Moracu flashovati novu verziju kad izadje, nmg vise izdrzati:D
Ja uopšte nisam flešovao G3 port, niti imam neku želju za tim. Flešovao samo notification panel na stock-u, verovatno ću još neke modove.
- DoctorWho
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 17. Jun 2014. 23:21
- :: LG G2
- :: Alcatel OT 991
Pozdrav. Evo da pokusam opet da postavim pitanje. Ne znam zbog cega se ne objavi ono sto napisem, nov sam na forumu il ja gresim il me komp nesto zeza. Da postavim opet pitanje. Imam priliku da kupim LG G2 nov po veoma niskoj ceni, pa me zanima koji sve nacini postoje da proverim da li je telefon original, da nije neka kopija ili nesto slicno? Unapred hvala.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 18. Jun 2014. 14:53
- :: lg g2 d805
- :: htc one s
https://www.youtube.com/watch?v=nIPzXNxsJrA bacite pogled na ovaj klip ja sam ga postovao, tako izgleda moja kamera na g2 posle 20 dana koriscenja,bio sam pazljiv,nije mi jasno sta se desav. neki savet. hvala
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 21:26
druze imao sam ja taj problem meni se taj sloj stakla jos vise oljustio a resio sam sa pastom za zube .pakidrmr napisao:https://www.youtube.com/watch?v=nIPzXNxsJrA bacite pogled na ovaj klip ja sam ga postovao, tako izgleda moja kamera na g2 posle 20 dana koriscenja,bio sam pazljiv,nije mi jasno sta se desav. neki savet. hvala
Alexlgg2
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
DoctorWho, pre svega informisi se o samom uredjaju. Dakle, hardver, softver bla bla. Da bi video da li je telefon zaista original skini aplikaciju CPU-Z i ta aplikacija ce ti pokazati bas to o cemu si se informisao a vezano za hardver i softver.
Druga stvar, pogledaj i benchmark testove, pogledaj koliko u proseku baca G2. Skini aplikaciju koja se zove AnTuTu Benchmark i pokreni je. Pogledaj da li je rezultat isti ili priblizan. Telefon prosto ne sme da daje drasticno manje rezultate.
Ono spolja se podrazumeva, da nije ispadao, izgreban, izlupan itd. Uzmi garantni list, u njemu mora pisati od kada do kada vazi garancija (ako je uopste ima). Kupuj samo u originaloj kutiji, nikako u plasticnoj kesi iz prodavnice. I trazi neki dokaz o vlasnistvu ili barem slikaj njegovu licnu kartu u slucaju da je telefon kraden.
Ako kupujes od nekog proverenog prodavca sa npr. KupujemProdajem sajta, onda uzmi od onog koji ima dosta pozitivnih ocena i nemas brige.
Druga stvar, pogledaj i benchmark testove, pogledaj koliko u proseku baca G2. Skini aplikaciju koja se zove AnTuTu Benchmark i pokreni je. Pogledaj da li je rezultat isti ili priblizan. Telefon prosto ne sme da daje drasticno manje rezultate.
Ono spolja se podrazumeva, da nije ispadao, izgreban, izlupan itd. Uzmi garantni list, u njemu mora pisati od kada do kada vazi garancija (ako je uopste ima). Kupuj samo u originaloj kutiji, nikako u plasticnoj kesi iz prodavnice. I trazi neki dokaz o vlasnistvu ili barem slikaj njegovu licnu kartu u slucaju da je telefon kraden.
Ako kupujes od nekog proverenog prodavca sa npr. KupujemProdajem sajta, onda uzmi od onog koji ima dosta pozitivnih ocena i nemas brige.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 18. Jun 2014. 14:53
- :: lg g2 d805
- :: htc one s
aleksandar90ns reci mi jel ti je ovaj problem uticao na kvalitet slika, i kad si skinuo ovaj sloj jel se vise nista nije gulilo i grebalo? moracu i ja da probam vec nesto, ali bas sam se razocarao, nisam se nadao da ovakve gluposti mogu da se dese ovako dobrom telefonu.
Izbacio i OptimusRs svoj port g3: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2788077
Sada najvece pitanje je da li cekati novu verziju od Cloudy-ija ili flesovati ovu
Sada najvece pitanje je da li cekati novu verziju od Cloudy-ija ili flesovati ovu

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Kolko vidim u opisu,beta stoji
Cini mi se da ce njegov rom imati vise bagova od cloudy-a,bas zbog beta verzije.
Mada raduje cinjenica da cloudy dobije konkurenciju,tako ce jos kvalitetniji port da napravi

Mada raduje cinjenica da cloudy dobije konkurenciju,tako ce jos kvalitetniji port da napravi