LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III
Re: LG G2
Pozz ljudi,nasao sam coveka prodaje ovaj fon ali kad mi je dao imei telefona kad sam ukucao na sajtu imei.info izasla mi je neka nokia 5310
Ali covek mi je dao screenshot sa telefona sa imei brojem.
Sad me zanima jel to prevara ili je bag na sajtu?
ima li jos neki nacin da proverim taj imei?
Hvala

Ali covek mi je dao screenshot sa telefona sa imei brojem.
Sad me zanima jel to prevara ili je bag na sajtu?
ima li jos neki nacin da proverim taj imei?
Hvala
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
ne mogu da nadjem taj sajt :S
Vazi recicu mu to,sad sam mu rekao da ukuca onaj kod *#06# i da mi slika isti je imei kao sto mi je vec slikao iz Status
Postoji li mogucnost da je bag na sajtu ?
Jer nemoguce mi da covek posalje SS iz telefona i da nece ,ajde da mi je samo izdiktirao IMEI ali ovako mi je skroz nemoguce.
Molim vas pomazite da se ne zeznem
Vazi recicu mu to,sad sam mu rekao da ukuca onaj kod *#06# i da mi slika isti je imei kao sto mi je vec slikao iz Status
Postoji li mogucnost da je bag na sajtu ?
Jer nemoguce mi da covek posalje SS iz telefona i da nece ,ajde da mi je samo izdiktirao IMEI ali ovako mi je skroz nemoguce.
Molim vas pomazite da se ne zeznem
Poslednja izmena od Vanzemaljac u Pon, 15. Sep 2014. 14:38, izmenjeno 1 put ukupno.
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
Jel imao neko sličan problem sa stock vidžetom za vreme? Na njemu stoji poruka: "Dodirnite da preuzmete vremenske teme". Kada ga pokrenem, traži teme iz centra za ažuriranje a tamo već sve ažurirano i tako u krug. Android je 4.4.2.
Telefon danas prvi put pokrenut.
Telefon danas prvi put pokrenut.
Re: Одг: LG G2
Izvuci karticu posle udjes u app update i moci ces da azuriraz Vreme Tema vratis kartic
Poslednja izmena od Lobachewsky u Pon, 15. Sep 2014. 17:34, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
Izvadi karticu iz telefona i onda upalis tel odes na update app i dobices Vreme Tema updejtujes to ugasis mob ubacis karticu to je to
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
Brate Vanzemaljac, hvala ti ko bratu.
Ne mogu da verujem da je to lek, totalno čudno. Ali u svakom slučaju uspelo je. Još jednom, hvala puno.

Ne mogu da verujem da je to lek, totalno čudno. Ali u svakom slučaju uspelo je. Još jednom, hvala puno.
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
Ma nista, vazno da si sredio 

Poslednja izmena od Lobachewsky u Pon, 15. Sep 2014. 17:35, izmenjeno 1 put ukupno.
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
Drugari, kupio sam LG g2 . Ponudio mi neki apdejt i stavim da odradi.
E sad, restartovao se, i pise ono Firmware update... i dole u dnu pise ROOTED crvenim slovima....
Jel to znaci da je rootovan telefon ?
volio bih da nije

E sad, restartovao se, i pise ono Firmware update... i dole u dnu pise ROOTED crvenim slovima....
Jel to znaci da je rootovan telefon ?
volio bih da nije

- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
Jel neko od vas nekada video ovakvu garanciju iz telenora?
[img]http://img.tapatalk.com/d/14/09/16/hege2eve.jpg[/img]
[img]http://img.tapatalk.com/d/14/09/16/hege2eve.jpg[/img]
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
mazzy, pa uradi UNROOT bar je to lako : https://play.google.com/store/apps/deta ... sal.unroot
Vanzemaljac, najbolje da proveriš direktno u Telenorovom prestvavništvu tu garanciju .
Vanzemaljac, najbolje da proveriš direktno u Telenorovom prestvavništvu tu garanciju .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
Sve je ok sa garancijom, nego je telefon nosen u servis jer nije hteo da se upali. Zamenjena mu je ploca, i zamenjen mu je imei broj. Sad savet vas, jel da uzimam taj fon?
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Vanzemaljac, Ja izbegavam telefone nošene u servis / otvarani / menjani delovi ... itd , a ti kako hoćeš (bolje dodaj par crvenih i kupi nov ili skoro nov (da znaš od koga) ) ... i naravno verziju od 32GB .
16 godina na forumu MOBILNISVET
I meni je pisao rooted kad sam radio novi update.kako se zove ona aplikacija da se proveri,stade mi mozak
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.