LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G3
Sta sam sve procitao dodje mi da se vratim na Nokiu 3510i.
Meni licno vise prija IPS ekran,imao sam Amoled,sad kad pogledam u njega smeta mi jak kontrast.
Meni licno vise prija IPS ekran,imao sam Amoled,sad kad pogledam u njega smeta mi jak kontrast.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
LG G3 Unboxing and Mini Review
http://www.youtube.com/watch?v=a4SoewbNfw0
^ displej i nema neke razlike kada se poredi jedan pored drugog, veoma malo, samo su napucali brojke, lep marketing.
LG G3: Camera Shootout
http://www.youtube.com/watch?v=wJZuORQvIss
http://www.youtube.com/watch?v=a4SoewbNfw0
^ displej i nema neke razlike kada se poredi jedan pored drugog, veoma malo, samo su napucali brojke, lep marketing.
LG G3: Camera Shootout
http://www.youtube.com/watch?v=wJZuORQvIss
Izgleda da se jedino meni ne svidja kako je odradjen G3 (mislim na ona ledja). Ne kazem da je loše ali fake metal mi nije ništa wow kao što vidim da ljudi pričaju. Možda promenim mišljenje kada ga vidim uživo.
Sto se burn-in tiče, svi S3 i par S4 koji su izloženi po vip/telenor poslovnicama su ga imali, s' tim da je na S3 to bilo tragikomično. Sada, možda su tu stavljali primerke koji su vraćeni/reklamirani itd. ne znam ali se sećam da sam pomislio koji je ovo očaj, daš fine pare za telefon i dobiješ 'duhove'
Sto se burn-in tiče, svi S3 i par S4 koji su izloženi po vip/telenor poslovnicama su ga imali, s' tim da je na S3 to bilo tragikomično. Sada, možda su tu stavljali primerke koji su vraćeni/reklamirani itd. ne znam ali se sećam da sam pomislio koji je ovo očaj, daš fine pare za telefon i dobiješ 'duhove'
12 godina na forumu!
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ti primjerci što su izloženi po štandovima uopšte nisu mjerilo. Ono po 12h dnevno stoje upaljeno sa skoro jednom te istom slikom i onda su takve pojave i normalne. To nisu normalni uslovi korištenja.
- Baraba
Naravno da nisu merilo, pogledajte htc one u delti na mts il kom beše štandu, neke linije, bledo... al ko zna šta je mučenik sve prošao. Ima primera koliko hoćete.
Što se tiče mana, kod svakog modela nešto ima. Sada da krenem da pišem o G2, neko će pomisliti da se prodaju neispravni telefoni (auto osvetljenje ne radi - sve ispod 60% je truba (mora ona app lux ili kako beše), kamera loša - mora fix, videu i sa fix opada fps, auto fokus predveče (da ne kažem baš noć) treba i do 5 sek. da fokusira, zvono nije glasno...). Setimo se updata i svih pisanja čekajući 4.4 da stigne... Mene takve stvari više nerviraju, treba popravljati nov fon tek kupljen.
Što se tiče mana, kod svakog modela nešto ima. Sada da krenem da pišem o G2, neko će pomisliti da se prodaju neispravni telefoni (auto osvetljenje ne radi - sve ispod 60% je truba (mora ona app lux ili kako beše), kamera loša - mora fix, videu i sa fix opada fps, auto fokus predveče (da ne kažem baš noć) treba i do 5 sek. da fokusira, zvono nije glasno...). Setimo se updata i svih pisanja čekajući 4.4 da stigne... Mene takve stvari više nerviraju, treba popravljati nov fon tek kupljen.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: LG G3
Kako gde vidjamo?Azimuth napisao:^ +1
Gde vidjate takve telefone pa da vidim i ja jedan?
Sa druge strane, cemu toliko generalizovanje?
Pa evo gledam ga svakoga dana, ne ispustam ga iz ruke. Jednostavno se desilo tako. Vremenom ce se prosiriti. Ovo je naravno normalna stvar brate za uredjaj koji je star 3 godine (s2).
Ne govorim ja da ce se to desiti odmah, uostalom niko ne koristi jedan smartphone 3 god.
Kakav falican primerak?
Moj telefon je sigurno original.
I ne bih da sirim lazi. Drug ima burn in na s3, evo i ja ga dobih pre 3 nedelje.
Ali to ljudi nije toliko strasno, skapirajte da to postoji i da niko ne siri lazi. Znaci nista nije falicno, cuvam telefon, koristim ga najnormalnije i jednostavno se tako desilo.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Baraba
Nije niko rekao da su to laži, već da mi nismo naleteli. Kao i da drugi displeji imau problema. Ali sam naleteo zato na druge stvari, opet ne mogu da na osnovu njih generalizujem neki brend. Verovatno bi bilo to izraženije i kod nekog drugog brenda, da je imao prodaju u brojkama kao samsung, manje prodatih primeraka i manje falinki, realno.
Da je to masovna pojava samsung ne bi prodavao koliko prodaje, ni telefone ni televizore, ništa gde ima displej i piše samsung.
edit:
Ako stvarno spremaju i izbacuju već nov model kao što piše na vesti sa benča, onda ne da neću kupiti G3, nego isto ću da ih zamrzim kao sony (sa njihovim štancovanjem i najavama novih modela na 6 meseci). Samo neka štancuju nove modele. Ako i samsung počne, iz principa se vraćam na apple.
Da je to masovna pojava samsung ne bi prodavao koliko prodaje, ni telefone ni televizore, ništa gde ima displej i piše samsung.
edit:
Ako stvarno spremaju i izbacuju već nov model kao što piše na vesti sa benča, onda ne da neću kupiti G3, nego isto ću da ih zamrzim kao sony (sa njihovim štancovanjem i najavama novih modela na 6 meseci). Samo neka štancuju nove modele. Ako i samsung počne, iz principa se vraćam na apple.
Poslednja izmena od Baraba u Uto, 10. Jun 2014. 11:13, izmenjeno 1 put ukupno.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Sve ovo sto si rekao je tacno. Slazem se. Osvetljenje u mraku je ocaj. A i sa tim fixom nisu perfektne slike. Na FHD slabije fokusira. Prelaskom iz mracne u svetlu prostoriji frejmovi drasticno opadaju cak iako se ne snima. Slabi zvucnici. Mikrofon lepo radi. Malo interne memorije.Baraba napisao: Što se tiče mana, kod svakog modela nešto ima. Sada da krenem da pišem o G2, neko će pomisliti da se prodaju neispravni telefoni (auto osvetljenje ne radi - sve ispod 60% je truba (mora ona app lux ili kako beše), kamera loša - mora fix, videu i sa fix opada fps, auto fokus predveče (da ne kažem baš noć) treba i do 5 sek. da fokusira, zvono nije glasno...). Setimo se updata i svih pisanja čekajući 4.4 da stigne... Mene takve stvari više nerviraju, treba popravljati nov fon tek kupljen.
Koristio sam ga 2 dana, pronasao par mana, evo ti si ih naveo. Za stock recovery su tako lose uradili samo udjete i sve vam obrise. Obrise i backup i sve ako se zeznete. Pa mora adb push, ma namucio sma se svetski...
Nadam se da ce popraviti neke stvari sa g3. Uostalom g2 je veoma brz uredjaj.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ma preterase ga stvarno.Baraba napisao: edit:
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Preteraga sad i ti, mislimBaraba napisao:Gore od G2 ne može, G2 se kliza iz ruke kao sanke na snegu.

Ruku na srce, ne znam kakve su ti sake.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Baraba
Nisam preterao, realno mi se taj fon najviše klizao od bilo kog, pisao sam odavno (da ne ispadne odjenom se kliza), pisali su i drugi, znam x lučajeva gde je ispao, onda silikon.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
A šta da radimo sa glanc novim telefonima kod kojih ekran odmah izgleda kao isprana krpa. Prošle godine sam kupio Xperia Z čim se pojavio kod nas, pa je baš zbog toga pod hitno završio na oglasima. Jeli to ta prirodnost boja na LCD ekranu o kojoj ovde pričate? Neka hvala, na tržištu ipak postoje mnogo bolje stvari koje se mogu kupiti za sličan novac.Zile995 napisao:Ne govorim ja da ce se to desiti odmah, uostalom niko ne koristi jedan smartphone 3 god.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Mislim da ce ovo biti na fazonu Samsunga, Galaxy i Note serija. Ne verujem da ce sami sebi biti konkurencija. Za toliko bar imaju u glavi.Joca-Samsung napisao:http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... _g3_modela
Ne buraz, nije. To kod Sony-ja je neki LCD pitaj boga iz kojih zaliha, cak ne moze da se poredi sa HTC-ovim S-LCD ekranima iz 2010, a ti ih mesas sa IPS-ovim. Nemoj da se brukas1808 napisao:Prošle godine sam kupio Xperia Z čim se pojavio kod nas, pa je baš zbog toga pod hitno završio na oglasima. Jeli to ta prirodnost boja na LCD ekranu o kojoj ovde pričate? Neka hvala, na tržištu ipak postoje mnogo bolje stvari koje se mogu kupiti za sličan novac.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Oni vec imaju to na fazonu Samsunga - G i G Pro serija. A sto se konkurencije tice, sta onda da kazemo za Sony koji je izgleda resio da izbacuje vodece modele na pola godine.
G2 hoce da klizi kad su suve ruke.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.