LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III
Re: LG G2
Jbg za male pare sam ga dobio... star je 6 meseci,a danas sam ga uzeo i posle 4 sata koriscenja se pojavilo i sad ne nestaje.. jbg zoreli nisam imao vise para.. Kazite mi jel moram da imam fiskalni racun da bi imao prava na garanciju? Jer ga nemam pa zato
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Vanzemaljac...poslušaj bar sada savet...vrati taj telefon...veruj bićeš mirniji...kakva garancija itd...
Huawei
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
Kazite mi jel to steti telefonu nesto,tj jel bi bilo problema kad bih ga koristio sa tom flekom?
I koliko bi kostalo da ga ja odnesem u neki servis da mi to zamene?
Bio sam u telenoru rekli mi da samo onaj ko je uzeo telefon moze da ga salje na garanciju,ali ako odem direktno u servis mogu i ja ali mi treba racun fiskalni koji mi ovaj nije dao.
I koliko bi kostalo da ga ja odnesem u neki servis da mi to zamene?
Bio sam u telenoru rekli mi da samo onaj ko je uzeo telefon moze da ga salje na garanciju,ali ako odem direktno u servis mogu i ja ali mi treba racun fiskalni koji mi ovaj nije dao.
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pitanje za tebe...Jesi li ti znao da kupuješ popravljanje telefon???
I da li znaš uopšte sta se dešavalo sve sa tim telefonom???
I da li znaš uopšte sta se dešavalo sve sa tim telefonom???
Huawei
Koliko ja znam ne bi bilo problema, to je samo problem estetske prirode. Kontaktiraj tog lika sto ti je prodao fon makar da vidi da li ima negde fiskalni racun. Pare ti sigurno nece vratiti, nije ni on kriv za to, jednostavno se desava to na odredjenim modelima, imas i postove o tome na internetu. Servis treba da ti uradi zamenu ekrana besplatno posto je to greska u proizvodnji znaci nisi ti kriv..
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
Neće biti problema ako je u garanciji, inače je oko 150€ popravka.
Menja se kompletna prednja maska sa ekranom i tačom, pa ako su ivice bile izguljene posle popravke ćeš imati novi telefon.
http://stellatech.com/lg-d802-optimus-g ... 15654.html
Ako je rutovan ili ima neki drugi rom vrati ga na fabrički pre nego što ga odneseš.
Menja se kompletna prednja maska sa ekranom i tačom, pa ako su ivice bile izguljene posle popravke ćeš imati novi telefon.
http://stellatech.com/lg-d802-optimus-g ... 15654.html
Ako je rutovan ili ima neki drugi rom vrati ga na fabrički pre nego što ga odneseš.
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
u garanciji je,nego samo da dobijem fiskalni
Nije nista rutovano,a kad smo vec kod toga jel postoji nacin za wipe svega/hard reset telefona bez root-a?

Nije nista rutovano,a kad smo vec kod toga jel postoji nacin za wipe svega/hard reset telefona bez root-a?
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
Da, treba ući u fabrički recovery.
Ako je jb na telefonu, ulazi se tako što se ugasi telefon, zatim drži vol - i power dok se ne pojavi lg logo, zatim pustiti samo power i odmah ponovo stisnuti (volume - se drži sve vreme). Drže se oba dugmeta dok se ne pojavi factory reset pitanje. Zatim tri puta na power da se potvrdi power reset.
Ako je na Kit katu, ugasi tel, drži vol - i power dok se ne pojavi lg logo, pusti oba, zatim stisni vol + i power dok se ne pojavi meni za factory reset i onda isto potvrđuješ reset na power dugme. Promenili su kombinaciju dugmadi na kit katu.
Ako je jb na telefonu, ulazi se tako što se ugasi telefon, zatim drži vol - i power dok se ne pojavi lg logo, zatim pustiti samo power i odmah ponovo stisnuti (volume - se drži sve vreme). Drže se oba dugmeta dok se ne pojavi factory reset pitanje. Zatim tri puta na power da se potvrdi power reset.
Ako je na Kit katu, ugasi tel, drži vol - i power dok se ne pojavi lg logo, pusti oba, zatim stisni vol + i power dok se ne pojavi meni za factory reset i onda isto potvrđuješ reset na power dugme. Promenili su kombinaciju dugmadi na kit katu.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Drži se ti fabričkog ROM-a i uživaj , ... druga ocija je da iščitaš ovu temu unazad 50-tak stranica . Zašto to kažem ?! ... zato što nemožeš dobiti sve odgovore odjednom , a ima i puno korisnih stvari da se nauči , koga interesuje naravno.
16 godina na forumu MOBILNISVET
Može, ali to neće formatirati karticu, već izbrisati podatke na klasičan način. Kod jb je bilo moguće ne izabrati data/media (karticu) pri softverskom resetu. U suštini je isto.Motoman napisao:Ili da jednostavno ode u settings - backup and reset - factory reset
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Mazzy fix preporodi kameru. Nedaj boze da bude nesto sa telefonom,ti mislis da ce serviser da gleda da li je tel rutovan ili ne? Nema on vremena za to,tako da mozes bez brige da ga rutujes. Ako ti je sistem na 4.4.2,preko towell root-a,kroz klasicnu instalaciju aplikacije bez restarta telefona je rutovan.
Takodje sa klasicnom instalacijom aplikacije ubaci 3.2 fix i miran si.
Na google nadji pro verziju pro capture aplikacije za kameru i slike ce da budu maltene u rangu sa s5,a u egalu sa n3
Takodje sa klasicnom instalacijom aplikacije ubaci 3.2 fix i miran si.
Na google nadji pro verziju pro capture aplikacije za kameru i slike ce da budu maltene u rangu sa s5,a u egalu sa n3