LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: LG G2
Cobiklajic, oftamolog je taj kojem trebas da se obratis. Ovde ti niko ne moze pomoci oko tvog problema sa ocima i vidom (ili barem meni nije poznato da imamo i takvog jednog doktora na forumu).
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: LG G2
Evo resenja:Cobiklajic napisao:Molim za pomoc.
1. Ugasi telefon
2. Ostavi ga tako, ugasenog, barem 5 dana.
3. Onda izadji napolje na cist vazduh, opstani budi jak

4. Kada gledas neke sitne stvari, nemoj previse da buljis u njih, odmakni ih malo.
5. Ranije lezi da spavas.
Ne zezaj se mozes da zeznes vid. Telefon nije kriv, previse ga koristis. Izbegavaj previse da ga koristis u mraku...
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Одг: LG G2
Lepo ti idi kod Ocnog doktora i onda lepo po naocare sa dioptrijom i resen problem…Cobiklajic napisao:Molim za pomoc.
Koristim ovaj mob vec godinu dana. Neznam dali se jos nekom desava ili samo meni, naime radi se o tome da recimo nakon sat - dva zurenja u dispjej /surfovanje po netu i td/ oci pocinju da me strasno pecu i zatamni mi /zamuti/ vid strasno tako da nakon koriscenja mora da prodje nekoliko sati da mi se vid stabilizuje.
Ranije mi se sa drugim modelima nije ovo desavala ali sada sam tacno ustanovimo da me jako zreci iako sam pokusavao i da smanjim osvetljenje.
Dali je problem u modelu displeja ili neznam sta vise da probam ili da menjam drugi mob sa nekim dispjejem sto ne zraci. Ako neko ima slicnih problema nek kaze kao i eventualno resenje istog.
Hvala.
Svasta se moze ovde procitati… slatko sam se nasmejao

Huawei
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
S4 dobio update na 4.4.4
Jel ce ovi iz LG-a da idu na taj update,ili ga preskacu pa cekaju android L?
Jel ce ovi iz LG-a da idu na taj update,ili ga preskacu pa cekaju android L?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Izašao Dorimanx 6.0.
Promene:
Promene:
*Fixed BT connect delays.
*Merged major Sound Driver update from CAF and Nexus 5!
Including improvements to Ultra Sound (192khz 24bit) audio drivers.
and many fixes for protecting kernel from crash and compatibility with different headsets.
*Merged CORE, MEM, CMA updates.
we lost 16MB from total ram that now allocated for drivers, this allow much faster kernel work, as ram already free for drivers and no app can touch it.
*Fixed stereo call recording support.
*Added new option to STweaks to control CPU gov sample rate.
*With help from @Formhault now STweaks control descriptions are written much better, and typos fixed.
*Fixed WIFI wakelock drain.
*Update to Alucard CPU gov by DEV.
*Thanks to @pendroz we now have updated RAMDISK binary's from 20D and 20F STOCK kernels!
For all Knock Code supporting models.
*Headphones volume boosted! make sure you have normal volume set before use
it's much more clear and powerful now.
hitna pomoc instalirao sam dorimanx i nesto sam stisnu i kada sam usao u cpu-z vidim da radi na 2.8 e sada najveci problem je sto se poceo grejati jako kada pricam ili koristim dugo net ..kako da vratim na 2.26 molim za pomoc
Šta si ubacio? Na kom si romu? Probaj da uđeš u recovery i flešuj ponovo kernel koji je radio. Ugasi, drzi vol- i power dok se ne pojavi lg logo, pusti i onda vol+ i power stisni dok se ne pojavi pitanje za hard reset, potvrdi na power tri puta. Ako nece, onda samo kdz može pomoći.
joa, ne znam da li ima u podešavanjima home, pogledaj u podešavanjima (meni dugme dok si na početnom ekranu). Instaliraj Nova launcher, on ima.
joa, ne znam da li ima u podešavanjima home, pogledaj u podešavanjima (meni dugme dok si na početnom ekranu). Instaliraj Nova launcher, on ima.