LG G3

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: LG G3

Post od Behemoth »

Sta sam sve procitao dodje mi da se vratim na Nokiu 3510i.

Meni licno vise prija IPS ekran,imao sam Amoled,sad kad pogledam u njega smeta mi jak kontrast.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Azimuth covek objasnio. :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

LG G3 Unboxing and Mini Review
http://www.youtube.com/watch?v=a4SoewbNfw0

^ displej i nema neke razlike kada se poredi jedan pored drugog, veoma malo, samo su napucali brojke, lep marketing.

LG G3: Camera Shootout
http://www.youtube.com/watch?v=wJZuORQvIss

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Izgleda da se jedino meni ne svidja kako je odradjen G3 (mislim na ona ledja). Ne kazem da je loše ali fake metal mi nije ništa wow kao što vidim da ljudi pričaju. Možda promenim mišljenje kada ga vidim uživo.

Sto se burn-in tiče, svi S3 i par S4 koji su izloženi po vip/telenor poslovnicama su ga imali, s' tim da je na S3 to bilo tragikomično. Sada, možda su tu stavljali primerke koji su vraćeni/reklamirani itd. ne znam ali se sećam da sam pomislio koji je ovo očaj, daš fine pare za telefon i dobiješ 'duhove'
12 godina na forumu!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Freyr, nisi jedini, ali ne komentarišem ništa dok G3 ne uzmem u ruku. Gore od G2 ne može, G2 se kliza iz ruke kao sanke na snegu.
Poslednja izmena od Baraba u Uto, 10. Jun 2014. 11:01, izmenjeno 2 puta ukupno.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ti primjerci što su izloženi po štandovima uopšte nisu mjerilo. Ono po 12h dnevno stoje upaljeno sa skoro jednom te istom slikom i onda su takve pojave i normalne. To nisu normalni uslovi korištenja.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Naravno da nisu merilo, pogledajte htc one u delti na mts il kom beše štandu, neke linije, bledo... al ko zna šta je mučenik sve prošao. Ima primera koliko hoćete.

Što se tiče mana, kod svakog modela nešto ima. Sada da krenem da pišem o G2, neko će pomisliti da se prodaju neispravni telefoni (auto osvetljenje ne radi - sve ispod 60% je truba (mora ona app lux ili kako beše), kamera loša - mora fix, videu i sa fix opada fps, auto fokus predveče (da ne kažem baš noć) treba i do 5 sek. da fokusira, zvono nije glasno...). Setimo se updata i svih pisanja čekajući 4.4 da stigne... Mene takve stvari više nerviraju, treba popravljati nov fon tek kupljen.

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Re: Одг: LG G3

Post od Zile995 »

Azimuth napisao:^ +1
Gde vidjate takve telefone pa da vidim i ja jedan?
Sa druge strane, cemu toliko generalizovanje?
Kako gde vidjamo?
Pa evo gledam ga svakoga dana, ne ispustam ga iz ruke. Jednostavno se desilo tako. Vremenom ce se prosiriti. Ovo je naravno normalna stvar brate za uredjaj koji je star 3 godine (s2).
Ne govorim ja da ce se to desiti odmah, uostalom niko ne koristi jedan smartphone 3 god.

Kakav falican primerak?
Moj telefon je sigurno original.
I ne bih da sirim lazi. Drug ima burn in na s3, evo i ja ga dobih pre 3 nedelje.

Ali to ljudi nije toliko strasno, skapirajte da to postoji i da niko ne siri lazi. Znaci nista nije falicno, cuvam telefon, koristim ga najnormalnije i jednostavno se tako desilo.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Poslednja izmena od Joxy u Uto, 10. Jun 2014. 11:37, izmenjeno 3 puta ukupno.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nije niko rekao da su to laži, već da mi nismo naleteli. Kao i da drugi displeji imau problema. Ali sam naleteo zato na druge stvari, opet ne mogu da na osnovu njih generalizujem neki brend. Verovatno bi bilo to izraženije i kod nekog drugog brenda, da je imao prodaju u brojkama kao samsung, manje prodatih primeraka i manje falinki, realno.
Da je to masovna pojava samsung ne bi prodavao koliko prodaje, ni telefone ni televizore, ništa gde ima displej i piše samsung.

edit:
Ako stvarno spremaju i izbacuju već nov model kao što piše na vesti sa benča, onda ne da neću kupiti G3, nego isto ću da ih zamrzim kao sony (sa njihovim štancovanjem i najavama novih modela na 6 meseci). Samo neka štancuju nove modele. Ako i samsung počne, iz principa se vraćam na apple.
Poslednja izmena od Baraba u Uto, 10. Jun 2014. 11:13, izmenjeno 1 put ukupno.

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Baraba napisao: Što se tiče mana, kod svakog modela nešto ima. Sada da krenem da pišem o G2, neko će pomisliti da se prodaju neispravni telefoni (auto osvetljenje ne radi - sve ispod 60% je truba (mora ona app lux ili kako beše), kamera loša - mora fix, videu i sa fix opada fps, auto fokus predveče (da ne kažem baš noć) treba i do 5 sek. da fokusira, zvono nije glasno...). Setimo se updata i svih pisanja čekajući 4.4 da stigne... Mene takve stvari više nerviraju, treba popravljati nov fon tek kupljen.
Sve ovo sto si rekao je tacno. Slazem se. Osvetljenje u mraku je ocaj. A i sa tim fixom nisu perfektne slike. Na FHD slabije fokusira. Prelaskom iz mracne u svetlu prostoriji frejmovi drasticno opadaju cak iako se ne snima. Slabi zvucnici. Mikrofon lepo radi. Malo interne memorije.
Koristio sam ga 2 dana, pronasao par mana, evo ti si ih naveo. Za stock recovery su tako lose uradili samo udjete i sve vam obrise. Obrise i backup i sve ako se zeznete. Pa mora adb push, ma namucio sma se svetski...

Nadam se da ce popraviti neke stvari sa g3. Uostalom g2 je veoma brz uredjaj.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Baraba napisao: edit:
Ako stvarno spremaju i izbacuju već nov model kao što piše na vesti sa benča, onda ne da neću kupiti G3, nego isto ću da ih zamrzim kao sony (sa njihovim štancovanjem i najavama novih modela na 6 meseci). Samo neka štancuju nove modele. Ako i samsung počne, iz principa se vraćam na apple.
Ma preterase ga stvarno.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Baraba napisao:Gore od G2 ne može, G2 se kliza iz ruke kao sanke na snegu.
Preteraga sad i ti, mislim :) Pa nije od metala da se tako kliza. Cak sta vise, G2 odlicno lezi u ruci, trenje je sasvim zadovoljavjuce (licno bih rekao i odlicno, cackao sam Galaxy S5 i nesto nisam primetio da ona tekstura daje ne znam kakvu prednost, ostao sam ravnodusan).
Ruku na srce, ne znam kakve su ti sake.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nisam preterao, realno mi se taj fon najviše klizao od bilo kog, pisao sam odavno (da ne ispadne odjenom se kliza), pisali su i drugi, znam x lučajeva gde je ispao, onda silikon.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Da li je moguće da je G3 ovoliko bolji od G2? A S5 toliko bolji od G2?

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Zile995 napisao:Ne govorim ja da ce se to desiti odmah, uostalom niko ne koristi jedan smartphone 3 god.
A šta da radimo sa glanc novim telefonima kod kojih ekran odmah izgleda kao isprana krpa. Prošle godine sam kupio Xperia Z čim se pojavio kod nas, pa je baš zbog toga pod hitno završio na oglasima. Jeli to ta prirodnost boja na LCD ekranu o kojoj ovde pričate? Neka hvala, na tržištu ipak postoje mnogo bolje stvari koje se mogu kupiti za sličan novac.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Mislim da ce ovo biti na fazonu Samsunga, Galaxy i Note serija. Ne verujem da ce sami sebi biti konkurencija. Za toliko bar imaju u glavi.
1808 napisao:Prošle godine sam kupio Xperia Z čim se pojavio kod nas, pa je baš zbog toga pod hitno završio na oglasima. Jeli to ta prirodnost boja na LCD ekranu o kojoj ovde pričate? Neka hvala, na tržištu ipak postoje mnogo bolje stvari koje se mogu kupiti za sličan novac.
Ne buraz, nije. To kod Sony-ja je neki LCD pitaj boga iz kojih zaliha, cak ne moze da se poredi sa HTC-ovim S-LCD ekranima iz 2010, a ti ih mesas sa IPS-ovim. Nemoj da se brukas :roll:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Oni vec imaju to na fazonu Samsunga - G i G Pro serija. A sto se konkurencije tice, sta onda da kazemo za Sony koji je izgleda resio da izbacuje vodece modele na pola godine.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

G2 hoce da klizi kad su suve ruke.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Odgovori