LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Одг: LG G2
Note 3 je odrao. Dok ovi ostali dodju do nas i cene se stabilizuju uzivacu u G2.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Re: LG G2
@1080 Slazem se sa tobom, ali svuda pa i ovde u komentarima ljudi ga "najvise" uporedjuju sa s4, najvise ih zanima poredjenje ta 2 modela....a ja posto cu biti u prilici da posedujem oba modela, predlozio sam da napisem da kazem "test" tj.svoje utiske i iskustva, mada trebace mi malo vremena da koristim G2 pa da pricam o iskustvu, telefon ne moze da se oceni za jedan dan...
Prosecan korisnik nema veze sta znaci Snapdragon,Exynos i tako to.
Ono sto vide na televiziji misle da je sve i svja.
S4 najbolji telefon u univerzumu,i kraj svake price.
Da se G2 nije pojavio kod operatera koliko bi ljudi culo za njega?
Ono sto vide na televiziji misle da je sve i svja.
S4 najbolji telefon u univerzumu,i kraj svake price.
Da se G2 nije pojavio kod operatera koliko bi ljudi culo za njega?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Redovni učesnik
Da li se zna hoce li biti uskoro 4.3 za ovaj model? Nisam se interesovao da trazim po netu, pa reko lakse mi da pitam ovde 

-
- Redovni učesnik
Samsung ulaze dosta para u marketing i kada izadje neki modell svuda ima da se vidi..ali vidim da je i lg poceo da ulaze u marketing, a dobar marketing=dobra prodaja
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Pominje se problem sa kamkorderom.(http://forum.benchmark.rs/showthread.ph ... -G2/page78 ).Koliko je to izrazeno?
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Ha, ha,... meni zaista nije bitno, ali zar nisi primetio da ima onih kojima je to izuzetno važno?Chobby88 napisao:Ovo je jako bitno pri odabiru telefona.

Sve ti lepo piše ovde,... pročitaj pa javi kako stoje stvari ako već insistiraš na tome.Baraba napisao:Note 3 je odrao.

http://www.gsmarena.com/lg_g2_vs_samsun ... w-1000.php
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Ocekivano ili ne a najcesce se pominje-Winner: Samsung Galaxy Note 3.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
A to, ja sam mislio da ti se beli nije svideo uživo. Meni je beli prvi pik, mada bih voleo da ga vidim pre kupovine.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Pominje se kao winner, i po nekim specifikacijama on to i jeste ali po meni on (zajedno sa HTC One Max, Sony Z Ultra i slicnim) kao onolika budza uopste ne treba da se racuna u kategoriji telefona... OK, fablet je u redu ali po meni ono je kategorija za sebe i stvarno mi je nekako cudno/smesno kad vidim nekog da drzi onoliku stvar na uvo i prica - da ne pricam sto sam pre neku nedelju video coveka da prica sa Asus Phonepadom... Sta je sledece - neki 10,1" "telefon"? Sve me to podseca na one crnce iz 80-ih i delom 90-ih koji su gledali da nose sto veci kasetofon na ramenu...Nikola Vapa/CA napisao:Ocekivano ili ne a najcesce se pominje-Winner: Samsung Galaxy Note 3.
Po meni je poredjenje sa S4, One, Z/Z1 kao telefonima i to je to a ne sa Note3 i gore navedenim!
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Ivane posto si pomenuo QuickMemo, da li si razmisljao ili mozda negde gledao ima li neka OK olovcica za tu priliku?Baraba napisao:Aj sad nešto za tebe, QuickMemo. Možeš da pišeš/crtaš, ovde koristiš umesto olovčice prst. Možeš u programu, možeš po displeju, po aplikacijama... mnogo opcija...:
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Kad gledas video sigurno nestaju sa displeja a verovatno i dok gledas slike.Cobiklajic napisao:ocigledno da me niste shvatili sta sam hteo da pitam. interesuje me konkretno da li one home - meni komande nestanu sa displeja dok se recimo gleda slika, video i sl, ili. tad su vidljivi na displeju.
- 1808
- Expert
A po čemu ti ovako klasifikuješ ove uređaje, po dijagonali ekrana ili spoljnim dimenzijama kućišta?Martin Mystere napisao: Po meni je poredjenje sa S4, One, Z/Z1 kao telefonima i to je to a ne sa Note3 i gore navedenim!
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Pre svega po dijagonali ekrana jer se po nekoj sveopstoj (OK nezvanicnoj) definiciji Note uklapa u grupu fableta a ne telefona, ali takodje i po ostalim dimenzijama jer ako poredimo G2 sa S4 i Z1 razlika je par mm ili grama ali kada ga uporedimo sa Note 3 vidimo da se dimenzije razlikuju po preko centimetar i celih 25 grama sto samo po sebi govori da je Note 3 neka druga velicinska kategorija.
Drugim recima, kao sto sam vec i napisao G2, S4, Z1 koji je istina malo gabaritniji i HTC One su velicinski jedna kategorija koja je jos u sferi telefona dok po tom kriterijumu Note 3 ulazi u kategoriju sa drugim uredjajima koji su presli tih 5,5" cime se velicinski mogu svrstati u nesto izmedju telefona i tableta.
Drugim recima, kao sto sam vec i napisao G2, S4, Z1 koji je istina malo gabaritniji i HTC One su velicinski jedna kategorija koja je jos u sferi telefona dok po tom kriterijumu Note 3 ulazi u kategoriju sa drugim uredjajima koji su presli tih 5,5" cime se velicinski mogu svrstati u nesto izmedju telefona i tableta.
- 1808
- Expert
Ako već prigovaraš velikim dimenzijama uređaja, kakve onda ovo ima veze. Da li ti u džepu nosiš samo ekran ili ceo uređaj?Martin Mystere napisao:Pre svega po dijagonali ekrana...
Ajde sad lepo pogledaj ovde koliko je Z1 veći i teži od S4....Martin Mystere napisao: jer ako poredimo G2 sa S4 i Z1 razlika je par mm ili grama
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5371
...a onda pogledaj ovde koliko je Z1 teži i manji od Note 3, pa ćeš videti da to što ti pišeš nema nikakvog smisla.Martin Mystere napisao: ali kada ga uporedimo sa Note 3 vidimo da se dimenzije razlikuju po preko centimetar i celih 25 grama sto samo po sebi govori da je Note 3 neka druga velicinska kategorija.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5665
I samo još da ti skrenem pažnju, Note 3 kao lakši i neznatno veći telefon u odnosu na Z1 ima od njega veću dijagonalu za celih 0,7 inča (oko 18mm).