LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Re: LG G2

Post od kvaka33 »

Pa zar ne mozes iz fona to da uradis ??
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 11. Avg 2014. 15:31
Kontakt:

Re: Одг: LG G2

Post od knelee32 »

kovach81 napisao:Danas sam uzeo G2.Ima fabricki 4.4.2 i ponudjen mi je update na 20g.Uradio sam to ali ne mogu nikako da odradim hard reset jer svaki put mi se digne sistem i telefon upali.Znaci zadrzim volume down i power dugme,cekam da se pojavi LG logo pa otpustim power dugme drzeci i dalje volume down pritisnuto i opet pritisnem home dugme i drzim oba dok ne ponudi hard reset?Meni ili se upali telefon ili kad otpustim power dugme pa pritisnem opet i drzim ugasi se.Stvarno vise ne znam foru,jedno 20 puta sam ga tako upalio i ugasio pa kontam da je bolje da vise ne diram,iako znam da ste preporucivali hard reset kako bi se softver slegao.
Promenjeni su redosled dugmica na 20g zato nisi uspeo

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Uradi factory reset iz menija, lg stalno nešto menja tu kombinaciju za ulazak u reset meni. Ako se dobro sećam poslednja kombinacija je bila vol down i power dok se ne pojavi lg logo, zatim otpustiš vol down i pritisneš vol plus, a power dugme držiš sve vreme.

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

Nennad, probao sam tu kombinaciju sto si rekao ali nece :) Nije ni bitno,vratio sam na fabricka podesavanja iz menija.Posto je nov nisam ni imao nista u njemu tako da mislim da je ovo bilo sasvim dovoljno.Mnogi ni ne rade hard reset pa im opet telefon normalno radi.

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od knelee32 »

Drzis power volume down kad se pojavi lg logo pustis na sec oba i drzis zajedno dole i gore volume za hard reset 20g

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

knelee32, hvala,to je ta kombinacija.Sta donosi novo 20g?Da li baterija duze drzi nego kad se javio kod nas sa 4.2.2?

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Re: Одг: LG G2

Post od knelee32 »

Baterija je mnogo jaca i kamera je malo kao bolje koliko sam ja primetio za razliku od 20b i 20f
Poslednja izmena od Lobachewsky u Ned, 09. Nov 2014. 03:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.

Alexandarmp
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 10. Nov 2014. 02:41

Post od Alexandarmp »

Pozdrav, uzeo sam g2 pre nedelju dana, i imam sledeci problem: uvece stavim telefon da se puni, ugasim zvono i vibraciju, i ujutru kada se probudim zvono telefona ukljuceno... Zna li neko gde je problem ?
You'll never walk alone!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Jedino ako imas nekog podstanara koji šeta nocu po tvojoj sobi ;)
Note IV N9100 dual

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

Alexandarmp napisao:Pozdrav, uzeo sam g2 pre nedelju dana, i imam sledeci problem: uvece stavim telefon da se puni, ugasim zvono i vibraciju, i ujutru kada se probudim zvono telefona ukljuceno... Zna li neko gde je problem ?
Pretpostavljam da ti je tako podesena neka aplikacija, da ukljucuje zvuk ujutro.
Moja xperia ima neki softver da podesis sta telefon da radi kad se prikopca punjac, pa isto tako kad da pali/gasi zvuk, mora da i LG ima neki svoj softver koji ti pali zvuk. Provjeri...

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Joj i ja sam par puta imao tu situaciju ... i nisam vjerovao sebi da sam ugasio . :lol:

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2011. 13:06
:: Iphone 7 plus

Post od joa_d »

Alexandarmp i meni se to dešavalo poslednjih nedelju dana, pa sam namestila Quiet mode jer mrzim kada me probudi zvono telefona. :lol: Ni meni nije jasno zašto se to dešava... :unsure:

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

Post od pimplo »

joa_d, Alexandarmp, meni se isto ovo desava mada se najcesce upali samo vibracija ujutru a zvono ostane na mute :? Inace, koristim aplikaciju Quick Profiles vec nekoliko godina na Android telefonima za nekih 6-7 profila na koje sam navikao jos sa Nokia telefona (npr, kuca, posao, sastanak, spavanje, izlazak, avio mod) 8). Na drugim Andorid telefonima mi se nije ovo desavalo. Samo preko ove aplikacije menjam da li je vibracija, mute itd.

Jel su svi dobili ovaj update na 20g? Meni je iz nekog razloga jos uvek na 20c i ne prijavljuje nikakve update-ove. Poslednji mi je bio 27.05.2014. :dry:
HTC 10

Alexandarmp
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 10. Nov 2014. 02:41

Post od Alexandarmp »

Nemam podstanare :lol:
Ne znam za aplikacije, preturio sam ceo telefon, i nisam nasao to..ima jedino rezim za tisinu, da namestim kada da sve bude ugaseno, ali ne postoji rezim da se zvuk pali sam.. Velika glupost na telefonu koja me jako nervira, jer uglavnom spavam dugo, a nadje se neko da posalje 10 poruka za redom na fejsu, u 7 ujutru...
Ako pronadjete resenje, javite molim vas :D

I kako da proverim dal imam 20g, 20c ili sta vec ?
You'll never walk alone!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Jednostavno je. Naviješ alarm da te probudi pre tih poruka ili se prosto naučiš da kraće spavaš :P

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Alexandarmp napisao:Pozdrav, uzeo sam g2 pre nedelju dana, i imam sledeci problem: uvece stavim telefon da se puni, ugasim zvono i vibraciju, i ujutru kada se probudim zvono telefona ukljuceno... Zna li neko gde je problem ?
Jedino sto moze da pravi taj "problem" na G2 je ukljucivanje automatskog 'quiet moda' - gore levo bi trebalo da imas onaj beli mesec sa satićem kao.
E sada, klikni na 'quiet mode' i u padajucem status baru udji na njegove opcije i tu ces videti dva prekidaca izmedju kojih treba da pravis razliku:

Prvi prekidac je za rucno aktiviranje quiet moda. Kada ga skljocnes - tiho, kada ga ponovo skljocnes - glasno. Ti ga sam palis i gasis, znaci on ti ne pravi problem.

Drugi prekidac ako je ukljucen to radi automatski, u odredjeno vreme kako je podesen! Ti ga upalis sada, ali on se sam aktivira i deaktivira u podeseno vreme (ako ima potrebe to da naglasim). Njega bi trebalo da iskljucis, dakle.

To bi prosto moralo da je to, jer ne postoji ni jedan telefon koji ce ti automatski paliti ton, osim ako ga ti nisi podesio da to radi, ili nesto instalirao...
Alexandarmp napisao:ima jedino rezim za tisinu, da namestim kada da sve bude ugaseno, ali ne postoji rezim da se zvuk pali sam..
Pa zvuk se pali sam kada prodje taj vremenski interval koji si namestio da sve bude ugaseno. Nije potreban poseban rezim za paljenje zvuka.

Iskljuci taj mesec gore levo da ga uopste nemas, pogasi oba ona prekidaca gore, i problem resen. Pali i gasi ton rucno na volume up/down.
Sat ionako zvoni i kada je ton iskljucen.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Da li ima negde u Srbiji da se nadje aluminijumski bamper kao ovaj sto je na slici?

http://www.aliexpress.com/item/For-LG-G ... 08757.html

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne znam da li ima da se nadje, ali znam da ce ti taj bamper ubiti signal operatera. Ne samo ovaj konkretno, svaki alu bumper prepolovi signal.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

^ Moguce,vidis,nisam o tome razmisljao. Ipak hvala na odgovoru :wink:

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Beži od tih alu zajebancija...ja za note3 kupio zadnji poklopac od baterije...alu...signal uzas...lepo to izgleda...ali ubija Signal i to kako...
Huawei

Odgovori