LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Kopitaneskita,meni je zadnji apdejt 20f verzija. Non stop koristim kameru i snimam,stalno je nakacen na tapatalk facebook i nema nikakvog zagrevanja. Igrice ne igram,cak ni one sitne telefon mi ne sluzi za to,mada je mladji brat probao nfs ovaj najnoviji nije secnuo niti se telefon zagrejao.
Sto se tice nestanka mreze nije mi se desavalo,mada nisam ni proveravao,jer mahom tel punim dok spavam.
Par puta mi se desilo preko dana da punim telefon,uvek sam svaki poziv primio,nije mi se desilo da mi stigne poruka o propustenom pozivu,tako da nema problema
Sto se tice nestanka mreze nije mi se desavalo,mada nisam ni proveravao,jer mahom tel punim dok spavam.
Par puta mi se desilo preko dana da punim telefon,uvek sam svaki poziv primio,nije mi se desilo da mi stigne poruka o propustenom pozivu,tako da nema problema
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Joa_d ja na 20 f verziji nemam tih problema. Bas sam pre neki dan okacio ovde screen baterije,padala kisa neka,ceo dan presedeo kuci,8 sati rada ekrana i telefon se nije najmanje zagrejao.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ja sam svaki apdejt preko kompa radio,probaj tako
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
pa krenimo redom 
druga stvar koja me brine prilikom eventualne zamene je to zagrevanje što su neki korisnici prijavili. zna li se uzrok tome i kako to da neki imaju taj problem, a neki ne?
i moram se nadovezati na post od ove devojke, @joa_d - kako to da neko ima zadnju verziju firmware-a preko kompa, a neko ne?
previše krucijalnih razlika od korisnika do korisnika, ne bih želeo da požalim eventualnu zamenu

rex napisao:kopitaneskita koji imas zadnji oficijalni apdejt i meni se nikada to nije desilo da mreza nestane
kutijagreha napisao:Kopitaneskita,meni je zadnji apdejt 20f verzija. Non stop koristim kameru i snimam,stalno je nakacen na tapatalk facebook i nema nikakvog zagrevanja. Igrice ne igram,cak ni one sitne telefon mi ne sluzi za to,mada je mladji brat probao nfs ovaj najnoviji nije secnuo niti se telefon zagrejao.
joa_d napisao:Kopitaneskita i meni se zagreva telefon posle 5-10 min koriscenja, a kad igram nesto onda i brze. Meni je zadnji update 20d
nemam ovaj fon, nego nexus 5 kojeg ću verovatno da menjam za g2 ili s4. pitanja sam postavio iz razloga što su nexus 5 i g2 skoro pa identični po hardveru i meni se u dva meseca korištenja n5 triput desilo da izgubi mrežu tokom punjenja. znači stavim ga normalno s mrežom da se puni, nakon sat i po proverim fon i vidim da je izgubio mrežu tokom punjenja. znači ne dešava se uvek, ali desilo mi se već tri puta u dva meseca. i na google support forumu su se neki žalili na to. pa rekoh da vidim da li se to nekom desilo i na g2.joa_d napisao:Proverila, i nema nista.
druga stvar koja me brine prilikom eventualne zamene je to zagrevanje što su neki korisnici prijavili. zna li se uzrok tome i kako to da neki imaju taj problem, a neki ne?
i moram se nadovezati na post od ove devojke, @joa_d - kako to da neko ima zadnju verziju firmware-a preko kompa, a neko ne?
previše krucijalnih razlika od korisnika do korisnika, ne bih želeo da požalim eventualnu zamenu

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Kopitaneskita,sto se tice mreze,ponavljam ti,posto sam na nekoliko foruma,taj problem nisam video,niti se iko zalio.
Sto se tice verzije firmware-a,nije svaki telefon kod nas za isti region preodredjen. Ako si pratio ovaj model video si da ima cini mi se 5 razlicitih modela. Cak i u Srbiji postoje razlike u firmware-u,tako da je nekom zadnji update na 20f,nekom na 20d. Da se razumemo,ta dva apdejta i jesu poslednja,ali za razlicit firmware. Nadam se da si razumeo sta sam hteo da ti kazem
Sto se tice grejanja na 20f verziji nema toga,na ostalim verzijama ne znam. Takodje,ako zelis da znas buduci tvoj telefon koji update ima mozes zamoliti prodavca da preko IMEI broja na netu proveri to. Tako mozes i po tom pitanju da budes spokojan. Ako slucajno prodavac ne zna kako to da proveri,javi se da ti objasnim kako
Sto se tice verzije firmware-a,nije svaki telefon kod nas za isti region preodredjen. Ako si pratio ovaj model video si da ima cini mi se 5 razlicitih modela. Cak i u Srbiji postoje razlike u firmware-u,tako da je nekom zadnji update na 20f,nekom na 20d. Da se razumemo,ta dva apdejta i jesu poslednja,ali za razlicit firmware. Nadam se da si razumeo sta sam hteo da ti kazem

Sto se tice grejanja na 20f verziji nema toga,na ostalim verzijama ne znam. Takodje,ako zelis da znas buduci tvoj telefon koji update ima mozes zamoliti prodavca da preko IMEI broja na netu proveri to. Tako mozes i po tom pitanju da budes spokojan. Ako slucajno prodavac ne zna kako to da proveri,javi se da ti objasnim kako

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Da se ja pitam nebi to radio. Reci mi zbog cega ti to treba,ne mozes da pokrenes neku aplikaciju,igricu?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Svaku aplikaciju i igricu ima bez problema ovaj procesor da pokrene
opusti se i uzivaj u telefonu 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Doduse,jeste da je dorinmax preuzeo na xda taj rad (jedan od najboljih kernel developera),ali zaista nema potrebe da se dize takt procesora 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: LG G2
A sto ne bi? [emoji5]zoreli napisao:A što bi to radio ?
@rex samo cepaj, ali pazi da ne preteras [emoji1][emoji1]
Pogledaj xda temu pa vidi koliko smanjuju napone.
Ili mozes da ostavis iste frekvencije, znaci bez overkloka, pa da smanjis malo napone da bi produzio SoT.
Povecaj mu i up treshold, da sporije menja frekvenciju, odnosni nesto kasnije kada se vise optereti CPU .... na bateriji ces dosta dobiti.
Ko moze nek' se igra.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
hvala na pojašnjenjimakutijagreha napisao:Kopitaneskita,sto se tice mreze,ponavljam ti,posto sam na nekoliko foruma,taj problem nisam video,niti se iko zalio.
Sto se tice verzije firmware-a,nije svaki telefon kod nas za isti region preodredjen. Ako si pratio ovaj model video si da ima cini mi se 5 razlicitih modela. Cak i u Srbiji postoje razlike u firmware-u,tako da je nekom zadnji update na 20f,nekom na 20d. Da se razumemo,ta dva apdejta i jesu poslednja,ali za razlicit firmware. Nadam se da si razumeo sta sam hteo da ti kazem![]()

- amijailovic
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 19. Jul 2014. 06:09
- :: Samsung S20 Ultra 5G
- Kontakt:
Kupio sam LG G2 32GB, pa mi nisu jasne neke stvarčice na LG.
Da li neko zna Koje zemlje je softver sa oznakom D80220c-466-92. Imaju neke kineske aplikacije, pa me to nervira?
Ima li neko uputstvo kako ubaciti neki evropski softver?
Unapred HVALA!
Da li neko zna Koje zemlje je softver sa oznakom D80220c-466-92. Imaju neke kineske aplikacije, pa me to nervira?
Ima li neko uputstvo kako ubaciti neki evropski softver?
Unapred HVALA!
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Dobio sam od drugara na nekoliko dana G2 da mu sredim telefon (jos je na 4.2.2) pa Vas molim da mi ukratko napisete kojim redosledom da radim i sta mi predlazete od silnih romova i fix-va za kameru?Da li moram prvo raditi update na 4.4.2 pa posle rom g3 ili neki drugi ili mogu direktno sa 4.2.2.Sta je trenutno najbolje po pitanju stabilnosti,trajanja baterije i kvaliteta kamere.
Takodje,molim za pomoc,zasto telefon ne prepoznaje fles preko otg kabla?Da li treba da ga formatiram ili kupim novi usb fles.Takodje,ne radi ni na tabletu tako da mislim da je do usb fles memorije.
Takodje,molim za pomoc,zasto telefon ne prepoznaje fles preko otg kabla?Da li treba da ga formatiram ili kupim novi usb fles.Takodje,ne radi ni na tabletu tako da mislim da je do usb fles memorije.