Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ma,mene bas briga,nisam hteo ni na KK da dizem,al mi bilo dosadno pa reko ajde.
Dok god mi telefon radi dobro nema potrebe da brljam i cackam po sistemu.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ja ga imam vise od godinu dana.nisam ga cak ni rutovao,dok sam s2 dusu vadio
Ja sam g2 root posle 2 nedelje svasta sam mu radio i dalje radi kao iz fabrike kad sam ga uzeo. Telefon je toliko. izdrzljiv da ni sam jos ne verujem...
Cloudy g3 ili mahdi ako preferiras aosp.
Cloudy g3 mi je za klasu bolji od stock roma i kad sam kupio g2 nisam ga ni minut koristio na stock nego odmah root,recovery i cloudy
Cloudy G3 je zaista fluidan, prilično fluidniji od stock-a. Ja sam odmah prebacio na ART, isključio neke animacije i to čudo je brzo, pa usudiću se reći blizu nexus-a i iphone-a. Ume da štucne kod nekih aplikacija i delova menija, ali nema bagova, zabadanja i nema restarta, sve je stabilno.
Kupio sam nedavno polovoan LG G2 koji radi savrseno ali primetio sam da je ekran malo izdignut pri dnu aparata. Kada je upaljen ekran na rubovima probija svetlost. Imam garanciju i planiram da pitam o cemu se radi, ali rekoh da proverim da li je neko mozda imao slicno iskustvo.
Vanzemaljac napisao:Ljudi jel zna neko kakav je ovo wakeclok i kako da ga se resim?
1. Instaliraj Disable Services aplikaciju sa Play Store-a
2. Otvori aplikaciju i idi u "system" tab
3. Pronadji Google Play Services, otvori ih, pronadji "Wearable Services" i odstikliraj ih.
4. Odradjeno, uzivaj
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
nemci91, teraj ti to odmah u servis. To nikako nije nije normalno. Samo sto nazalost mislis da ne podleze garanciji takvo ostecenje, verovatno da je telefon ispao ili je otvaran.
Azimuth napisao:nemci91, teraj ti to odmah u servis. To nikako nije nije normalno. Samo sto nazalost mislis da ne podleze garanciji takvo ostecenje, verovatno da je telefon ispao ili je otvaran.
Meni nije. Vreovatno decku od koga sam kupio telefon. E imam jos jedno pitanje. Prilikom snimanja videa zvuk iz pozadine je prigusen i skoro da se ne cuje. Da li je to normalno?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.