Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Kakav je zvuk na zvucniku odnosno loudspeaker? To mi je vazno dosta, kvalitet zvuka i volume?
Zanima me isto ekran, nesto sam citao o nekim problemima sa prikazom boja, what's up with that?
ne znam na sta mislis sa prikazom boja? svaki nexus ima taj ''problem'' sa plavkastom nijansom preko ekrana ali su sve boje realne onakve kakve su...
za loudspeaker - ima mozda malo previse visokih tonova (znam ponesto oko muzike ) ali moze da sredi -
Pa, sto se boja tice, gledao sam neke silne testove i vecina ih se zali na kao nerealan prikaz boja, ne u kontekstu u kome pominju amoled da je nerealan i napucan nego suprotno, da je kao neki polu crno-beli odnosno da vecinu boja svodi na nijanse sive, tako nesto. A sto se loudspeakera tice, samo me zanima jasnca i glasnoca zvuka, tj glasa ako ga upalim u toku poziva ili kod tonova za alarme i notifikacije npr.
Za mesec dana koliko koristim ovaj telefon, nemam neke zamerke. Telefon mi se ne greje kada pricam, bude malo topliji kada ga bas masiram, ali tako je kod svih. Igrice ne igram tako da ne znam kako se ponasa. Kvalitet zvuka prilikom telefoniranja je fenomenalan. Zvucnik sa zadnje strane je izuzetno jak i ima kvalitetan zvuk. Mana mu je izuzetno ravna povrsina sa zadnje strane, pa kad se telefon stavi na ravnu podlogu zvuk bude prigusen.
U svakom slucaju, apsolutna preporuka za ovaj telefon s'tim da se obavezno zastiti nekim bumperom ili case-om. Ipak je od stakla
I ja se slazem sa dragim forumasima Mene pomalo nervira sto je zvuk prigusen kada je telefon na ravnoj povrsino , zbog alarma ujutru (tvrd san imam ) ali to resavam tako sto ga stavim na ekran na neku koznu podlogu pored kreveta i onda urla ko lud
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Pa nexus pun mana, te displej plavkast, ne sme da se stavi na sto da ne sleti, ako se usudis da ga staviš na sto ne čuješ zvono ili ujutru zakasnis na posao...
E, beli iP5 izgleda perverzno, video sam i oduševio (crni mi je prosek, standardno iP ko iP), a i merkam oglase. Bas me zanima da je HTC one bolji.
A da, najveca mana lg 4 je sto nema beli, pa da
Video sam, razočarala me kamera. I pošteno ne bih dao 600e i jace dok do nas dodje za neki fon (isto i sa njim sve završavam kao prosle godine sa S3 ili sada sa iP4s, kao sto cu ove godine sa S4 ). Za S4 sam rekao da necu ako bude isto procesor sa lagom i stavise ga. Ali S4 merkam, odradili su odlican posao sa kamerom, oduvali HTC. Valja sacekati i apple i Nokia (nadam se da ce Nokia konacno preci na android, jer ovo sa m$ im bas ne ide, svidjaju mi se njihove kamere i izrada). Svakako nexus je dobra kupovina, samo ovaj ili cakati ispod ovaj:
Juhu, stigo nexus 4 16GB, prvi utisci jako pozitivni.
Mnogo bolja izrada od Note 2 koji sam imao ranije. Naravno mnogo kompaktniji uredjaj, lepo lezi u ruci a sistem leti.
Odlican dizaj.
Procitao sam na stranim forumima da se ljudi zale na neku buku u zvucniku. Kao kad radi hard disk u racunaru. Nekima se cuje vise/manje, nekima ne uopste. A vama?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.