LG Optimus L9
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: LG Optimus L9
Slažem se
- El Laki
- Prijatelj foruma
Zamena ili prodaja pa kupovina trojke?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: LG Optimus L9
Prodao sam ga za kes za 110 eura kolegi za foruma. Danas je bio kod mene kuci i zadovoljan je kako tel izgleda. S3 size uskoro iz Svajcarske i to nov za samo 150 eura
Specijalna ponuda za mene 

Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
U pa lepo. A da da, ti si onaj što švercuje iz Švice preko direktorove ćere 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Sve je to isto
A običan S3 ili neka posebna verzija?

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: LG Optimus L9
To je vec iznenadjenje. Oni se ne razumeju, a ja nisam pitao pa sam sada i ja u iscekivanju da vidim o kom se tacno modelu radi. Ubija me ova neizvesnost
Note IV N9100 dual
Poz,moj L9 P 768 mi nudi azuriranje na JB verziju V20A,dok LG PC Suite nudi verziju V20B.Trenutno imam ICS 4.0.4.Telefon je simfree.Da li mi mozete reci,ukoliko neko ima neku od navedenih verzija,ima li u telefonu srpski meni? Da li azurirati na JB,gubim li kameru od 8 mpx,i koliko traje baterija?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ne gubiš kameru, i po meni treba da ažuriraš, u većini slučajeva je novija verzija brža i bolja dok se malo srede bagovi.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Moja preporuka da radis update,ICS je jako spor i zna da koci telefon dosta sa njim.Ja sam imao L9 sa 4.1.2 i ok je radio.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Skajnet, i moja ti je preporuka da odradis opciju update-ta,JB je mnogo bolja verzija softvera,naravno da neces nista izgubiti tim,samo mozes dobiti.. 

Probao sam danas preko LG PS Suita,klasicno,medjutim kada je PC Suite preuzeo fajl,program se srusio a telefon ostao sa upaljenim ekranom na kojem je pisalo S/W upgrading,please wait...Iskljucio sam ga sa USB i izvadio bateriju i nisam uspeo da ga azuriram na JB.Preko LG Mobile Support toola hoce,ali sad sam opet u nedoumici,kazu da preterano crpi bateriju,a downgrade bih tesko odradio na ICS,jer nisam dosad to nikada radio (root i slicno)
I dalje vapim za odgovorom na pitanje:Ima li JB V20B,koju nude u update,podrsku za srpski jezik,odnosno ima li srpski meni?
I dalje vapim za odgovorom na pitanje:Ima li JB V20B,koju nude u update,podrsku za srpski jezik,odnosno ima li srpski meni?
LG l9 kvar
Ljudi, imam pitanje.
Koristim LG l9 vec godinu dana i juce je poceo da me zeza.
Izbacuje mi obavestenja na ekranju da je aplikacija stala (u onom trenutku kad pokusam da udjem u nju).
Skenirao sam ga i cistio Clean Masterom, kaze da je telefon cist, ali je problem i dalje tu.
Izbacuje mi i obavestenja da su neke aplikacije stale, cak i ako nisam pokusao da udjem u njih.
A poceo je i da mi izbacuje obavestenje da je android stao.
Sta mi preporucujete?
Da ga nosim u neki servis na popravku ili da uradim reset na fabricka podesavanja?
Koristim LG l9 vec godinu dana i juce je poceo da me zeza.
Izbacuje mi obavestenja na ekranju da je aplikacija stala (u onom trenutku kad pokusam da udjem u nju).
Skenirao sam ga i cistio Clean Masterom, kaze da je telefon cist, ali je problem i dalje tu.
Izbacuje mi i obavestenja da su neke aplikacije stale, cak i ako nisam pokusao da udjem u njih.
A poceo je i da mi izbacuje obavestenje da je android stao.
Sta mi preporucujete?
Da ga nosim u neki servis na popravku ili da uradim reset na fabricka podesavanja?

Ja da sam na tvom mestu bih odradio fabricki resset.Nista ne te ne kosta,samo malo vremena da posle sve vratis na starom.A mislim da ces time vratiti telefon u normalu..
- El Laki
- Prijatelj foruma
Može da bude i do sd kartice ako ne radi lepo, pa da signalizira da app ne rade, naravno samo one koje su na kartici. Pošto izbacuje i sistem, onda probaj reset. Moguće da je pobrljavio nešto.
Hvala, momci.
Zapravo, obrisao sam neke aplikacije koje su mi zauzimale puno memorije, skenirao jos jednom mob, napunio bateriju i sad radi normanlno.
Ako opet krene sa istim problemom, onda cu odraditi reset na fabricka podesavanja. 

Zapravo, obrisao sam neke aplikacije koje su mi zauzimale puno memorije, skenirao jos jednom mob, napunio bateriju i sad radi normanlno.

- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
hteo bih da resetujem fon na fabricka podesavanja, ali me interesuje kako da uradim bejkap, treba mi za kontakte samo, aplikacije nrma veze instaliracu ponovo, poceo je mnogo da baguje u poslednje vreme, pa da ga osvezim malo, nikad nisam radio pre pa ne znam kako da uradim bejkup, znaci samo za poruke i imenk 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Za poruke imaš app SMS backup a kontakte jednostavno prebaci na sim karticu i to je to.