LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Re: LG G2
Naravno da sam sve to sto kazes uzeo u obzir, kao i jos neke dodatne stvari koje se odnose na potrosnju a koji mi dodatno umanjuju mesecne troskove i kao sto rekoh, kad sve saberem i oduzmem opcija operatera mi je ipak isplativija.
Trenutno, to je prilicno komplikovana racunica jer na sve to utice vise faktora, ali kad se sve zavrsi rado cu da kazem sta sve ukljucuje... Inace 16 GB mi je i vise nego dovoljno memorije i s obzirom na moje potrebe koje ne ukljucuju cesto slikanje telefonom i snimanje video klipova, kao i cinjenicu da i ono sto se slika/snimi odmah zavrsi u kompu realno nemam potrebu za vise memorije.
Trenutno, to je prilicno komplikovana racunica jer na sve to utice vise faktora, ali kad se sve zavrsi rado cu da kazem sta sve ukljucuje... Inace 16 GB mi je i vise nego dovoljno memorije i s obzirom na moje potrebe koje ne ukljucuju cesto slikanje telefonom i snimanje video klipova, kao i cinjenicu da i ono sto se slika/snimi odmah zavrsi u kompu realno nemam potrebu za vise memorije.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Martin Mystere, Na koji paket misliš, predpostavljma na MixNet L?.Obrati pažnju da je cena G2 na MixNet L paketu 31000 rsd, ali sa trogodišnjim ugovorom.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
MixNetL bi bio (24 meseca x 1980din)+(12 rata x 3500 din,za telefon)=89.520 potosenih dinara - preko operatera.Dok bi,ako je ispravna cena 474 evra u nekim prodavnicama x 114.5 din(evro) + 24 meseca x 990 din(50% popusta)= 78.033 din.Sto bi bilo na tih 24 meseca 478 din mesecno vise.Ako nisam nesto zeznuo mislim da tih nepunih 500 din mesecno nije mnogo,a ipak sigurnije kod operatera.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Jel ima neko verziju od 16 GB da mi kaze koliko je memorije user available?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Lobachewsky
- Gatekeeper
17 strana, jbg, izgleda da mi je promaklo.
Trazio i po netu, ali me ipak zanimala info iz prve ruke nasih forumasa. 
Mnogo dobar fon, best buy po meni, ali jbg, mora nesto da zas... uvek, ovaj put sa memorijom, tj. karticom, odnosno nedostatkom slota za doticnu.

Mnogo dobar fon, best buy po meni, ali jbg, mora nesto da zas... uvek, ovaj put sa memorijom, tj. karticom, odnosno nedostatkom slota za doticnu.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Da li su opravdane zalbe na forumima za jacinu zvuka?Moze li neko da uporedi sa drugim modelom ili da nam kaze,iskreno,da li je zvuk dovoljno jak prilikom slusanja muzike,gledanja video klipa,dolaznog poziva i sl.Ne mislim na jacinu zvuka preko slusalica nego konkretno na zvucnik.
Lobachewsky-Ima model za zapadno trziste sa 32 gb(slobodno 24 gb).Malo je skuplji ali vredi njega kupiti.
Lobachewsky-Ima model za zapadno trziste sa 32 gb(slobodno 24 gb).Malo je skuplji ali vredi njega kupiti.
LG G2 Black,16GB
Dobar je zvuk i dosta jak.
E sad,hoce da bude slabiji ako ubacis mp3 losijeg kvaliteta.Izgleda da audio cip ne trpi neke krs bitrateove.
Kad ubacim nesto od 320 ili flac urla kao lud.
E sad,hoce da bude slabiji ako ubacis mp3 losijeg kvaliteta.Izgleda da audio cip ne trpi neke krs bitrateove.
Kad ubacim nesto od 320 ili flac urla kao lud.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Re: Одг: LG G2
Moj G2 ima 32GB od čega je 24,80 dostupno, a kupljen je u Mađarskoj.AnGeL oF LoVe napisao:Da li su opravdane zalbe na forumima za jacinu zvuka?Moze li neko da uporedi sa drugim modelom ili da nam kaze,iskreno,da li je zvuk dovoljno jak prilikom slusanja muzike,gledanja video klipa,dolaznog poziva i sl.Ne mislim na jacinu zvuka preko slusalica nego konkretno na zvucnik.
Što se tiče zvuka, nije tako jak kao na HTC One, ali je bolji od GNexusa i Note2.
Kad ga ja koji sam malko nagluv

- Lobachewsky
- Gatekeeper
AnGeL oF LoVe, taj od 32 bi mi bio savrsen, medjutim 'problem' je sto bih ja fon kupio preko vipa, jer je G2 kod njih iz nekog razloga neverovatno povoljan (ako ga poredimo sa ostalom konkurencijom, od koje je mozda cak i bolji), plus i sam koristim jace pakete, pa bih telefon prakticno za prave dobio po ceni od nekih 10-15 hiljada, sa garancijom od 2 godine - a garancija je danas postala vaznija nego sto mnogi misle (bar iz mog iskustva - i laptop i ovaj sadasnji telefon sam nosio bukvalno mesec dana pre isteka iste, tako da mislim da ne vazi vise ono - ako "prezivi" 6 meseci, preziveo je. Danas se uredjaji prave da se potrose u predvidjenom periodu, i ako ga koristis vise nego prosek, potrosices ga pre, bukvalno).
Tako da mislim da bi mi ovo bila odlicna kupovina negde tamo oko Nove.
Jbg, vezan sam ugovorom za telenor do decembra pa mogu samo da gledam i merkam. Ali eto, ko zna zasto je to dobro, da nisam bio pod ugovorom, presao bih u Vip, kupio bih Sony Xperiu SP (poznato nekim forumasima
), medjutim, ispade niodkud tri puta bolja prilika sada.
Ovaj je masina. Za klasu jeste bolji od xperije sp, ali sto se kaze, vredi svaku paru preko sonijevog pulena i onda ne zalim ni da platim vise. Ipak, ne kupuje se fon svaki dan, ako kupujem, neka ga kupim kako treba. Pozdrav.
Tako da mislim da bi mi ovo bila odlicna kupovina negde tamo oko Nove.
Jbg, vezan sam ugovorom za telenor do decembra pa mogu samo da gledam i merkam. Ali eto, ko zna zasto je to dobro, da nisam bio pod ugovorom, presao bih u Vip, kupio bih Sony Xperiu SP (poznato nekim forumasima

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Da li je neko ima iskustva sa mobile shop-om. G2 od 32Gb je kod njih 480 evra, garancija 12 meseci, stize na kucnu adresu. Uzeo bih ga, ali nikada ranije nisam uzimao telefon u nekoj online prodavnici, pa reko da vidim da li neko zna koliko je to sigurno? Telekoplus 500 evra 32Gb....ovde na oglasima ima najvise od 16Gb, ja bih ipak od 32
EDIT:
Greska nije mobile shop nego mobilnishop http://www.mobilnishop.com/mobilni-telefoni/lg/
EDIT:
Greska nije mobile shop nego mobilnishop http://www.mobilnishop.com/mobilni-telefoni/lg/
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
Behemoth, i ostali upuceni
Danas sam u vipu na brzaka uzivo pogledao G2 i S4. Sto se mene licno tice nerado ali moram priznati da je za oko lepsi S4. Ako si uporedjivao displeje sto se korisne povrsine tice iako je G2 5,2 inca, oni tasteri sto su na dnu displeja mislim da ga unistavaju tako da je korisna povrsina manja nego na S4. Usao sam na kratko u oba u dialer opciju i tu me je S4 vise zadivio. Na stranu ostale hardverske sposobnosti taman se nekako resi da ga pazarim i te neke gluposti me odjurise da ne istrgujem nijedan.
Ako si malo vise baratao sa oba modela sto se tice samog displeja /velicina korisne povrsine/ daj mi neke sugestije i misljenja ili bilo ko drugi ko je imao priliku da ih uzivo bas uzdrma.
Hvala
Danas sam u vipu na brzaka uzivo pogledao G2 i S4. Sto se mene licno tice nerado ali moram priznati da je za oko lepsi S4. Ako si uporedjivao displeje sto se korisne povrsine tice iako je G2 5,2 inca, oni tasteri sto su na dnu displeja mislim da ga unistavaju tako da je korisna povrsina manja nego na S4. Usao sam na kratko u oba u dialer opciju i tu me je S4 vise zadivio. Na stranu ostale hardverske sposobnosti taman se nekako resi da ga pazarim i te neke gluposti me odjurise da ne istrgujem nijedan.
Ako si malo vise baratao sa oba modela sto se tice samog displeja /velicina korisne povrsine/ daj mi neke sugestije i misljenja ili bilo ko drugi ko je imao priliku da ih uzivo bas uzdrma.
Hvala

Ti onda uzmi S4.Sta da ti kazem.
Meni se taj telefon ne svidja,i odbijaju me lagovi u imeniku,dialeru i zato sto je pun beskorisnih softverskih bljuvotina koji usporavaju telefon.Kod LG-a to nema,a sto se tice ekrana napisao sam vec da je stvar ukusa i tu necu soliti pamet nikome.
Moj drug je navikao na super amoled i onda kaze meni vidi kakvo sranje od ekrana ima taj LG.
Meni se taj telefon ne svidja,i odbijaju me lagovi u imeniku,dialeru i zato sto je pun beskorisnih softverskih bljuvotina koji usporavaju telefon.Kod LG-a to nema,a sto se tice ekrana napisao sam vec da je stvar ukusa i tu necu soliti pamet nikome.
Moj drug je navikao na super amoled i onda kaze meni vidi kakvo sranje od ekrana ima taj LG.
Poslednja izmena od Behemoth u Sre, 30. Okt 2013. 19:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 08. Okt 2013. 02:03
- :: lg g2
buraz imas ga u Logic shopu za 460e ja juce zvao i to od 32gb
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 08. Okt 2013. 02:03
Jel zna neko gde moze da se nabavi quick window case,i koliko kosta?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Da se zapljune još jedan ponosni vlasnik G2 32GB verzije, crni naravno
Malo o zvuku, zvuk na bubucama Sennheiser CX 300 II razbija, nema šanse do kraja da pojačate. Fabričke nisam ni otpakovao.
Cobiklajic, S4 nema šta da traži pored G2. Pogledaj samo ulazak u imenik, poruke, dialer i otključavanje displeja S4. Onda pogledaj koliko mu treba vremena da zarotira sliku slikanu kamerom, kod G2 je gotovo momentalno, na S4 dramska pauza.

Malo o zvuku, zvuk na bubucama Sennheiser CX 300 II razbija, nema šanse do kraja da pojačate. Fabričke nisam ni otpakovao.
Cobiklajic, S4 nema šta da traži pored G2. Pogledaj samo ulazak u imenik, poruke, dialer i otključavanje displeja S4. Onda pogledaj koliko mu treba vremena da zarotira sliku slikanu kamerom, kod G2 je gotovo momentalno, na S4 dramska pauza.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Brate mili, koliko je ovaj G2 dobar telefon, to nije normalno! U vipu duplo jeftiniji od ostalih premium modela a izrada i ona oleophobic ekrancina siju sve redom!
Da ne verujes da je neki proizvodjac uradio ono sto smo svi forumasi dugo prizeljkivali - ako zelis da se probijes napravi telefon da bude najbolji od svih, a spusti cenu da postane neodoljiv
Prosto neverovatno da LG ide po toj filozofiji i da nigde nije stedeo i zabusavao na sitno, nego je jos i postavio standarde do najsitnjeg detalja - kako unutra, tako spolja! Jbt. 
Da ne verujes da je neki proizvodjac uradio ono sto smo svi forumasi dugo prizeljkivali - ako zelis da se probijes napravi telefon da bude najbolji od svih, a spusti cenu da postane neodoljiv

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kvalitet zvuka u slušalici u toku razgovora na najvišem mogućem nivou. Tasteri ispod kamere kao da treba tu da se nalaze, mada ih ne koristim, dupli tap mi se mnogo više sviđa.
Cestitke!Videces uostalom da je telefon predobar