LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Ako ces negde traziti ostriju sliku onda je to fix. Stock 20f mi je uvece toliko bacao razlivene boje,kao temperom crtane,da to nije normalno
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
I preko dana su bolji detalji,najvise se to prilikom zumiranja vidi. Probaj,igraj se malo kamerom,vidi sta kako. Ja sam se zadrzao na 3.2 verziji,i skroz mi je ok,mada citam da dosta clanova na xda hvali 2.2 verziju. Probao i nju,ali nisam nesto odusevljen
ponavljam,stvar ukusa

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Da gresis,nakon instalacije nebi video razliku u kameri
a kazes da su vidljive 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Druze nadam se da si citao prvi post u temi gde se nalazi taj fix 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Pre nove godine nece sigurno,ovi iz lg-a su rekli,datum izlaska Android L,pa najvise 90 dana nakon toga ce se cekati
a kako su azurni izbacice ga 89-i dan 

hahahahhaha da znas kao sto je bilo i za g300 bice tada bice sada pa sam cekao skoro godinu dana ma strasno a kolega mi kaze da uzmem nexusa kao prvi dobija uvek ma sve je to skoro isto e sada stvar ukusa...
al kako vidim i cujem L bice extra

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Guma ide do telefona, a onda preko nje ovaj plastični deo kao ojačanje.
Što se alu zaštita tiče, to je davno ispričana priča. Svima je jasno da prilično utiču na signal, tako da se u mestima gde je nešto slabiji on sa ovom zaštitom gubi. Zato je plastična/silikonska zaštita mnogo bolja opcija.
Što se alu zaštita tiče, to je davno ispričana priča. Svima je jasno da prilično utiču na signal, tako da se u mestima gde je nešto slabiji on sa ovom zaštitom gubi. Zato je plastična/silikonska zaštita mnogo bolja opcija.
Ne sećam se tačno, mislim da je oko 7-10 dana. Ima puno kopija i treba naručiti direktno od proizvođača. Link koji sam ostavio je spigenova prodavnica na amazonu, evo na ebay-u.
http://goo.gl/gNxQ2f
http://goo.gl/gNxQ2f
Nennad, hvala ti, legenda si
Narucicu sigurno ... 
EDIT: vidim dosta negativnih feedbacka ima ...uglavnom jer sporo salje robu . Znam da je rok da se plati par dana ..ja inace platim odmah ali u ovom slucaju bih sacekao dok ne posalje, sta mislis ?

EDIT: vidim dosta negativnih feedbacka ima ...uglavnom jer sporo salje robu . Znam da je rok da se plati par dana ..ja inace platim odmah ali u ovom slucaju bih sacekao dok ne posalje, sta mislis ?
Poslednja izmena od mazzy u Uto, 30. Sep 2014. 09:24, izmenjeno 1 put ukupno.
To nije original sigurno. Nemoguće je da ovde košta toliko, a kod proizvođača 20-ak $.rex napisao:imate na kupujem prodajem te zastite slim armor cene se krecu od 1000-1300
mazzy, kako hoćeš, ja sam naručio sa Amazona, znaš da je original i ne razmišljaš.