LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Re: LG G2

Post od Joxy »

Auu ljudi, pa vi pravite čuda sa tim romovima, fixevima i ostalim stvarima na G2, prosto volim da čitam ove vaše komentare kada ste zadovoljni i radite ovo sa uživanjem. ;)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Re: Одг: LG G2

Post od zoreli »

Zile995 napisao:... ali nije mi jasno sto ste stavili "performance" cpu governor?

To ima da vam jede bateriju samo tako, vise ce se grejati i cpu ce raditi na najvisoj frekvenciji.
Meni lično je bitnije da baterija izgura 1 dan uz maksimalne performance smartphona , ionako ga svako veče pred spavanje stavljam na punjač tako da mi je nebitno da li će na punjač sa 10% ili 60% preostale baterije ;)
16 godina na forumu MOBILNISVET

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Sada vam se telefon ponaša kao da igrate jake igre. Dobar je čip (snap 800).
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ne znam sta ce ti bolje od ovoga,igre na telefonu ne igram,za to imam komp.Juce sam poredio sa S5 moj G2 i nisam primetio razlike u brzini cak ni pri zahtevnijim operacijama.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

aleksandar90ns
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 21:26

Post od aleksandar90ns »

Da li se jos nekome desava da nema bilc prilikom slikanja inace imam g3 1.3 i ne mogu da skidam nista sa google play ? .
Alexlgg2

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Uključi blic u podešavanjima kamere , uloguj se na svoj Gmail nalog (ovo sve pod uslovom da je ROM ispravno instaliran). Druga opcija je da preflešuješ ROM.

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

Danas sam prodao svoj nexus 5,koji me je 4 meseca extra sluzio i nijednom nije trokirao,usporio ili stagod.Prelazim na G2 16GB iz mts-a sa dve godine garancije i treba u toku dana da se nadjem sa covekom radi kupovine istog.Dogovorili smo se za cenu od 290e.Znam da ima verzija 32GB za 295e,ali daje se uz garanciju od 6meseci i to samo na softver.Drug koji je kupio pre dva meseca nov S4 kod istog u neotvorenoj kutiji,sad mora da da oko 100e za novu plocu jer mu ta garancija nije to pokrivala,a telefon je poceo nenormalno brzo da mu trosi bateriju cak i u stand by modu nakon poslednjeg update.Probalo se ubacivanjem novog softvera,ali nije pomoglo.Kako je serviser rekao na S4 na kojima je kitkat nije moguc povratak na 4.2.2.Kao moze,ali nece imati tonove i prinudjen je ili da stavi novu plocu ili da ga puni triput dnevno.Zato sam se i odlucio za G2 iz mts posto je covek licno vlasnik ugovora tako da za slicne probleme takva garancija to pokriva.Glupo je dati velike pare za telefon,a da nemate pravu garanciju i da ste bukvalno sami sebi prepusteni. Definitivno sa tim garancijama od 6 meseci ili godinu dana sto se daju samo na softver i jeste.

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

kovach81, što si uopšte i prelazio ako te Nexus lepo služio? :P

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

Mnogi ce me shvatiti,jednostavno volim da menjam telefone i sve probam :) Nexus je otisao za 240e,tako da ce me prelazak na G2 kostati dodatnih 50e.U igri su mi jos bili i S4 I9506 i Z1,ali nekako me je G2 pridobio.Mislim da je najkompletniji uredjaj u klasi,a u prilog tome govori i veliki broj forumusa koji su vlasnici istog :)

aleksandar90ns
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 21:26

Post od aleksandar90ns »

Definitivno cu morati da preflesujem rom.Hvala. .
Alexlgg2

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Posle apdejta ram mi je zauzet oko 80%,pre toga je isao do 61.mada nisam primetio neko usporenje
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Behemoth, koja ti je sada verzija? Nekih promena ili novina?

slavko73
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Avg 2014. 10:25
:: lg g2 d802
:: lg p500

Post od slavko73 »

1. koja je razlika izmedju firmwarea namenjenih za: madjarsku, evropu, grcku.....

2. da li bi mogao da u moj LG G2 D802 koji je uzet u Telenoru a namenjen mu je firmware Open Hungary, da ubacim firmware Open Europe V20D posto za Open Hungary nema ove verzije V20D, a predvidjena verzija V20F nije dobro uradjena, telefon deluje usporeno.....

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Pa ovaj 220f.valjda poslednji.doduse telefon opet kao da radi brze,kamera brze fokusira i neke aplikacije se lakse otvaraju.probao sam knock code,sranje.

rex
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Uto, 10. Dec 2013. 01:21
:: lg g2
:: nokia

Post od rex »

ma ljudi i ja sam ubacio 20f totalna greska nevalja nista al zato 20d je perverzija brz i odradjen extra

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Meni radi bolje tel ali mi vise rama zauzima.Ti je jedino sto sam da kazem lose primetio

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Što se tiče baterije i trajanja upaljenosti ekrana čovek na XDA forumu je lepo objasnio , citiram:

" We all have the same battery.. that's what people don't understand.
I honestly stopped giving a **** about my SOT, because it keeps changing from time to time.
You can get 6hours today, and 4hours tomorrow.. then you'll start breaking your head on where the extra 2 hours have gone.. well, your usage must have been different that day.
Just enjoy your phone and ignore the SOT.. if all you'll care about is battery, then it's going to be the only thing that bothers you about this phone. you're gonna spend all your time and effort on trying to improve your SOT, but you won't make use of the real power this phone can give you..
The second I stopped caring about my SOT was the second I started enjoying my phone and abusing it to it's absolute limit. Trust me, it was worth it. "

:)

------------------------------------------------------------------------------

Iz znatiželje uradio sam AnTuTu test :)

Slika

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

zna li se hoće li i g2 oficijelno dobiti isti interfejs kao i g3?

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ne znam bas,ali imas laucher koji daje isti look a ne usporava telefon.
Izgleda ovako
Slika

Btw igrao sam se jutros sa G3,deluje mi da radi sporije od G2,onaj ekran mu izgleda lesi procesor,a baterijom vlasnik nije odusevljen.Na 100% ekran kao da probija,slab je kontrast pa bole oci.Kada smanjis onda se lose vidi.
Kaze izgura jedan dan jedva.
Cak je hteo da se menjamo i da mu doplatim 50e,nisam hteo.

Btw telefon lepo lezi u ruci bez obzira na velicinu,

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Trebalo bi da G2 dobije G3 interfejs do kraja godine a Android L u 2015oj.

Odgovori